Петното потвърди, че се е виждал с Борисов в Банкя

Летните протести са били платени, твърди още Бисер Миланов
Обновена: 25 мар 2014 14:44 | 25 мар 2014 14:44,
142
Петното потвърди, че се е виждал с Борисов в Банкя
Снимка: Булфото, архив

Бисер Миланов-Петното потвърди, че е имал среща с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Банкя. Днес Миланов бе изслушан в парламентарната анкетна комисия, която проучва всички факти и обстоятелства, свързани с твърденията за кореспонденция и среща между Миланов и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Миналата седмица пред комисията главният секретар на МВР Светлозар Лазаров съобщи, че има данни, че такава среща се е провела. 

Днешното заседание на комисията беше закрито за журналисти и информацията от него изнесе председателят на комисията Сияна Фудулова от БСП.

Тя обясни, че разказът на Миланов пред депутатите от комисията е бил интересен и в голяма част се е припокрил с казаното от хора, които са били изслушвани на предишни заседания. Миланов е заявил също, че летните протести срещу кабинета са били платени.

Още по темата
"На всички нас стана ясно, че летните протести миналата година са били платени, включително и медийното им отразяване. Това са думи на Бисер Миланов", допълни тя. Без отговор е останал въпросът кой е платил на протестиращите. Фудулова не даде конкретна информация и за какви суми става въпрос.

Миланов беше доведен за изслушването в сградата на парламента в бившия Партиен дом под конвой и с белезници.

"Елате в затвора да видите как стоя незаконно там, елате в затвора, ще ви дам интервю", бяха единствените му думи пред медиите.

Освен Миланов пред комисията „Христо Бисеров“ са се явили днес и служители на НСО, които са били дежурни в деня на срещата.

"От НСО чухме непрофесионален отговор, че не помнят за такава среща, т.е. всеки може да влезе необезпокояван на среща с Бойко Борисов, включително и криминално проявени лица", каза Фудулова.

Тя уточни, че се предвижда Бойко Борисов да бъде изслушан на следващото заседание на комисията.

Миланов беше арестуван в началото на тази година заради заплахи към хора от антиправителствените протести. 

Междувременно днес Софийският градски съд реши Петното да остане окончателно в ареста, въпреки че преди дни Районният съд го освободи с подписка.

Магистратите от градския съд не сa се съгласили с колегите от Софийския районен съд, според които Миланов няма да извърши ново престъпление. Очевидно е, че присъдите на Миланов не са изиграли своята предупредителна и възпираща роля, мотивира се СГС.

Градският съд се съгласява с прокуратурата, която посочва, че няма нови обстоятелства, заради които Миланов да бъде освободен. Доводът, че трябва да се грижи за децата си не може да е обстоятелство, което да промени мярката му за неотклонение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Антигерберите са чуден отбор- Петното, Волен, Бареков, Мишо Шамара, Данчо Ментата, Бат Сали, Лютви Местан...
89
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До До 97Ми даТи сериозно ли вярваш, че Бойко ще го викне тоя като преди това каза, че пред тях денонощно дежури екип на ТВ7 и Алфа?За Мишо Бирата какво?За Бисеров като се доказа нещо да не би да се случи?
88
8
 
9
 
! Отговори
До 97 преди 10 години
И това ли е лъжа ? А,Мишо бирата.С една дума лидера Ви е лъжец,
87
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ЛуциферЛуцифер , ти редовен ли си ??? или искаш да ни убедиш , че Левски играят с червен екип , а ЦСКА с син ???? и ние да ти вярваме ???
86
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
до Луциферя и Ники и Делян били тук под общо име
85
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
О богове,защо няма едно нормално и истинско обвинение срещу опозицията,защо няма доказано нищо от Костинброд до сега,колко флашки и компромати и какво-НИЩО . Каквато е и цялата политика на кабинета и тристанката.Доказано няма и няма да има,но идват изборите и трябва да се лъже,плюене и смрад,жалко за политиците "избрани" по този долен начин.
84
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До знаеща нзаеш ли какво се крие в дудуковите
83
12
 
8
 
! Отговори
Луцифер преди 10 години
Жалки защитници,жалки,жалки гербери.
82
1
 
0
 
! Отговори
знаещ преди 10 години
До художникаiискаш ли да опиша какво има на женати в гащите ?знаещз
81
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
незнам кой го е видял с Борисов но с Бареков и по тв7 го показаха как си говорят влюбено на протестите по - точно Бареков говори тоя *** поклаща с глава и слуша
80
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако не се беше въртял толкова окло контрапротестиращите и Бареков да ти повярва човек
79
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А з Бай Марин с дибелия, видя ли се под душовете в източното крило?
78
1
 
12
 
! Отговори
Кой-Той преди 10 години
Вярват на престъпник с 11 висящи дела и две присъди, много надежден свидетел са намерили няма що - за пари всичко прави.
77
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До НИКСЪНО не, още с Тутакамон е пил чай,
76
2
 
8
 
! Отговори
Лазо Цацараов преди 10 години
Сидеров и четата му плачат за затвора, но благодарение усилията на избрания за гл.прокурор ЦацарКов все още е свободен, че и шеф на комисията за конфликт на интереси и корупция отгоре на това! Цацров пък иска да изкара виновни за смъртта на командоса и раняването на още трима я Б.Б., я Ц.Ц ! Вече Лазо се опита да оклевети К.Георгиев! Пълна идиотия: и в законодателната , и в изпълнителната, и в съдебната власт!
75
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Крадеца вика дръжте крадеца,петното само цапа и мирише,тези от БСП и Бареков- дудуков не го ли знаят,нали си говореха сладко сладко по митингите,платили са му добре на него и тези около него да лъжат и мажат с ла...на
74
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Гошкоа може Шамара с Гергова да направи дует и двамата са жадни за медийна слава
73
4
 
10
 
! Отговори
художника преди 10 години
Деева и простака, като си бил в къщата на Борисов що не опишеш к`во има вътре, та да си по-убедителен! Иначе всеки може да каже същото, ама от петно к`во да очакваш освен помия.
72
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Туй - тонай - жалкото е че всички го разбират и пак има свирковци дето им вярват и ще гласуват за тях
71
2
 
7
 
! Отговори
Гошко преди 10 години
Следващият път да извикат за свидетел Нина Гергова или Стоян Тодоров!Ако тези *** от НС не са разбрали за какво са избрани, а непрекъснато правят анкеттни комисии и се оплюват едни други, по-добре да се махат!. Начело с обичащия чашката гл.ас. М.Миков и много простата и отмъстителна Мара Манолова. Да се измитат: така хем този състав на НС ще ни излезе по-евтино, хем няма да ни се смеят другите страни от ЕС, че храним ***, които отгоре на това са кой олигрофен, кой откровен ***, кой като Кирчо Добрев разпространяващ клевети, на които и той самият не си вярва!