Плащат декемврийските пенсии от 8 декември

Всички с пенсии до 286 лв. ще вземат и коледните добавки
1 дек 2014 15:58, Анисия Иванова
6
Плащат декемврийските пенсии от 8 декември
Снимка: Reuters, архив

Изплащането на пенсиите през декември ще започне в понеделник, 8 декември, и ще приключи на 17 декември, сряда, съобщи Националният осигурителен институт (НОИ).

Изплащането ще бъде извършено съобразно изготвен график, който ще бъде предварително обявен във всяка пощенска станция в страната.

Преводите на сумите за декемврийските пенсии по сметки на пенсионерите, които получават пенсиите си по банков път, ще бъдат извършени на 8 декември 2014 г.

Заедно с пенсиите си за декември пенсионерите, на които пенсията или сборът от пенсия/и заедно с добавките и компенсациите към тях е до 286 лв. включително, ще получат еднократна сума в размер на 40 лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
пав преди 9 години
При положение,че работим и двамата ,живеем ден за ден за ден и разчитаме на пенсията му колкото и да е.За *** в парламента дефицит няма колкото си поискат толкова взимат!Свещи да си купуват!
5
0
 
0
 
! Отговори
ставри преди 9 години
Да не им ги вземат студентите внуци а телефонистите.
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А ЗА НИКУЛДЕН КОЙТО Е НА 6 ДЕКЕМВРИ НИЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ЩЕ ВИ ХАПНЕМЕ ДЕДОВИЯТ. БРАВО НА ДРУГАРИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ НИ. ТОВА Е ГРИЖА ЗА ЧОВЕКА ПЕНСИОНЕР. КОЙТО СТРОИ 45 ГОДИНИ ЗА ДА ИМА КАКВО ДА КРАДНЕТЕ. НА М....ВИ В УСТАТА.
3
0
 
4
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
БРАВО КАЖЕТЕ И В КОЯ БАНКА ДТРЖИТЕ КИНТИТЕ ТА ДА ОЛЕСНИТЕ ЗУРЛАН СЛАНИНСКИ ДА НЕ ГИ ТЪРСИ..
2
0
 
11
 
! Отговори
Пенсионер преди 9 години
До 1, то само да е Никулден, толкова празници през декември, така че всеки трябва да си разпределя бюджета, та да има и за сметките. Когато има пари всеки ден е празник, но когато ги няма, няма празници. Такава е пенсионерската съдба.
1
1
 
17
 
! Отговори
Ъ преди 9 години
Защо чак на 8 декември,не ги ли е срам,а как ще посрещнат Никулден пенсионерите....