Набиха детска лекарка в центъра на Хасково

Д-р Джонева е в интензивното отделение
Обновена: 16 мар 2015 14:45 | 16 мар 2015 12:00, Веселина Йорданова
71
Набиха детска лекарка в центъра на Хасково
Д-р Джонева. Снимка: БТА

Детската лекарка д-р Велислава Джонева е била нападната в центъра на Хасково, съобщи БТА.

Още по темата

Нападението е било извършено в петък около 20.30 часа на улица "Одрин".

Нападателят е бил сам и е нанесъл тежък побой над лекарката.

За да спасят живота й, медиците отстранили оперативно далака й.

Д-р Джонева е настанена в интензивното отделение на МБАЛ-Хасково.

Причините за побоя не са известни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още по темата: нападение над лекар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
1
 
! Отговори
Отчаян преди 9 години
Нямам думи... Някои хора винят лекарката, въпреки че обектът я е ОГРАБИЛ. Пребил я е за пари. В чантата й имало 130 лева, кредитни карти и лични документи. Но хайде да се правим на много знаещи, твърдейки, че не е пристигнала с линейката навреме, за да спаси двугодишното на някакъв осемнадесетгодишен. Ще ви осведомя, че извършителят е на 34 години и е РЕЦИДИВИСТ. Аз лично познавам доктор Джонева и съм свидетел, че не е отказвала помощ нито на българче, нито на турче, нито на ***.
38
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пребита е от 18-годишен щото закъсняла с линейката да прегледа 2-годишното му дете.
37
0
 
0
 
! Отговори
kenana преди 9 години
chi kak ne sa izleznali na manifestacia haskovliite?! te za obesvaneto na edin otpredi 2 veka seka godina praviat manifestacii ?!
36
0
 
8
 
! Отговори
Хитър , но не Петър преди 9 години
алооо редакцията , сменете подвеждащото заглавие - жената НЕ Е НАПАДНАТА ЗАЩОТО Е лекар , а е жертва на кражба
35
3
 
14
 
! Отговори
SV преди 9 години
До РомаИскам тебе да те пребия пред децата ти!
34
27
 
6
 
! Отговори
Рома преди 9 години
Хайде, стига. Кой знае пък тя колко деца е разплакала с болезнени инжекции.
33
2
 
10
 
! Отговори
Priest преди 9 години
Най-жестокото наказание за подобни *** е желязното изпълнение на закона, който трябва да бъде в интерес на държавата, а не в интерес на престъпниците. Няма нужда от смъртно наказание. Достатъчно е просто да се овъзмездява финансово жертвата. При невъзможност това да направи престъпника, кръвнината би следвало да се търси от негови роднини, точно както и роднините ще плащат кредитите на банките, които са вземали техните родители...Стягайте си парцалите, щото лабавото свърши.
32
1
 
14
 
! Отговори
Priest преди 9 години
Престъпникът, след като е заловен от полицията, трябва по бързото производство да бъде вкаран в затвора за тежка телесна повреда. Междувременно жертвата или организация, която да я представлява, трябва да заведе дело срещу него за нанесени щети срещу огромна сума, която поне частично да компенсира страданията й. Ако е беден, може да продаде бъбрека си, този на детето си, този на жена си, все ще се намерят здрави бъбреци, които да бъдат продадени, за да се изплати кръвнината. Така се прави в САЩ.
31
0
 
19
 
! Отговори
Ъц преди 9 години
Проблема с нарастващата битова и организирана престъпност, както и корупцията във всички сфери и сектори на икономиката, финансовите институции и социалните служби не е в липсата на закони, а в неработещите и корумпирани служби - МВР, Следствие, Просуратура и Съд!!!!!Там, където Закона се прилага от високо профисионални и некорумпирани институции и служители, подобни явления са невъзможни!Уви, в Бг цари пълно безвластие, некадърност и корупция!
30
8
 
14
 
! Отговори
POLICE преди 9 години
Как нема да има нападения бе , то няма Министът на Вътрешните Работи , оная дъртата Социоложка си няма и напредстава какво е Ромско нападение , да има рядкото щастие да я изнасилят за да разбере
29
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалки толерасти, оправете си статията! Жената е жестоко пребита, а не "набита" от 34 годишен рецедивист, с цел грабеж. В останалите сайтове има подробна статия за случката.
28
5
 
8
 
! Отговори
Bubbles преди 9 години
До ВаляВаля Валяяя, Валя! Не ти пожелавам моя опит с тия "ПРЕКРАСНИ СПЕЦИАЛИСТИ", ама в никакъв случай! Бъди жива и здрава, че стигнеш ли до моя хал, сама ще стигнеш до моето мислене.Хората са казали мнооого отдавна - "Като хванеш мера, ще ви хванеш и вера!"
27
1
 
11
 
! Отговори
МаМа преди 9 години
Е, как човек да живее спокойно в милата ни България!? Господата управляващи не полагат и грам усилия да запазят знаещите и можещи хора. Все повече *** се разхождат по улиците и деянията им остават ненаказани. Жалко, много жалко.
26
2
 
2
 
! Отговори
Gospod преди 9 години
Bilgariya ako si nameris rabota 10lv na den u evropata 16lv na cas tova e razlikata i ne samo i forumite i intelekta te tam sa prosti ne znaqt SOFIQ stolisa na koe pleme e
25
5
 
35
 
! Отговори
Валя преди 9 години
До Bubbles-16Видно е че нямаш деца и правилно, господ си знае работата.Нормалните хора водят децата си при лекари,никой лекар не би навредил на никого.Стига сте плювали лекарското съсловие,болшинството от тези хора са прекрасни професионалисти спасили хиляди човешки живота без да искат и стотинка за това.Корупцията я правим ние глупаците защото като ни заболи "пръст" тичаме при светила и др.величия на медицината и сами им предлагаме пари, а после се хвалим че сме ходили при този и при онзи.
24
10
 
7
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
има за кво има ... да си каже сама
23
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако е за плащане на данъци и осигуровки, ако е за ваксинация на ***, биячът никакъв го няма, но ако е за помощи или за побой над лекар е пръв на линия.
22
0
 
18
 
! Отговори
д-р Москов преди 9 години
ЛИНЕЙКИТЕ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ПЪТУВАТ ДО ЦЕНТЪРА НА ХАСКОВО!
21
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бялата мафия поне отвреме навреме върши полезна работа, за разлика от *** мафия. Нека кучкарката bubbles бъде излекувана от такъв *** доктор. Ама то на кучкар и *** акъл в главата не мож да му дойде.
20
8
 
0
 
! Отговори
Do 15 преди 9 години
Za pred narodnoto ima tolkova mnogo ama mnogo nesta da se izkat ce tova ne e i kapka ako bqhme na pone sredno evropeisko nivo obace ne sme nqmase da ima takiva sluvai pone prez den (na ug ili sever ne se znae koi se odi taka ce mislete s tikvite si vmesto da povtarqte kat papagali dumi na zaribitelite si na ovse vi previrnaxa