Дежурни екипи на „Армеец” ще оценяват щети и през почивните дни

Дежурни екипи през почивните дни
20 юни 2014 19:41,
7
Дежурни екипи на „Армеец” ще оценяват щети и през почивните дни
Снимка: Армеец

Във връзка с обилните валежи и усложнената метеорологична обстановка през последните 24 часа ЗАД „Армеец” организира дежурни екипи в центровете за регистрация на щети в градовете Варна, Велико Търново и Бургас, които да приемат уведомления за щети през предстоящите почивни дни, съобщиха от компанията.

Адресите на центровете за регистрация на щети са, както следва: гр. Варна, бул. "Владислав Варненчик" №279а; гр. Велико Търново, ул. "Филип Тотю" №24; гр. Бургас, к/с Славейков, бл. 161, вх. А, партер   и ще работят с клиенти в периода 21-22.06.2014 г. с работно време от 9:00 до 17:00 часа.

Клиентите на дружеството, които имат щети по своите застраховки имущество, трябва да уведомят застрахователя в десетдневен срок. Формуляр Уведомление за щета може да бъде изтеглен от сайта на дружеството www.armeec.bg, секция „Помощ при щета“.

Освен попълнено уведомление за щета, следва да се представят следните документи:
- документи за собственост на увреденото имущество;
- номер на банкова сметка.

За всеки конкретен случай може да бъдат изискани допълнителни документи, за което застрахователят уведомява писмено. Допълнителна информация и съдействие клиентите на дружеството могат да получат от денонощния контактен център на телефон: 0700 1 39 39.

За всички заинтересовани – ЗАД „Армеец” напомня, че застраховка „Защитен дом“ може да се сключи на промоционални цени до края на месец септември.

 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: наводненияВарнаАмеец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Няма нужда преди 9 години
Много просто заглавие !!! За какво ги наричат ДЕЖУРНИ ? За да работят и през почивните дни....Ами да си бяха починали първо ...... С такава простотия Бог да им е на помощ на пострадалите......
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е тесега че пуснем едно есемесче,та да оправим някое хотелиерче !!!
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е тесега че пуснем едно есемесче,та да оправим някое хотелиерче !!!