Молитвата на майката: Ками, дай знак, че си жива!

Цяла седмица роднини и полиция издирват момичето
18 мар 2015 09:20,
11
Молитвата на майката: Ками, дай знак, че си жива!
Снимка: Нова тв

„Моля ти се, Ками, прибери се, мамо. Поне се обади. Да знаем, че си добре! Всички се молим тя да е добре, да ни даде знак, че е жива“, каза притеснената майка, след като дъщеря й е в неизвестност от 10 март.

По думите й , двете нямат конфликт вкъщи, макар основната версия, по която работят разследващите, е именно конфликт в дома им.

Още по темата

"Тя се обърна и каза: "Ще ви побъркам” и я няма и до днес. Може би защото съм й направила забележка да побърза. Нито сме се карали, нито скандали е имало, нито нищо”, настоя Валя Въкова пред Нова тв.

Вече цяла седмица майката на момичето, приятели и съученици разпространяват снимката й с надеждата да я намерят.

Училищният психолог Мария Петкова сподели, че Камелия е тихо и затворено дете.

„Не ми е споделяла, че иска да отиде при баща си в Испания“, заяви психологът, а майка й допълни: „Поддържали са контакти. Чували сме се с него. Искаше да отиде при него, защото иска да бъде в друга държава, да поживее с него. Беше на две годинки и половина, когато се разделихме. Винаги ми е казвала обаче, че ще й е мъчно за мен и Ивко. Но за да тръгне при баща си, тя трябва да има пълномощно от мен. Но няма. За парите, кой няма проблеми. Но съм се лишавала, за да има тя“, през сълзи сподели тя.

Приятелка на Камелия я призова: „Моля се само да е жива и здрава! Ако гледа телевизия, нека се върне“.

Тя отрече възможността да е отишла при мъж, като според нея не е имало нищо съмнително в поведението й при последната им среща.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
няма лошо преди 9 години
До АнонименАко най лошото нещо, в което може да се превърне едно 16 годишно момиче, е к**ва, това не е страшно. Друго нещо са малките пикльовци, които "само" са се напили, качили са се на кола и са убили някого. Не взимам ничия страна, просто казвам, че тийнейджър от мъжки пол може да ти донесе много повече проблеми от тийнейджърка, освен ако, разбира се, не мислиш, че това дъщеря ти да стане к**ва е по-лошо от всички провинения, които би могъл да има синът ти.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ako niakoi misli , che v drugite darjavi niama ubiistva, krajbi , iznasilvania jestoko se laje.Celia sviat boleduva,nikoi da ne se zablujdava , che v druga darjava shte nameri samo cvetia i rozi.
7
7
 
9
 
! Отговори
Бял преди 9 години
Като гледам майката каква е черна мамуна ми е все едно дали бъдещия инкубатор за цингета е жив
6
15
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ще се научите да си уважавате децата, киртаци!!!
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-вероятно е жива и гледа сеир от страни. А това, че иска да избяга в друга държава при баща си е напълно нормално - кой би искал да живее в такава държава? Всеки ден в пресата убийства, побои, кражби? Майката защо не е пуснала дъщеря си? Или иска да живее в такава среда? Може и с придружител да е заминала за Испания, кой знае.
4
5
 
15
 
! Отговори
а преди 9 години
Да и дръпнат един бой като се прибере.
3
6
 
21
 
! Отговори
до 2 преди 9 години
Защо си мислиш че като имаш син не може да бъде подлъган от чичка. Според последните изследвания все повече момчета стават гейове, а те обичат чичковци...
2
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Кой знае кой чичка/батка е залъга и сега вече заработва някъде пиклата куха ! За това не исках да имам дъщеря а син - най много да се напие или да изяде някой друг пердах на тези години навън след 22 часа !
1
4
 
25
 
! Отговори
Прасето Гошо преди 9 години
Ужас ..дано се намери детето... не влезе в списъка с безследно изчезналите млади момичета и момчета...