БЧК отпуска помощ на пострадалите в Мизия

Всеки може да помогне с sms на кратък номер 1466
Обновена: 3 авг 2014 10:45 | 3 авг 2014 10:44, Красимир Ангелов
23
БЧК отпуска помощ на пострадалите в Мизия
Снимка: БТА

600 спални комплекта и одеяла ще се доставят от БЧК на бедстващото население в страната след обилните дъждове в последните дни, съобщиха организацията.

Екипите на БЧК за реакция при бедствия са на място и ще раздават вода и подкрепителни закуски на евакуираните. Червеният кръст работи съгласувано и в непрекъсната комуникация с ГД ПБЗН, отчитат от организацията.

БЧК активира и своята кампания за набиране на средства за пострадалите от наводненията в страната. Така всеки може да направи дарение от 1 лев на кратък номер 1466 за всички мобилни оператори.

Дарения се събират и на банковата сметка:

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД
IBAN: BG64UNCR76301078660913
BIC: UNCRBGSF
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още по темата: БЧКпомощдарение
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Kiko преди 9 години
БЧК върши много добра работа и винаги помага при бедствия,но това не е достатъчно.За съжаление той не може да разследва причините за тези наводнения и работата във вече частните язовири.
16
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
dran daran ala bala .....smiah.....smeshtnici
15
2
 
3
 
! Отговори
до 2 преди 9 години
и какво друго искаш да им дадат,после ще им построят безплатни къщи,затова,че са се стискали за 20 лв.да си застраховат къщите,спокойно само в тая смешна и жалка държава,както я наричаш става това,навсякъде хората си помагат сами,не получават никакви обещетения от държавата,а само ако са застраховани,така трябва и тук да е така,но няма управници с топки,заети са да галят народа с перце
14
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А къде ни е отговорния преидент, крадливите ни партиини лидери Бойки Борисов, Сергей Станишев, Лютви Местан, Николай Бареков и прочие? На ваяно се пекът на някой екзотичен остров докато народа тъне в нищета, мизерия и бедства... И само след 2-3 месеца пак ще ни свалят звездите от небето....
13
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е то! Днешни времена в България при инцидент не се надявай да получиш някаква парична сума ..
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако те сърби се чешиш сам ,ако чакаш държавата ,ще се одавиш по бързо ,тия селски кметове са АЙДУЦИ ,аз бих дала и съм давала защото съм от Д ОБРИЧ но на ръка ,този който има нужда ,не се дава на кмета за съжаление си гласуваме най големите крадци за политици ,ама то и няма кого да избереш ,чудо на чудесата стана тая държава ,то не е за приказка
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
от 11И не само пари, а и техника. Кой ще изгребва този нанос по къщите и улиците? Хората ли? Те ли са виновни, че има затлачени реки и че не са взети мерки за да няма такава вода.
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 10Ма те и от Аксаково още чакат помоща от държавата. Абе к'во се правиш на луд , бе?!При такива бедствия веднага се обявява от държавата колко пари ще отпусне на пострадалите райони.
9
0
 
4
 
! Отговори
до 9 преди 9 години
Ами за другите помощи трябва време. От вчера и днес са заляти с вода къщите. Не можеш да очакваш още на този ден пострадалите да получат финансова помощ. Освен с подслон и храна и вода и евентуално медикаменти - не виждам с какво друго би могло да им се помогне. Не казвам това да е краят на помощите, но да искаш всичко отведнъж да се направи - не мисля, че си прав. Все пак има още хора блокирани там. Държавата тях спасява. Тези които са на сигурно може би ще получат обещетение после.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
do 8Къде съм казвал че БЧК трябва да дава пари на пострадалите??? Казах че само с одеала и закуски ли помага държавата.
7
0
 
5
 
! Отговори
до 6 преди 9 години
Пишеш абсолютни безсмислици. Какво като БЧК е държавна? Да не би да са длъжни да компенсират за финансовото състояние на пострадалите? БЧК се грижи за тяхното здраве. Другата помощ от държавата не знам къде е. В статията пише за БЧК, а не за друга помощ. Все едно да си искаш пенсията от БЧК или МВР или БТК. Нали за теб все са държавни организации ? К'во ти пука коя за какво се грижи ?
6
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Северозападна България е известна с пословичната си любов към червената хунта.Сега нека 20 000 червени *** директно от Бузлуджа да заминават да помагат на братята си по оръжие.Имат си и автобуси и палатки и всичко.Брат за брата,другар за другаря
5
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А БЧК не е ли държавна, бе ***? Това е един вид държавна намеса, но къде другата помощ от държавата ???
4
3
 
7
 
! Отговори
Хезлингски комитет преди 9 години
Дано има роми иначе ще е расизъм, да дават помощи на българи. Ще проверим нещата.
3
0
 
7
 
! Отговори
до 2 преди 9 години
Това е Българския Червен Кръст и се грижи за здравето на хората. В статията го пише. Не организация, която трябва да се грижи за финансовото им състояние.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
oburnete se kum Kristalina ,
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това ли ви е помоща бе? Одеала и закуски?*** смешната жалка държава.