Петното потвърди, че се е виждал с Борисов в Банкя

Летните протести са били платени, твърди още Бисер Миланов
Обновена: 25 мар 2014 14:44 | 25 мар 2014 14:44,
142
Петното потвърди, че се е виждал с Борисов в Банкя
Снимка: Булфото, архив

Бисер Миланов-Петното потвърди, че е имал среща с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Банкя. Днес Миланов бе изслушан в парламентарната анкетна комисия, която проучва всички факти и обстоятелства, свързани с твърденията за кореспонденция и среща между Миланов и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Миналата седмица пред комисията главният секретар на МВР Светлозар Лазаров съобщи, че има данни, че такава среща се е провела. 

Днешното заседание на комисията беше закрито за журналисти и информацията от него изнесе председателят на комисията Сияна Фудулова от БСП.

Тя обясни, че разказът на Миланов пред депутатите от комисията е бил интересен и в голяма част се е припокрил с казаното от хора, които са били изслушвани на предишни заседания. Миланов е заявил също, че летните протести срещу кабинета са били платени.

Още по темата
"На всички нас стана ясно, че летните протести миналата година са били платени, включително и медийното им отразяване. Това са думи на Бисер Миланов", допълни тя. Без отговор е останал въпросът кой е платил на протестиращите. Фудулова не даде конкретна информация и за какви суми става въпрос.

Миланов беше доведен за изслушването в сградата на парламента в бившия Партиен дом под конвой и с белезници.

"Елате в затвора да видите как стоя незаконно там, елате в затвора, ще ви дам интервю", бяха единствените му думи пред медиите.

Освен Миланов пред комисията „Христо Бисеров“ са се явили днес и служители на НСО, които са били дежурни в деня на срещата.

"От НСО чухме непрофесионален отговор, че не помнят за такава среща, т.е. всеки може да влезе необезпокояван на среща с Бойко Борисов, включително и криминално проявени лица", каза Фудулова.

Тя уточни, че се предвижда Бойко Борисов да бъде изслушан на следващото заседание на комисията.

Миланов беше арестуван в началото на тази година заради заплахи към хора от антиправителствените протести. 

Междувременно днес Софийският градски съд реши Петното да остане окончателно в ареста, въпреки че преди дни Районният съд го освободи с подписка.

Магистратите от градския съд не сa се съгласили с колегите от Софийския районен съд, според които Миланов няма да извърши ново престъпление. Очевидно е, че присъдите на Миланов не са изиграли своята предупредителна и възпираща роля, мотивира се СГС.

Градският съд се съгласява с прокуратурата, която посочва, че няма нови обстоятелства, заради които Миланов да бъде освободен. Доводът, че трябва да се грижи за децата си не може да е обстоятелство, което да промени мярката му за неотклонение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не мисля,че има народ дето жадува да бъде грабен и принуден от качеството на живот и безобразията на мафиотска организация ГЕРБ с осъдем председател на свобода,да напуска родината си ,и ще гласува отново за мафията ,или се манипулират бюлетините в ***
109
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Схема на мафията в *** : поемат власъта 2009г. издуват балона КТБ, държавата трупа дългове вече 33% от 13% от БВП,чуждите инвест от 6.5млрд 2009 г за 2014 са 800мил. ,постоянно се емитира чувство във хората ,че се върши работа реално се работи в полза на определени кръгове,банката КТБ е бомба заложена от2009г. като СП Плевенлиев приема точка за теглене на дър.пари от КТБ,при Стойнев тъпака бомбата избухна и по проект е да поемат отново Герб негласно с ДПС управлението и довършат КТБ и нар
108
0
 
2
 
! Отговори
националист преди 10 години
Сега видяхте ли, че Атака като разправя от лятото, че протестите са платени и организирани и никой не вярваше! Московски им е плащал ясна е схемата!
107
0
 
3
 
! Отговори
CVETA преди 10 години
Можете да си представите докъде са докарани нещата в България, щом като такива разни петна и *** могат да бъдат фактор за каквото и да било в държавата.
106
3
 
4
 
! Отговори
до 120 преди 10 години
На бойко унищоването на България не му стига, иска да покори и кибернетичния свят. В коментарите на платените писарушки все едно и също: оставка, моника, хохегер, опорни точни етц.
105
1
 
0
 
! Отговори
художника преди 10 години
До знаещСъщото, което и ти имаш в гащите.И сигурно в лицето приличаш на това, което имам аз в гащите!!!
104
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Петното и другия с него тлъстия пелтек комсомолския секретар са се спазарили с *** на БСП и премиера Пламен Орешарски,до когото седяха когато премиера се срещаше с така наречените протестиращи!!!Същите тези *** няколко пъти бяха гонени като мръсни кучета,от протестите срещу правителството,и изведнъж пазарлък и среща с Борисов,е те това умът ми не го побира!!!
103
3
 
1
 
! Отговори
4ista4kata преди 10 години
to petnoto 6te kaje 4e se e sre6tal i sas gospod- samo da otarve kojata
102
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Значи срещнали се и Борисов го помолил да заплашва протестиращите срещу това правителство, така ли да разбираме ?! :))) Ало, комунистите, постройте правилно опорните точки, за да не се получават такива недоразумения и грешки във внушенията !
101
6
 
11
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Отново всичко е ясно а като го питат конкретно откъде е ясно и се почва едно увъртане. Да не са срещите на петното с Борисов като срещите на Пеевски с ЦЦ, когато според МВР е имало среща, но пък в същото време ЦЦ е бил извън страната. Червената гмеж твори компромати с невероятна скорост.
100
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***, внимавайте в картинката, че май ви почнаха вече, оглеждайте се като пресичате и си дърпайте пердетата, не че това ще ви помогне де...
99
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Де ГолСега безработицата е по-висока
98
6
 
11
 
! Отговори
Де Гол преди 10 години
До ЧУК . Пише го на челата на самозапалилите се седем българи БЕ Чук, слад управлението на Бойко мутрата - мафиота - комунист, сляпили сте БЕ.
97
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Години не смеехте да гъкнете,сега лъжи и пак лъжи,долни *** и депесари.Няма по - гадни от вас
96
5
 
5
 
! Отговори
Чук преди 10 години
До Де ГолКъде го пише това,че в моите опорни точки го няма.
95
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Гогонещо си се объркал,не си си пил хапчето ли...........?
94
21
 
17
 
! Отговори
Де Гол преди 10 години
Бойко Борисов е проклятие за България , той докара : НАЙ- голямата безработица , НАЙ- бързо опоскания фискален резерв, НАЙ големия външен дълг, НАЙ голямото отчаяние на народа, НАЙ- много самоубииства , НАЙ- много самозапалили се , НАЙ- ниски доходи на населението, НАЙ- малко медали на олимпиада, НАЙ- малката раждаемост/ от 1947 насам/, НАЙ- много имигрирали , НАЙ- много съсипани бизнеси, НАЙ- много убииства, НАЙ- голяма контрабанда..... нямаааа край.
93
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С какво ще докажат думите на петното,с поредната флашка на "Галерия" или СРС от тоалетната.Простотия за ***,пореден шантаж
92
14
 
13
 
! Отговори
Гого преди 10 години
Какви неща тепърва ще излизат за Бойко - мафиота , но да му мислят тези който са гласували за комунистите мафиоти от ГЕРБ , това са най- големите продажници на майка България.
91
3
 
20
 
! Отговори
А дано преди 10 години
Няма по-лошо от доносник,лъжец и платена *** - ПЕТНО и му вярват тези от управлението? Дали не са едно цяло с него..........