Майката на стрелеца от Лясковец: Съжалявам само за сина си

Не мога да вляза в жилището си, като в Кербала е, жалва се Стефанка Петкова
30 мар 2014 19:42, Красимир Ангелов
141
Майката на стрелеца от Лясковец: Съжалявам само за сина си
Майката на Петко Савов обяви, че съжалява само за сина си. Снимка: Булфото

"Съжалявам само за сина си, не мога да съжалявам за момчето, което почина, защото той беше у дома, в къщата ми“, обяви пред Нова телевизия майката на стрелеца от Лясковец Петко Савов – Стефанка.

"Вече изтръпнах - не че съм спокойна, нямам въобще никакви сили да живея повече", заяви тя.

Стефанка Петкова посочи, че хората се отнасят към нея както преди - няма промяна в отношението им, а тя много пъти вече е говорила с тях за кървавия инцидент в Лясковец.

Още по темата

"Не мога да вляза в жилището си - като в Кербала е надупчено. Петко беше на земята в коридора, аз бях в кухнята.

Нищо не са ни казвали, идват с една сила и почват да чупят на цялата къща стъклата, влязоха със стълба, сложена под гаражите и цялата къща се напълни с барети", каза още Стефанка на въпрос дали баретите са ги предупредили, че ще влязат.

Възрастната жена обяви, че синът й не е казвал, че ще стреля по командисите. "Аз не знаех", категорична бе тя.

Петкова допълни, че е напълно убедена в нормалността на сина си. Според нея съседите й са виновни са всичко.

Бившият ръководител на отряда за борба с тероризма Филко Славов пък обясни в студиота на "Всяка неделя", че е било възможно да се стигне до убийство или на майката, или на сина, ако баретите са атакували агресивно. "А те не са искали. Ако искаха, можеха да го атакуват с бойни гранати", разясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
супер непрофисионална работа на полицията, специалните части могат само по моловете да гонят престъпници. да бяхте гледали Маями малко, там първо профил правят на заподозрения, а не юруш на маслините. шефа на полицията трябва да подаде оставка. той е отговорен за живота на подчинените си, но явно го боли щъркела.за мен лично полиций е равно на психично болен, някви селяци избиващи комплекси. кой нормален човек ще работи като полицай.
75
1
 
22
 
! Отговори
До 88 преди 10 години
Ще я осъдят и още как, а и трябва Петко да е супер задръстен за да не го направи! Но така ще е .....като на ръководни постове в абсурдистан се поставят хора бивши ***, доносници и от групата 'наш човек' дето не или нямат образование, или е купено или е изкарано с прасета и дамаджани и си мислят че са над закона понеже са с връзки тип батко и братко и си въобразяват 4е вси4ко и всеки им е бащиния!!! Има да 4ака *** да го пизнаят в ЕС...едни *** сме и балкански селяци и това си е!!!!!
74
1
 
24
 
! Отговори
цитат преди 10 години
нес трябва да си доста самозабравил се милиционер, за да не забележиш че сме 21 век и държавата е член на ЕС и НАТО. Това което ще последва е, че България за пореден път ще бъде осъдена в Страсбург, като нарушител правата на човека, тъй като не може да бъде обявен човек за психично болен без да е освидетелстван и регистриран като такъв. Ще бъдат осъдени и милиционерите които са го нападнали в дома му по време на денонощието когато това е забранено и по време на самоотбрана в дома му са го простреляли и са заплашили живота на майка му и съседите. Още по-зле ще бъде ако се докаже, че действията
73
0
 
16
 
! Отговори
куриоз преди 10 години
Преди години в Ирак пилотите на хеликоптер Апачи искали с витлото да отсекат главата на иракчанин въоръжен с ловна пушка-двуцевка.Обаче той ги застрелял и двамата.И така пленил хеликоптера!Та ловната пушка голямо оръжие била.
72
1
 
9
 
! Отговори
до21 преди 10 години
А според теб това линейка ли е?Това е кола с която се карат следствени .На МВР е и униформеният е полицай.Не е лекар.
71
20
 
10
 
! Отговори
Аз преди 10 години
За нея син - за всички останли - презряно същество, УБИЕЦ, недостойно да бъде причислено към човешкият род.
70
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Петкоами какво правиш още в нея, отивай в Турция, но и си вземи и вазелин .........хахахаха
69
2
 
9
 
! Отговори
за 74.... преди 10 години
...АМИ ПРОБВАЙ ,БЕ ....ЗАПОВЕДАЙ У ДОМА!!!ДА НЕ МИСЛИШ , ЧЕ СЪМ ПО-МАЛКО ЛУД ОТ ПЕТКО...??!!!
68
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
KATO KAK V KAZUSA S NEZAKONNO ORAJIE SE VPISVA CELATA AKCIA . ZNA4I 20 GODINI KATO SI KIHAM PERIODI4NO NA MURAGENITE OT MEERE ORAJIETO MI E ZAKONNO SLED KATO SPRA DA IM KIHAM ORAJIETO MI STAVA NEZAKONNO . ABRE VIE KOMENTIRA6TITE DAVATE LI SI SMETKA 4E AKCIIKATA NA GOLEMITE SPECIALISTI OT MEERETO I SMARTA NA DVAMA DU6I ZA KOITO NIE KATO DANAKOPLATCI PLA6TAME HILQDI I MILIONI VSA6TNOST E ZA PARITE VARTQ6TI SE ZA EDNO RAZRE6ITELNO I TAPANARITE
67
4
 
