На протест като клошари в мола

Така варненци казаха: "Не на насилието"
Обновена: 23 мар 2015 07:32 | 22 мар 2015 19:10, Камелия Цветанова
87

Снимка: Булфото

Около 50 човека облечени като клошари дойдоха в Гранд мол във Варна, за да протестират срещу насилието и да изразят съпричасност с близките на пребития преди дни Нягол Петров от охранителите в търговския център.
Още по темата

За трагедията се разбра миналата събота.

Първоначалната информация от мола беше, че на територията на магазина е открито тяло на мъж. В съобщението от екипа на търговския център обаче се казваше, че Нягол е починал от естествена смърт.

Случаят се разплете ден по-късно, когато аутопсията на тялото разкри, че мъжът е убит и то след жесток побой.

Нягол Петров е имал психично заболяване, но си е пиел лекарствата и не е бил заплаха за никого, но въпреки това трима охранители го пребиха до смърт. 

След като бяха арестувани магистратите решиха охранителите да получат най-тежката мярка – „задържане под стража”. 24-годишният Ангел Николов, 22-годишният Красимир Димитров и 19-годишният Цветан Маринов са привлечени като обвиняеми за съучастие в убийство.

Има доказателства, че всеки един от тях е отговорен за смъртта на 52-годишния Нягол.

За това престъпление законът предвижда затвор от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен без замяна.

Убийството на мъжа е извършено по хулигански подбуди, с особена жестокост и по особено мъчителен за жертвата начин, стана ясно още по време на днешното заседание. Жертвата е била малтретирана с неоправдана жестокост. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
1
 
! Отговори
Вилиана преди 1 година
Затвор за такава ***
45
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къв мол бе това е перачница за пари.
44
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Затова ми харесва в Англия - охранителите не те докосват. Дори много да изпростееш най много полицията да се прибере кулутурно за нарушаване на публичното спокойствие.В БГ като отидеш на "дисковета" охраната са стреойдни кисели гЪзари които само гледат лошо и чакат да се сбият с някой та да се направят на мъже т.е. комплексари.
43
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 61 .... ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО , КОГАТО И АЗ БЯХ ДЕТЕ И ХОДЕХ НА ЛАГЕРИ В ОБЗОР - 1973 , 4 , 5 Г. И МИНАВАХМЕ ПРЕЗ ВАРНА , ОЩЕ ТОГАВА ИМАШЕ ТАКИВА БАНДИЧКИ ОТ ИДИОТЧЕТА , КОИТО ОБИКАЛЯХА ЦЕНТЪРА И ЖП. ГАРАТА И СЕ БИЕХА С КОЙТО НЕ ИМ ХАРЕСВА , ЧУПЕХА СТЪКЛА НА КОЛИ И ВИТРИНИ ...
42
4
 
6
 
! Отговори
Петър преди 9 години
Комунистите не се спряха да си правят реклама на гърба на нещастието на хората.
41
4
 
5
 
! Отговори
Ани преди 9 години
И жертва и охранители са жертва на правна неграмотност. В училище се учат какви ли не неща, но не се обяснява на децата че имат право да се защитават когато са нападнати, но нямат право да нападат. На охранителите не се обяснява че охраната не е повод за нападение. Те не знаят че нямат право да нанасят телесна повреда или смърт. Незнанието, неграмотността наследени от социализма, сега нагло се ползват от социалистите за евтина и опасна пропаганда.
40
2
 
9
 
! Отговори
antiES преди 9 години
паднал човек лесно се бие.Кръвта на тоя човечец е върху тях,ще си платят най-малко за два гряха--1)че са презряли бедния и 2)че са го убили.
39
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
саможертвата на това момче дето се самозапали във варна за какво бешеда ни убиватв моловете бойкот бойкот бойкот никой да не влиза поникакъв повод още повече след изказването на някакъв *** от молаче хора били убите в париж но никой не призовавал към бойкот
38
0
 
29
 
! Отговори
Валя преди 9 години
Възхищавам се от постъпката на протестиращите. Бог да прости горкия човек.
37
3
 
6
 
! Отговори
набюдател преди 9 години
всички охранителни са психически увредени *** но кой им даде разрешителното и психологическата годност???До живот да лежат
36
3
 
30
 
! Отговори
8 преди 9 години
Само 50 човека! Варненци, засрамете се! Това е случай, за който трябва да се вдигне целият град! Помислете си само каква грозна сцена е било и човечецът как е страдал! Възмутих се от дъното на душата си! Млади мъже да причиняват такава жестокост и болка! Дори без оглед на последствията! Какво ни става на всички по дяволите! Нека да се разберем и да бойкотираме веригите в цялата страна докато не напуснат мола! Ако бях от Варна, нямаше да стъпя повече там и щях да помоля всичките си познати.
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До extremistЕми давай!Взриви се и им покажи!
34
3
 
12
 
! Отговори
аааааааа преди 9 години
този някой ,от ръководството на МОЛА е бившият шеф на НАП-ВАРНА,сега пак ни лук ял ,ни лук мирисал ,както за ДДС-то дето раздаваше на червените фирми,дето го нзначиха там
33
2
 
34
 
! Отговори
избягал преди 9 години
Браво на протестиращите! Смели Българи !
32
4
 
24
 
! Отговори
пътя преди 9 години
Това е молът до автогарата?! Радвам се, че досега само го гледах от автобуса, пътувайки за друг град. Надявам се варненци, а и всички българи да направим така, че това стъклено нещо да не бъде повече мол! Нека покажем, че не сме овце за стригане! Бойкот на такива организации, докато не са се самозабравили!И без друго в малките магазинчета цените за същите *** са коренно различни от моларните.
31
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Варненци да бойкотират мола.Да не ходят там.Но, да видим дали отново суетата и кифленския манталитет ще се окажат по-силни от гражданската позиция и общочовешките принципи.
30
2
 
18
 
! Отговори
? преди 9 години
само не разбрах след много оплаквания в полицията без ефект към некадърни гардове на кой да се оплачем? на арменския поп ли ? на всякъде има такива каквито се мислят за царе, може би трябва да си върнем дивия запад
29
2
 
25
 
! Отговори
777 преди 9 години
едно нещо ми направи впечатление...някакъв от ръководството на мола, все обясняваше че нищо общо нямат със случая, такава политика нямало и т.н. пък никой не го пита....много подозрително
28
4
 
17
 
! Отговори
do 45 преди 9 години
Явно си ром, ще ти кажа два аргумента - първият тези след 15 години в пандела да не мислиш, че ще излязат възпитани и културни, вторият защо да тежат на бюджета, някакви, които се наслаждават от убийство над възрастен човек със заболяване!
27
5
 
52
 
! Отговори
варненец преди 9 години
Да не ходим в Карфур и другите магазини в Гранд мол- Варна. Нищо по-вече..