Майката на стрелеца от Лясковец: Съжалявам само за сина си

Не мога да вляза в жилището си, като в Кербала е, жалва се Стефанка Петкова
30 мар 2014 19:42, Красимир Ангелов
141
Майката на стрелеца от Лясковец: Съжалявам само за сина си
Майката на Петко Савов обяви, че съжалява само за сина си. Снимка: Булфото

"Съжалявам само за сина си, не мога да съжалявам за момчето, което почина, защото той беше у дома, в къщата ми“, обяви пред Нова телевизия майката на стрелеца от Лясковец Петко Савов – Стефанка.

"Вече изтръпнах - не че съм спокойна, нямам въобще никакви сили да живея повече", заяви тя.

Стефанка Петкова посочи, че хората се отнасят към нея както преди - няма промяна в отношението им, а тя много пъти вече е говорила с тях за кървавия инцидент в Лясковец.

Още по темата

"Не мога да вляза в жилището си - като в Кербала е надупчено. Петко беше на земята в коридора, аз бях в кухнята.

Нищо не са ни казвали, идват с една сила и почват да чупят на цялата къща стъклата, влязоха със стълба, сложена под гаражите и цялата къща се напълни с барети", каза още Стефанка на въпрос дали баретите са ги предупредили, че ще влязат.

Възрастната жена обяви, че синът й не е казвал, че ще стреля по командисите. "Аз не знаех", категорична бе тя.

Петкова допълни, че е напълно убедена в нормалността на сина си. Според нея съседите й са виновни са всичко.

Бившият ръководител на отряда за борба с тероризма Филко Славов пък обясни в студиота на "Всяка неделя", че е било възможно да се стигне до убийство или на майката, или на сина, ако баретите са атакували агресивно. "А те не са искали. Ако искаха, можеха да го атакуват с бойни гранати", разясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
10
 
38
 
! Отговори
До 15 преди 10 години
Така ли?!?! А, служител на държавата има право да те обгражда като диво животно, да навлиза като хайдутин в дома ти без никакво уведомление и да почва да стреля на месо?! Най-вероятно и ти си едно от тия наклани шопари в униформа - фабрики за ***, дето захранваме от нашите данъци и после да ни пукат на месо когато им скимне! Помиси добре с примитивния си мозък и *** отново да се образоваш....липсва ти доста в кухата тиква!!!
15
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз така и не разбрах този човек наранил ли е някого преди да влязат в дома му?!
14
36
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Разберете, че никъде по света законът не позволява да стреляш срещу КОГОТО И ДА БИЛО, най-малкото срещу служител на държавата, освен ако не защитаваш живота си. Как ще обясните неговия куршум, който е в ГЛАВАТА (забележете) и техните - в корема? Очевадно е, че тяхната цел е да бъде обезвреден, а неговата - да убие, съвсем умишлено и хладнокръвно. Уплашен човек не се цели в главата на "нападателя". А майката въобще няма да я коментирам. Пълно куку. Такива хора са в тежест на обществото.
13
3
 
49
 
! Отговори
Изумен преди 10 години
Абе, в тая прогнила мижава държавица дето май само данъци плащаме да храним ***, някой въобще върши ли си работата?! Тоя и той - с граните щели да го атакуват?! Абе тия хора ръководители на такива отряди въобще наред ли са с главата и как са си взели образованието ми е много чудно?! С татя и дяда прасеата може би и дамаджаните със селско вино! Гранати ще хвърлят барети в жилищна кооперация без никой да е информиран! Боже божеее....какви *** ни управляват само?!?!?!?!
12
6
 
52
 
! Отговори
Мина преди 10 години
Каква е тази атака, нима тези хорица са терористи. Аз мисля, че тази майка трябва да си търси правата, защото нищо не са сторили, че да се стигне до там че да ги нападне спец отряд, да това според мен е нападение срещу мирни граждани. Има нещо много гнило и трябва да се разследва. Никой не е застрахован, утре може всеки да бъде атакуван от спец отряд. А колкото до Петко дали е психично болен, само психолозите могат да кажат. Защо е нямало психиатър при акцията.
11
7
 
4
 
! Отговори
Славни традиции преди 10 години
Филко Славов е един от основателите на карате спорта у нас. През федерацията по карате са минали още Бойко Борисов, Алексей Петров, Румен Николов-Пашата, братя Галеви, Златко Баретата и пр.
10
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Естествено ,че с гранати ще атакувате апартамент в жилищна кооперация.Направо с артилерия от 2 км -тра, още по-добре.
9
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз хората ги познавам още щом чуя гласа и щом видя физиономията не ми тряя да го познавам с години от пръв поглед разбирам на къв акъл е и не искам нищо общо да имам с него
8
2
 
26
 
! Отговори
преди 10 години
ушев е пълен ***
7
6
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
30 командоса срещу пенсионер и майка му. От голямо човеколюбие не били използвани гранати. Как може да се обясни това?
6
17
 
16
 
! Отговори
Мартин преди 10 години
Преди казвах и сега пак твърдя че тая е стреляла също ...направо съм убеден като и видях физиономията и така както приказва ...........
5
4
 
63
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 10 години
С граната не знам, но с атомна бомба щяхте да го ликвидирате - но нали сте хуманни ..... Не ви ли е срам - ОСТАВКА!!!
4
3
 
32
 
! Отговори
къде е лазаров преди 10 години
но филко славов не обясни а и не му е работа, защо не са ги атакували със димки примерно. Като ги опушат като в лисичарник сами ще изпълзят.Впрочем къде е лазаров.След като каза се опита да намеси и ББ че е виновен, му се ограничиха показванията пред медиите
3
42
 
39
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
Сега се убедих, че лудостта на Петко е достоверна- наследил я е от майка си!
2
44
 
27
 
! Отговори
Съд преди 10 години
Такива майки на бесолото.
1
44
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тя е по-луда и от него