Откриха жива и здрава 15-годишната Камелия

Намериха момичето в село до Бяла Слатина
Обновена: 19 мар 2015 07:24 | 18 мар 2015 22:52, Елка Василева
149
Откриха жива и здрава 15-годишната Камелия
Камелия Цветанова. Снимка: МВР

Намериха жива и здрава 15-годишната Камелия Цветанова от Видин, която се издирваше от 10 март. Момичето е било в село Тлачене, на 20 км от Бяла Слатина.

Ученичката е била с приятеля си Тони, съобщи „24 часа“. Според неофициална информация тя била влязла във връзка с майка си и й поставила ултиматум, че ще се прибере, само ако й разреши да се омъжи за избраника си. Отказът на майката усложнил развръзката по случая.

Още по темата

По-рано днес стана известно, че Камелия не е искала да се прибере у дома. "Няма да се върна вкъщи!", заявила пред приятели 15-годишната Камелия Цветанова.

За последно момичето споделило, че не желае да се прибере при майка си въпреки призивите на близките си чрез медиите и социалните мрежи.

Камелия изчезна на 10 март и още същият ден бе обявена за общодържавно издирване. Преди това момичето имало пререкание у дома, след като й било отказано да отиде на рожден ден. С думите: "Аз ще ви побъркам" Камелия тръгнала от вкъщи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
16
 
! Отговори
Кукувица преди 9 години
Не мога да разбера нищо ли не се случва в България, че ни занимават вече седмица с тази пъпчива пикла. Поне да беше хубава....ами то, пълна слугинация. Да се жени, като я е засърбяло. Какво толкова? Ай стига толкова!
91
3
 
15
 
! Отговори
g преди 9 години
на тази уличница са и сцепили за.ника от е.ане, сигурно я е минала цялата махала гаранция та затова и се е видело нанагорнище и се е обадила не вярвам нашите полицаи да са я открили,сега майка и да вземе да я върне на кандидат зетя та да може и на магистралата да я изкара е това е бъдещето на бг,ако беше държава със закон тази щеше вече да е в тву а уж приятеля и за които писаха че бил доста по възрастен от нея тоест пълнолетен да е в затвора,а сега ще и треперят и хептен ще им се качи на глава
90
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Първите 7 години са най-важни". Няма възпитание и това е.
89
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какво става от такива момичета се чудя? То душа няма, за майка си не помислило, че ще се жени мъж ще гледа деца ще възпитава. Страшно работа 15 годишно момиче ще се омъжва сигурно веднъж не си е изпрало чорапите. Аз ако бях щях да сменя патрона и да ходи да се жени каквото ще да прави.
88
1
 
8
 
! Отговори
kjhytf преди 9 години
ma ie ,piklo ne znae6 kakvo te 4aka -6tom bqga6 ot maika si
87
1
 
24
 
! Отговори
25g. преди 9 години
Ето защо шамарите трябва да играят, никакво възпитание, пълна лигла!
86
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тази е ясно какво я очаква, щом се е хванала с любител на млади момичета. Той си е оплел кошницата - закона не го лови, защото момичето има необходимите 14 години, но тя осъзнава ли, че след няколко години ще я замени с друга 15 годишна, защото тя ще остарее и няма да е на 15. Най-вероятно ще е и с поне едно дете, без образование, без работа и .... пак ще увисне на издръжка на майка си.
85
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
По кой закон бе Митев? Що ги плещиш едни ...И не пожелавай това, което не искаш да ти се случи и на теб.Аз те светнах какво са законите, ти ми пожелаваш гадости ... е малко е късно за това, което пожелаваш, ама така си показваш манталитета.Бъркаш понятията, не познаваш законите, но кълнеш ...
84
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ако е андърейдж като нея-няма законови последствия за гаджето и.
83
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До До 97 МитевМоже и да не разбирам, но ти "пожелавам" ако имаш дъщеря да ти се случи същото.И, чети внимателно! "Кауш" не означава затвор, а арест. И освен секс този негодник може да бъде подведен под отговорност и за още куп неща. Най-малкото за нанесени морални щети.
82
4
 
5
 
! Отговори
До 97 Митев преди 9 години
Да, ти нещо не разбираш.Тя не е малолетна и не се полага затвор. Малолетни са под 14 години, а тя е на 15.
81
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На тази пикла и трябва много ама много бой, че да се научи на кой ще дава ултиматум. Баси каква е тази младеж......
80
3
 
6
 
! Отговори
гон преди 9 години
Пролет е все все пак и магарето къса синджира ...но можеше да каже на мама ,че ще му пристане да не се тревожи жената, можи пък хубаво семейство да се получи.. кой знае?
79
2
 
8
 
! Отговори
Дядо Петър преди 9 години
Не винете днешните полицаи! То и бай Тошо са го издирвали под дърво и камък от полицията (според партийната им митология), а той си е праскал табла в кръчмата в Говедарци през това време. (Където жена му Мара е била лекарка).
78
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А какво стана с Петко Сертов?
77
2
 
22
 
! Отговори
Митев преди 9 години
Аз ли нещо не разбирам, но за секс с малолетна не се ли приема като криминално деяние? ЗАЩО "ЛЮБИМИЯ" НЕ Е В КАУША??? Или пак "особености на етноса"?!
76
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Напишете истинското име на тази Камелия
75
8
 
7
 
! Отговори
Нямам думи преди 9 години
Нямам думи от коментарите долу! Всеки казва пребий, набий, пръчки, колани, камшици?! Вие или сте прости и първични колкото момичето или не знам! Всеки човек се ражда в семейство, каквото получи от него това прави....явно много лош пример са й дали родителите, ако я пребият най-много да ги намрази още повече и да не се прибере никога! Боят не решава проблемите, детето просто е било свидетел на лошо родителско поведение. Единият я дърпа в Испания, другият не я дава. Каква психика да има????
74
2
 
9
 
! Отговори
До 87 ВЕнко преди 9 години
Прав си. И аз съм мъж на 92 почти и цялата рода само ми обяснява, че съм стар вече и няма да си намеря жена. Всичките ми съученици, които се ожениха вече са разведени по няколко пъти с деца и внуци. Или ще съм с жена, с която ще имам свястно семейство или майната му! Брат ми като живее с приятелката си какво? Тя е на 84 той на 88. Като ги гледам са тоталната детска работа. Толкова са зле горките, че не ги виждам какво семейство ще са.Прочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2015/03/18
73
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ама какво ще я прибирате тая пикла! Оставете я да поживее в гетото при любимия си. Това ще и е наказанието. Като я накарат да работи и почнат да я бият сама ще се прибере и не само ще се прибере ами втори път няма и да помисли да бяга.