На трудовата борса във Варна най-търсени са шивачи и продавачи

Обявените свободни места към момента там са 232
6
На трудовата борса във Варна най-търсени са шивачи и продавачи
Трудова борса. Снимка, архив Булфото

На трудовата борса във Варна най-търсените професии са шивач и продавач консултант. Това показва анализът на обявените свободни места в Бюрото по труда, съобщава Информационна агенция "Черно море".

През януари за производство на дамско и мъжко облекло се търсят 70 души, за консултанти и специалисти по продажбите – 56 души.

10 работни места има за служители в кол център, толкова са и за пазачи, въоръжена охрана. Търсят се още 15 специалисти за корабостроене и кораборемонт с квалификация за корпусници и тръбари, както и 7 заварчици и 7 авто и електромонтьори.

Има обявени вакантни позиции за двама учители, трима възпитатели и три медицински сестри, както и за кинезитерапевт, рехабилитатор и логопед.

Фирми търсят също управител на авиотранспорт, на магазин, както и организатор на спедиторска дейност за търговия със зърно.

Обявените свободни места в Бюрото по труда във Варна към момента са 232.

Автор: Ставри Стефанов

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
да викнат жените си , тия където търсят продавачки и ще си открият персонал.Младите бягат за да си открият добра работа и на края бабите ще продават в магазините , когато работодателите се научат да дават пари , тогава ще имат качествен персонал.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами то друга работа остана ли?