20
 
! Отговори
ДА НЕ ВИ ПУКА БРАТЯ. преди 10 години
ВСЕКИ КОЙТО СЕ ОПИТА ДА ВЛЕЗЕ СЪС СИЛА И ВЪПРЕКИ ЗАКОНА У ДОМА ВИ --КУРШУМ ЗА НЕГО!!ТОВА И ПО ВРЕМЕТО НА КЪРДЖАЛИЙТЕ НЕ Е ПРАВЕНО-ДА ТЕ НАПАДАТ НОЩЕМ --ДОКАТО СПИШ!ПРОДАЙТЕ СИ ЧЕРГИТЕ --КУПЕТЕ СИ ОРЪЖИЕ!!ДОРИ ДА ВИ ОСЪДЯТ--ЩЕ ЛЕЖИТЕ НА ДЪРЖАВНА ИЗДРЪЖКА В ПАНДЕЛАТА!!!ТОВА Е --КАТО "ПЕНСИЯ ДО ЖИВОТ"!!!!!!
66
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ЕСТЕСТВЕНО , БЕ..опитай, и ще станеш на решето
65
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Въобще,каква работа имат командосите,за да се намесват в подобна ситуация? Всеки средно ителигентен полицай би могъл да свърши тази работа,а ако ли не всички вкупом,барабар с началника им да си обират крушите и да върнат парите,които са получавали,като заплати до сега!Утре ще вземат,да извикат отново баретите,защото някоя бабичка не може да си плати парното или тока!
64
2
 
21
 
! Отговори
НЕМА БАЛАМИ! преди 10 години
АКО СЕ ХВАНЕ НЕКОЙ ПЕШКИН И РАЗТРОПАН АДВОКАТ С ТОЯ СЛУЧАЙ ---МАСА ПАРИ МОЖЕ ДА СПЕЧЕЛИ И ДА ОСЪДИ *** ОТ МВР , В ЕВРОПА!!!НЕКА ОСЪДИ ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА ---ТА ДА СЕ НАУЧАТ НА АКЪЛ И ТОВА....ЧЕ "ТОШОВОТО БЕЗЗАКОНИЕ "--ОТДАВНА МИНА!ИМА ЗАКОНИ И РЕД В ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА--ПРОСТО ТРЕБВА ДА СЕ СПАЗВАТ!!
63
2
 
26
 
! Отговори
dan преди 10 години
Кеворкян надмина себе си в наглоста си Флоров пълна скръб "Петко изучил апартамента си основно " Абе таранкоолу този човек живее в дома си 40години Майката да жали за тия които искат да убият сина и -това е перверзност
62
1
 
35
 
! Отговори
алф преди 10 години
Тива е била една напълно ненужна и излишна акция.При положение че не е имало нито отвлечени,нито заложници,просто е могло Петко да бъде призован да се яви в полицията и с прокурорска заповед да се направи обиск за незаконно оръжие в дома му
61
6
 
34
 
! Отговори
КАКВИ КОМАНДОСИ ,БЕ. преди 10 години
КАК СЕ ВЛИЗА С РАЗБИВАНЕ НА ВРАТА , В 4-СУТРИНТА ,БЕЗ ЗАПОВЕД И ПРОКУРОР!САМО СЪД ЗА ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ ОТ МВР!!!ТОВА Е ПОКАЗНА АКЦИЯ --ПРЕДИЗБОРНА!!!
60
6
 
22
 
! Отговори
ЕСТЕСТВЕНО , БЕ.. преди 10 години
....И В ДОМА МИ ДА НАХЛУЯТ С ВЗЛОМ И РАЗБИВАНЕ НА ВРАТАТА , В 4-ЧАСА СУТРИНТА ...ДА НЕ СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ ЩЕ ГИ СРЕЩНА С ЧАЙ ИЛИ КАФЕ...ХА,ХА,ХАААААААААААА...ПОНЕ НА ЕДИН ОТИЯ СИНКОВЦИ ...ЩЕ МУ НАПРАВЯ ДУПКА НА КОЖАТА!ОТКЪДЕ ДА ЗНАМ КОЙ ВЛИЗА СЪС СИЛА У ДОМА....!!!???????????????????ТЕ И БАНДСЮГИТЕ НОСЯТ УНИФОРМИ И КАЧУЛКИ !!!СТАРА Е МАЙКА МУ НА ПЕТКА И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ЗАЩИТАВА!БИХ ГИ СЪДИЛ В СТРАСБУРГ ....ДО ВТОРО ПРИШЕСТВИЕ!МАСА ПАРИ ЩЕ И СМЪКНА НА ТАЯ СКАПАНА ДЪРЖАВА!!ЩЕ СИ НАМЕРЯ АДВОКА!
59
10
 
29
 
! Отговори
Петко преди 10 години
Жертвата е Петко и майка му, а не гръмнатия полицай! Когато прочетох заглавието си казах е сега ще има да плюят по клетата майка, обаче като прочетох коментарите ми направи впечатление, че има още трезво мислещи в тази гнусна, лигава и каква ли не още държавица!
58
4
 
8
 
! Отговори
Запасен преди 10 години
До ined 60Май ти се нуждаеш от нещо такова. Можеше например да ги упоят с газ и тогава да влязат. Едва ли е имал и противогаз. Нямаше да има стрелби, нямаше да има убити и ранени.
57
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Стреля някой от къщата си. Такава къща *** я взривяват 20 минути след като по говорител са съобщили всички от сградата да излезнат. Който не излезне много му здраве на оня свят, Що за командоси има в Бългврия ? Що за закони защитават българския народ?