Завърши концертът "Българската Коледа"

Той се проведе за 12-а поредна година под патронажа на президента на България
25 дек 2014 22:47, Красимир Ангелов
36
Завърши концертът "Българската Коледа"
Снимка: Булфото, архив

Завърши благотворителният спектакъл" Българската Коледа”, който се проведе за 12-и пореден път в Народния театър "Иван Вазов.

На събитието присъстваха президентът Росен Плевнелиев, заместник-председателят на Европейската комисия и комисар по бюджет, финансов контрол и управление на човешките ресурси Кристалина Георгиева, Георги Близнашки, бивш служебен министър-председател на България, журналисти и др.

Концертът протече под мотото „Ние сме едно“ и на сцената на Народния театър се качиха певците Валя Балканска, Графа, Поли Генова, детската вокална група „Бон Бон“, хор „Космически гласове“, Михаела Филева, Вензи, Прея, D2, Орлин Павлов, участници от „X Factor“, трио „Сопрано“, Жана Бергендорф, Веселин Маринов, както и младите ни таланти Крисия, Хасан и Ибрахим.

Тазгодишната кампанията, която се провежда под патронажа на президентството, помага на децата с вродени заболявания. Очаква се в следващите дни да бъде оповестено колко средства е събрала кампанията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: Българската Коледа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Би било добре, както правят журналистите от развитите държави, да посочите и събраните за "Българска Коледа" средства през последните няколко години.
19
0
 
5
 
! Отговори
снощното събитие преди 9 години
Събитието снощи бе абсолютна ПР изцепка на политическата върхушка заформила се около плевнята.
18
1
 
4
 
! Отговори
Garibaldi преди 9 години
До СТРАНДЖАТА Джуджето от Кремъл,ако ти го начука,очите ти ще светнат като електрожен.
17
1
 
3
 
! Отговори
face in space преди 9 години
Бездомния с имоти , банкера беглец, софийския хай тек енергиен арменски поп чобан център Р Овч . на балканите ,вервайте за 800 светлинни години ..... ще ги стигнете......
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Г-н президент с чужда пита майчин помен не правете.
15
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Внушава ли ви празничност Българската Коледа, излъчена щедро от БНТ? Усещате ли посланията за съпричастност от мазните физиономии на главните благотворители измамниците и крадците от елита и политическата класа?
14
13
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 9 години
Плевнелиев е смел Президент... - има куража да каже истината в очите на джуджето от Кремъл...
13
0
 
15
 
! Отговори
Иво преди 9 години
Едно не мога да разбера този *** поплювко защо прави постоянно някакви физиономии,това не е нормално.
12
0
 
17
 
! Отговори
Аз преди 9 години
питам: ПЕВЦИТЕ И ПЕВИЦИТЕ ,А И ВСЧКИ ОСТАНАЛИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ ПОЛУЧИХА ЛИ ХОНОРАРИ?!А КОЙ ПЛАТИ БИЛЕТИТЕ НА "ВИСШЕТО ОБЩЕСТВО?! ДАНО НЯКОЙ НЕ ПОМИСЛИ,ЧЕ СЪМ ЧЕРНОГЛЕДА?!
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
никъде по медиите до сега не съм видял пълен отчет на събраните средства от тези благотворителни мероприятия и как са изразходвани. Преди години имаше някакво предаване с Ани Салич , мисля че беше Великолепната шесторка, която с умиление разказваше истории за изоставени деца.....също не разбрах, къде отидоха нашите пари.Не вярвам вече на такива лицемерни предавания. Препочитам лично да да дам средства на някой който има нужда, околкото да минават през посредници-мошеници
10
2
 
7
 
! Отговори
Росица Плевнелиева преди 9 години
Дреме ми за тези малки магаренца,ако мислех за тях нямаше толкоз да ви крадем с Борисов когото обичам тайно аз.Ще ви стрижем до кокал както и малките хрантуници които наричате деца. Знаете ли с каква злоба гледах снощи и удоволствие как те са болни и как това ви е бъдещети и как се стопяват като нация и как се циганизирате.Нали съм аз затова тук да помагам за това.
9
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Горките дечица, най-гнусните в държавата дошли да ги уважат. Само липсва Тиквоний Великолепни за да е мъката пълна и безнадеждна!
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каква по-голяма подигравка за децата когато на концерта са били ***, Сталинка и безгръбначният Близашки!!!!
7
0
 
14
 
! Отговори
непукист преди 9 години
Ще повярвам ,че някой от власт имащите го еня за децата на България когато някой от тях се изправи и предложи всички средства които са икономисани ,а преди това са били разпределени от държавния бюджет бъдат събрани и използвани именно за лечение на децата ,а не за "заслужени"бонуси.
6
0
 
28
 
! Отговори
баба коледа преди 9 години
Роската обаче ,съвсем е превъртял ...личи си по малоумното му изражение на лицето ...и как няма да е така,като дори и на коледа семейството му не го уважава и не застава до него...какъв *** !
5
1
 
21
 
! Отговори
непукист преди 9 години
Изброените присъствали са все от "най-любимите" на народа и естествено около тях е и журналистическата прислуга която след това ще надува фанфари колко средства са събрани .Всъщност,точно такива присъствали докараха нещата до там да няма пари за лечение на болните деца на България.
4
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На кого ли му пука.
3
4
 
21
 
! Отговори
don преди 9 години
Като чета списъка на официалните лицаТе всички са за затворатова са най големите предатели на българския народ - по точно нация Ако изпълнителите имаха достойнство на трябваше да участват на този концертбог да пази България от тези некъдърни политици министрида ни си разваляме настроението с оня министър на образованието е па той е голям нещасник с президента много си приличатвесели празници на българския народ
2
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя на снимката нито е българин, нито е хрестиянин а *** пиндолизец (майко България докъде я докарахме)Коледа в неговата уста звучи като заколение , както и цялото им пиндомафиотско правителство изтъкано от злоба и роболепие са готови да те пожертват майко България.
1
1
 
18
 
! Отговори
ВИС-2 СИК преди 9 години
Който и да ни бъде президент - няма да е фактор в политиката.Има кръгове,които го натискат и него.Я ми кажете защо Първанов започна да говори,след като вече не бе президент ? Не смееше да гъкне докато бе Първи в България.Иначе 'Българската Коледа' е хубаво начинание.Дано парите отиват при нуждаещите се,а да не потъват като 40% от заплатите на огромна част от българите.