Оставката на Вучков е личен акт, рече Цветанов

Не знаел кой върти "ченгеджийски номера" на премиера
Обновена: 7 мар 2015 13:19 | 7 мар 2015 13:19, Веселина Йорданова
47
Оставката на Вучков е личен акт, рече Цветанов
Цветан Цветанов. Снимка: архив, БулФото

Оставката на Веселин Вучков е личен акт, заяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пред Нова телевизия.

Още по темата
Затова имаше и тази ярост в премиера, защото когато в България идва на посещение директорът на ФБР, когато в България пристига президентът на Азербайджан, когато в България от вчера влезе в сила новия Закон за енергетиката, с който се намаляват около 300-350 милиона лева от дефицита, който трупа ежегодно енергетиката в България, разбира се, че има много добри политики, които се реализират, подчерта той.

По думите му фактът, че тя съвпадна с важни посещения у нас, създаде висок градус на напрежение в обществото, и по-специално в политическите среди.

Цветанов призна, че е притеснен от ситуацията в последните дни, защото, по думите му, всеки един нормален политик би трябвало да бъде притеснен.

Той определи решенията на премиера Бойко Борисов в създалата се ситуация като „много бързи, много навременни“. Цветанов обаче не се нае да коментира кои са тези, които въртят „ченгеджийски номера“ на премиера, както сам Борисов заяви.

Той обаче е категоричен, че Веселин Вучков „никога не би влязъл в подобен сценарий“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
az преди 9 години
Na mastoto na tozi che si malcha..i nama da obikam televiziite...pak glasuvaite za Gerb..idvat i mestni i prezidenski izbori BB tam se e zapatil CC do togava che go opravdaat i togava premier i che si imat i dargava..
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цецоу-у-у-у,дали е личен акт или е свързан с несъгласие и чуждо/ твое и на Кратуняка/ вмешателство си подаде оставката,без да казва нищо,без да обвинява никого и без да се оправдава!Вучков има чувство за чест и достойнство,за разлика от тебе,дето си осъден да лежиш ЕФЕКТИВНО на две инстанции,дето чете публично СРС-та от трибуната на НС,дето обвини невинните лекари че са убийци,дето насади баба си за апартаментите и вс.други твои тъпотии!Ти си човек без морал и достойнство! Ти си просто ***!
25
1
 
3
 
! Отговори
Холмс преди 9 години
Много неща ги свързват Марионетката *** и папконосеца. Много знае ,много... папконосеца за марионетката.
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да бе, личен акт, ама горкият премиер се похвали, че той я иска тая оставка...А изброените събития нямат никаква връзка с премиера - ФБР е едно чуждестранно ведомство, шефът му няма работа с премиера на суверенна държава, а най-много с някой от шефовете на МВР, дори не и с министъра; президентът на Азербайджан има работа с президента на България, с правителството може да извърши само среща на добра воля; зЗаконът за енергетиката пък няма изобщо нищо общо, взеки ден влизат в сила бая закони
23
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много жалко, че точно Вучков подаде оставка. Въпреки че е ГЕРБер се отличаваше от другите. Говореше много интелигетно и не насаждаше постоянно омраза като Борисов и Цветанов.Наистина много съжалявам, че се махна и остави МВР на послушницата на Борисов, която абсолютно не е в час и ще бъде просто перде на Вожда, който ще управлява отново всичко. Разбира се с любезното съдействие на САРАЙ КЪМПАНИ, на което открито се противопостави Вучков.
22
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цветанов ти си смешнки, Вучков е класи над тебе и всичко това, което ти никога няма да бъдеш - защото си си природно ***.
21
1
 
9
 
! Отговори
Спеца преди 9 години
Даа , прав е Цветанов !Оставката на Вучков си е лично негова работа , но.....оставката на Цветанов е национален проблем !Не знам за къде го държи , но е факт че Борисов е силно зависим от Цецо , защо ли?
20
2
 
5
 
! Отговори
кунк преди 9 години
кво ни занимавате с умоизлиянията на един ретардиран милиционер?
19
2
 
7
 
! Отговори
Andreshko преди 9 години
Този има осъдителна присъда за 4 години затвор,а още е на свобода.
18
4
 
12
 
! Отговори
боц преди 9 години
Да личен акт е на достоен българин, който по този начин изрази протеста си срещу проамериканската политика на Борисов и кабинета му.
17
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе Баце не знаеш ли кой върти номерата е Цецо ги върти мигър не видиш
16
2
 
14
 
! Отговори
мда......... преди 9 години
Не знаел кой върти "ченгеджийски номера" на премиера.........а знае ли кой держи Борисов за шлифера? .........Понякога се ужасявам само като си помисля...какви хора ни управляват: езика който говорят, фразите които изговарят, диалекта с който се излага......нима в тази близо 7 милиона България няма по - достойни хора? Ето затова никога няма да гласувам. С акта на негласуване искам да покажа на света...че всички са ***.
15
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
браво
14
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Скрий се бе, за теб няма да гласува никой и твоята пропаднала партия
13
1
 
6
 
! Отговори
турчин преди 9 години
Вучков е бил добър юрист и се питам защо внася в пхравната комисия може ли или неможе да освободят Лазаров и Писанчев. Той е вносител с Цветанов и са били екип в предишното управление и как са пропуснали че не може по този начин да се освободят от тях. Некомпетентност.Прав е Борисов ,,ченгенжийските " номера се работа на Цветанов.
12
2
 
7
 
! Отговори
урко преди 9 години
ти ли не знаеш бе цвъко, ти ли? всичко ще си кажеш в пандиза. пожелавам ти да те сложат в една килия с някой загорял *** да те видим тогава колко дни ще си опазиш за-ника
11
6
 
6
 
! Отговори
Е и кво преди 9 години
Какво като има 6 апартамена? Станишев да не би да е беден? А Ореха? Вие се занимавате само с Цветанов. Той човека на фона на останалите *** направо е беден! Ако вие бяхте на негово място, сега щяхте 6 яхти да имате!
10
4
 
5
 
! Отговори
Военнослужащ преди 9 години
В момента над 80 % от ръководния състав на МНО и МВР докладват на Руското КГБ. Тези хора трябва да се изчистят и да се започне на чисто . Не може да си в ЕС и НАТО и перхидролени човечета като Волен Сидеров да се прави на Руски националист . За това има съд и затвор .
9
7
 
7
 
! Отговори
ЕДИН СЪВЕТ: преди 9 години
АКО НАИСТИНА ИСКАТЕ "СИГУРНОСТ В ДЪРЖАВАТА"----ИЗМЕТЕТЕ РУСОФИЛСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА *** И БИВШИТЕ "МИЛИЦИОНЕРЧЕТА" ОТ СИТЕМАТА НА МВР -----И НЕЩАТА ЩЕ СИ ДОЙДАТ НА МЯСТОТО!ПРОСТО Е ---АМА , В ТИЯ СЛУЖБИЦИ , СА ВСЕ "дупедавски руски ***" и ЗАТОВА Й Е ТАКЪВ ХАЛА .КАКТО НА МВР--ТАКА И НА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА!РАЗБЕРЕТЕ:Само русофилската *** --има интерес от "саботажите" в "ДЪРЖАВА НА НАТО И ЕС".Това е "ЧЕНГЕДЖИЙСТВОТО"--ПЪЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И САБОТАЖ!!!
8
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
за жизнения стандарт на българина не чух политик да говори,кога ще живеем като бели хора ,айдече станахме по на сто години и живот не видяхме