Партията на българските жени влизала в коалиция ББЦ заради идеите

Весела Драганова: Ще донесем между 50 хил. и 70 хил. гласа
47
Партията на българските жени влизала в коалиция ББЦ заради идеите
Бареков с Весела Драганова (д) и Калина Крумова (л). Снимка: ББЦ

Партията на българските жени влиза в коалиция с "България без цензура" заради идеите, заяви Весела Драганова пред БНР.

След като вчера стана ясно, че формацията на бившата царска депутатка и мандатоносител на кабинета „Сакскобургготски“ става петата партия в коалиция ББЦ, днес Драганова обясни, че с ББЦ "се търсили взаимно".

"Партията от самото си създаване през 1997-а година е афиширала, че е в дясното пространство и център. 2001-а година ние застанахме зад Симеон Сакскобургготски като нов проект, който идва да замени статуквото. Аз считам, и моите колеги, че тази промяна е в лицето на господин Бареков и ББЦ. Точно заради тяхното направление, заради новите идеи, заради промяната, ние се присъединяваме към Коалиция ББЦ", каза още тя.

Драганова заяви, че при подписването на коалиционното споразумение не са поставяни условия от едната или другата страна, защото "взаимно възприемаме програмите си".

Според нея Партията на българските жени може да донесе на коалицията между 50 000-70 000 гласа на предсрочните избори.

По думите й не е самоцел непременно партията да има представител в парламента, по-скоро да покаже идеите си, които иска да прокара.

"Места в листите за Партията на българските жени ще има, но дали се виждам в парламента, или не, не желая да избързвам. Това ще решат българските граждани", коментира Драганова.

Тя призова българите да гласуват, за да се отчете електоралната тежест на всеки гражданин и да могат да влязат повече формации в българския парламент. Нещата ще бъдат различни, ако 4-5 формации влязат, а не само 3, категорична е тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Иванчо преди 9 години
Обсъждане в час на класния:"Всичко за благото на човека, всичко в името на човека" - лозунг на строящия се комунизъм.-Другарко, искам да кажа...- вдигал упорито ръка Иванчо след дискусията на основната идея.-Е-е, добре, кажи Иванчо.-Аз зная и името на човека другарко.Та и другарката Драганова знае какви са идеите. Някой сеща ли се вече?(енапал овардЗ)
35
0
 
1
 
! Отговори
Dnes преди 9 години
Партията на българските жени влиза в коалиция с "България без цензура" заради идеите, заяви Весела Драганова пред БНРКакви са идеите??? Но и дума няма за идеите!!!
34
0
 
7
 
! Отговори
sallaadin преди 9 години
"Със стари ку.ви нов бардак не става" е казал народа, ама като се замисля какво лошо, стари, стари ама по-добре ку.ви, че то след 05.10.14г. и бая ***.асти ще се намърдат в парл ... ааа бардака де, а жребеца-***.а в средата е по-млад от Симеончо Пия.ицата и по-убав от Волен Пи.ката на дато тия двете им ги държаха. Айде на хайрлия да е ... докато не ги из...им.
33
0
 
4
 
! Отговори
Idealist преди 9 години
Заради тази крава СИМЕОНЧО НИ ОПРАВИ ЗА 800 ДНИ. За тези хора мога да се изкажа само нецензурно!
32
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
АМАН ОТ К--ВИ
31
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ха-ха, тази влизала заради идеите! Какви идеи в този плазмодий и неговата сбирщайн шайка, бе краво смотана?
30
0
 
9
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
Весела ми прилича на вечната синдикалистка баба Такева С мотото- ,,Които и да са на власт ,все сме с вас,,
29
0
 
6
 
! Отговори
изнервен преди 9 години
Боже опази България! Питам: Предизборната кампания не започва ли официално след 5 септември? Защо този досаден нагъл урунгел вече се шири из страната на плакати?
28
0
 
4
 
! Отговори
Рали1 преди 9 години
Подсигури си финансирането,започна да прибира под крилото си забравени вече мераклии за партийни постове.Хапчетата,Бареков!"Пред журналисти,,новия политик способен на всякакви пируетикоментира приставането си на Ковачки/олигарх срещу който Бареков се бореше/,,Който от миньорите гласува за мен,ще работи,ще получава заплата,ще се пенсионира раноА които не гласуват за вас,,уважаеми Бареков?Ще бъдат уволнени?Ще стоят без заплати,ще се редят с ненужни купони пред празни магазини?"Варна 22.08.14
27
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Весела Драганова май доста е закъсала за пари.По време на царското управление си поживя добре,но явно парите са свършили и сега пак се прави на политик.
26
1
 
8
 
! Отговори
Потребител преди 9 години
Не бях чувал за Партията на българските жени. Сега и не искам да чувам за подобна формация присъединила се към Бюрека.
25
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Боже господи защо ни наказваш с такива политици.
24
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ПЪЛЕН ПОТРЕС! "Протестна мрежа" при Близнашки заедно с американската посланичка?! Лъсна новото Политбюро!
23
1
 
13
 
! Отговори
ИДЕИТЕ преди 9 години
Какви идеи бе ХА ХА ХАВсички ни представят идеите си преди изборите а след това вместо да реализират идеите ни обясняват колко лоши били другите и ги анализират по 4 години. Е на мене анализа ми стига искам да виждам действия. 25 години анализи стигат!!!
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Веселка 15 години е все с една прическа,как не си омръзна на себе си не знам,а земи малко смени имиджа бе жена
21
6
 
4
 
! Отговори
до 16 преди 9 години
Нека все пак да не бъдем толкова късопаметни и да си спомним, че политическият път на Борисов, тръгна именно от НДСВ и с личното застъпничество на така наречения Цар, който тогава беше от Силните на Деня, поради традицонната тъпотия на БГ-материалеца-електорат.
20
0
 
20
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
И тези двете ,ако са истински жени ,то аз съм извънземен,жалки кариеристки.
19
0
 
15
 
! Отговори
тролгеносен преди 9 години
Не знам защо ама Весето все си я представям по шушонки, с ролки на главата и да плете каренца на една кука....И боба да къкри на печката...
18
1
 
13
 
! Отговори
ицо преди 9 години
Номер 5.....Да приятел изключително образована е Калинчето,та нали беше една парцалива водеща в СКАТ и не слизаше от господари на ефира,иначе и тя сега акъл лее от парламента....Вие тази да сте я видели на трибуната нещо някога да казва...дъвче това сурогатно майчинство и тва си е.....образована та образована.
17
0
 
11
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Весето малко се надценява, ама виж Калинчето...