Петното потвърди, че се е виждал с Борисов в Банкя

Летните протести са били платени, твърди още Бисер Миланов
Обновена: 25 мар 2014 14:44 | 25 мар 2014 14:44,
142
Петното потвърди, че се е виждал с Борисов в Банкя
Снимка: Булфото, архив

Бисер Миланов-Петното потвърди, че е имал среща с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Банкя. Днес Миланов бе изслушан в парламентарната анкетна комисия, която проучва всички факти и обстоятелства, свързани с твърденията за кореспонденция и среща между Миланов и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов.

Миналата седмица пред комисията главният секретар на МВР Светлозар Лазаров съобщи, че има данни, че такава среща се е провела. 

Днешното заседание на комисията беше закрито за журналисти и информацията от него изнесе председателят на комисията Сияна Фудулова от БСП.

Тя обясни, че разказът на Миланов пред депутатите от комисията е бил интересен и в голяма част се е припокрил с казаното от хора, които са били изслушвани на предишни заседания. Миланов е заявил също, че летните протести срещу кабинета са били платени.

Още по темата
"На всички нас стана ясно, че летните протести миналата година са били платени, включително и медийното им отразяване. Това са думи на Бисер Миланов", допълни тя. Без отговор е останал въпросът кой е платил на протестиращите. Фудулова не даде конкретна информация и за какви суми става въпрос.

Миланов беше доведен за изслушването в сградата на парламента в бившия Партиен дом под конвой и с белезници.

"Елате в затвора да видите как стоя незаконно там, елате в затвора, ще ви дам интервю", бяха единствените му думи пред медиите.

Освен Миланов пред комисията „Христо Бисеров“ са се явили днес и служители на НСО, които са били дежурни в деня на срещата.

"От НСО чухме непрофесионален отговор, че не помнят за такава среща, т.е. всеки може да влезе необезпокояван на среща с Бойко Борисов, включително и криминално проявени лица", каза Фудулова.

Тя уточни, че се предвижда Бойко Борисов да бъде изслушан на следващото заседание на комисията.

Миланов беше арестуван в началото на тази година заради заплахи към хора от антиправителствените протести. 

Междувременно днес Софийският градски съд реши Петното да остане окончателно в ареста, въпреки че преди дни Районният съд го освободи с подписка.

Магистратите от градския съд не сa се съгласили с колегите от Софийския районен съд, според които Миланов няма да извърши ново престъпление. Очевидно е, че присъдите на Миланов не са изиграли своята предупредителна и възпираща роля, мотивира се СГС.

Градският съд се съгласява с прокуратурата, която посочва, че няма нови обстоятелства, заради които Миланов да бъде освободен. Доводът, че трябва да се грижи за децата си не може да е обстоятелство, което да промени мярката му за неотклонение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе този човек няма ли си име, а!!! ПЕТНОТО ТА ПЕТНОТО.
9
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков и Петното могат да правят свободни съчинения.
8
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
На този пък кой ли му вярва.
7
11
 
16
 
! Отговори
Винету преди 10 години
Аз съм се виждал с Лекето на 30.02.2014 г. и му платих за протестите. Гарантирам, че такава среща е имало. макар че служителите на НСО не помнят.
6
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
колкото по -голяма внимание обръщате на Петното толкова по големи лакардии ще ви разтяга ,той търси внимание -иска да е обществено значим
5
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
и, ГОЛЯМА РАБОТА !!! Той Петното се оказа голям проблем ва държавата ,.Докъде сме стигнали ...
4
13
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Иска ви се да са били платени!
3
11
 
31
 
! Отговори
A преди 10 години
Това петно продължава да лъже и каква тежест има неговата дума? Очевидно е, че той е платен, както и почти всичките 100 контрапротестиращи, от червената мафия - БСП, ДПС,Атака, бареков. Цяло лято по улиците на София излизаха десетки хиляди хора всеки ден!!!
2
27
 
9
 
! Отговори
Евдокия преди 10 години
Петното е най-големия пич.
1
11
 
9
 
! Отговори
Дъбър преди 10 години
Маски долу!