Ултимативният тон в коалицията не е добър подход!

Бъчварова за рокади в службите: Едва ли премиерът си хвърля думите
Обновена: 14 фев 2015 17:15 | 14 фев 2015 17:14, Веселина Йорданова
11
Ултимативният тон в коалицията не е добър подход!
Румяна Бъчварова. Снимка: БТА, архив

Една от целите на втория управленски мандат на ГЕРБ е много бързо преминаване в условия на икономически растеж, заяви вицепремиерът Румяна Бъчварова.

Още по темата
По думите й трябва да бъдат спасени много неща, но също и да се подготвят средата и управлението, така че много бързо да се премине в условия на икономически растеж.

По отношение на коментарите за евентуалното освобождаване на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров и на председателя на ДАНС Владимир Писанчев тя посочи, че като партия-мандатоносител, ГЕРБ се опитва да решава проблемите принципно.

Според нея в коалицията ултимативният тон не е добър подход, предаде БТА.

"Позицията на премиера от вчера е достатъчно аргументирана и едва ли той ще хвърля думите си случайно на вятъра". Така Румяна Бъчварова коментира позицията на министър-председателя Бойко Борисов, че Светлозар Лазаров и Владимир Писанчев ще запазят длъжностите си.

На журналистически въпрос дали е възможно разработката "Червеи" да разклати целостта на управляващата коалиция, тя отговори, че не вижда голяма опасност, защото се изчаква приключването на проверките и становището на прокуратурата.

Когато има установени факти, ще бъдат по-малко политическите и партийните спекулации, отбеляза Бъчварова.

В село Арбанаси Румяна Бъчварова участва в Петия зимен университет на ГЕРБ-Старейшини, посветен на целите, задачите и предизвикателствата във втория управленски мандат на ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: ГЕРБРумяна Бъчварова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
7
 
! Отговори
Ултимативен преди 9 години
Г-жо, не само че тона ТРЯБВА да е такъв, но ако не изрините всичко свързано с тройната коалиция БСП-ДПС-АТака веднага и не направите радикални реформи във всички сектори предхождани от закон за лустрация, си обирайте парцалите и вън!!! Ние не сме маршарували с децата си в продължение на повече от една година за да ми се правите на дипломати! Ясно!!!!????
6
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Май и тая другарка е "излъчена" да управлява от крайпътния контингент знаещи,можещи и опитни дейци на ГЕРБ.Половината БГ залята заради нормативно неподдържани язовири,80% от населението на БГ живее в световно призната немотия- това ли са научили ГЕРБ- Старейшините на предните 4 университета ?
5
1
 
8
 
! Отговори
тая преди 9 години
е рядко отвратителна жена ,ама то в гроб жените им са в градация на гадна ,по-гадна ,супер гадна,вселенски гадна,вземете която искате като начало
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Velikata komuniska oh Pardon Gerberka ba4varova mnogo e pogrosnala abe tja Nikoga ne e bila hubava no Dobre se nagajda pri jivkov borisov Ami menda i zeza ot bkp Hop v gerb mili jeni ama stari i grosni vij Preslava Anelia Ivana daje i lepa Brenda e drugite s i Maja manolova e ok umna Jena elegantna ninova e Super jena
3
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не ни интересува с какъв тон си разговаряте в коалицията. 100 -те дни на правителството показаxа едно - предавате и продавате народа. ОСТАВКА!
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Една от целите на втория управленски мандат на ГЕРБ е много бързо преминаване в условия на икономически растеж" - почнах да чета статията и само до тук стигнах и се сетих за 8те юилиарда евро дето ни ги гласуваха вчера. Такъв растеж ни чака, че Дубай ще ни диша праха...
1
2
 
21
 
! Отговори
прекрасно заявление преди 9 години
Жрицата за масово оглупяване, Румиту, отново ни зарадва с едно прекрасно заявление.