Детето, намерено в куфар край Пасарел, се казва Никита

Работните версии свързват убийството с различни хора
Обновена: 30 мар 2015 15:25 | 30 мар 2015 11:12, Веселина Йорданова
77
Детето, намерено в куфар край Пасарел, се казва Никита
Снимка: МВР

Петгодишното дете, намерено убито в куфар край Пасарел, се казва Никита Леонтиев, съобщи БНР.

Момчето е родено в Санкт Петербург, но е живяло в град Перм, Русия. Разследващите са установили и коя е неговата майка. Тя се казва Ана Леонтиева.

Още по темата

Направените до момента ДНК експертизи не доказват по категоричен начин, че именно тя е убитата жена, намерена край Приморско.

Установен е и бащата на детето, който е руски гражданин. В масивите на "Гранична полиция" обаче няма данни да е влизал на територията на България.

Според източници от МВР по случая с убитото дете се работи по няколко версии, свързващи престъплението с различни хора. Все още няма конкретен заподозрян за убийството.

Близки до разследването съобщили пред БНР, че във връзка със случая МВР издирва руски гражданин, с който Ана Леонтиева е имало по-скоро финансови отношения. Все още обаче няма доказателства, че този човек може да е автор на престъплението.

Убийството се разследва съвместно с чужди служби. За момента от МВР отказват официален коментар по случая.

Тялото на момчето бе намерено случайно в затворения куфар на 20 март от фотографи любители.

МВР разпространи описание и фоторобот на убитото дете, както и снимки на куфара и хавилята, с която е било завито, за да се установи самоличността му.

Разследващите бяха затрупани с множество сигнали за деца със сходен профил.

Вчера в Приморско имаше и спецакция на полицията. Останки от женско тяло бяха открити край морския град, като имаше версия, че е възможно това да е майката на детето. След акцията обаче от полицията също не коментираха официално случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още по темата: Пасарел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Don4Nqkad eshetoh na skoro.She stqh ako reshish edin den da se razvedesh i da priklushish vrazka.Tejkati e ushesta! Jivota ti stava "shernilo".
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Valq..i neiniq baahta.Tova ne vi li ozadashava!?
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Do 59Imash pravo! Stqnaha serii! Ne vi li pravi vpeshatlenie!?
55
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Бог да прости невинната душичка! Тук етническата принадлежност няма никакво значение. Жестоки и ненормални хора има за съжаление на всякъде.
54
8
 
4
 
! Отговори
Русофил преди 9 години
Мен не можете да ме излъжете, това е скалъпено от Запада, за да дискредитира Русия ! Оня лудия помощник-пилот съм сигурен, че и него ще го изкарат руснак. Аз обаче знам, че такова нещо може да направи само някой западняк !
53
1
 
4
 
! Отговори
Bulgatani преди 9 години
Кой е убил момчето Никита и нещастната майка си? Знаете ли кой го е направил? НЕ! Обаче вие сте в бързаме да се правят изводи..Изчакайте, моля ви!
52
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
****
51
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пишещите тук изрози, гаврещи се с трагедията на детето, са точно електоратът на тиквения де/бил! Гнусни мръсни твари без никакъв интелект.Прости и неграмотни злобни ***!
50
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
какво става в тая българия , пак останки на човешко тяло краи приморско , всеки ден убиства , останки на трупове , разчленени хора , имам чувсотвито че сме се върнали в 19 век по времето на джак изкромвача
49
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Който и да е сторил този ужас на това дете , дано същото и него стигне , но колкото си може по бързо , това му желая от сърце
48
26
 
9
 
! Отговори
АТАКА преди 9 години
детето е убито от прозападните *** лично по заповед на Обама с цел да се злепостави славния руски народ.
47
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Руснаци ...
46
10
 
26
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Русия е голяма държава с много пъстър етнически състав и там всеки ден стват убийства и други престъпления. В Съединените щати пък стават 10 пъти повече. Това значи ли, че американците са 10 пъти по-големи *** от руснаците?
45
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Как не вие срам да пишете подобни простотии? Детето е убито. Майка му също. Никой нищо не знае, ама вие не се свените да превърнете една трагедия в политическо храчене. Не сте хора, а обикновенни ***. Срам имате ли?
44
1
 
25
 
! Отговори
до 48 преди 9 години
По времето на фараон Рамзес III в Египет положението е било същото,тотално корумпирана съдебна система!На края на фараона му писнало и наредил на продажните съдии да им се отрежат носовете и ушите!След това 30 години всичко било нормално!
43
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В друг сайт пише, че онази рускиня, която хвърли детето си от балкон, а после скочи и тя, преди това е крещяла за дете, пострадало при катастрофа и за някакъв куфар.Има си хас някой да е причинил катастрофа и да се е опитал по този начин да заличи следи, за да не носи отговорност за пострадало дете.Няма смисъл да гадаем. По-добре да почакаме да видим докъде ще стигне следствието.Споровете на исторически теми по-долу са интересни,но не подхожда на тази тъжна статия.Все пак, пострадало е дете
42
0
 
46
 
! Отговори
Реалист преди 9 години
Бог да прости горкото мъниче!Нека Бог да въздаде правосъдие, защото у нас правосъдие няма, а има вземане на решения в полза на нечий интереси, но тези интереси никога не са интересите на невинния!Съдебна система у нас - такова чудо няма!
41
34
 
6
 
! Отговори
У съседите преди 9 години
Донбас: Жена на име Антония довела и внучето си, когато чула някаква стрелба!Пет пари не дават за децата си Путинофилите! А и се крият зад тях!
40
0
 
30
 
! Отговори
MP преди 9 години
Поредният абсурд-,,.....МВР били ЗАТРУПАНИ от сигнали за деца със сходен профил".Това означава ли,че има много изчезнали деца????? И за да открият труп на жена ли е имало спецакция или просто ей така!?
39
10
 
9
 
! Отговори
циника преди 9 години
иначе 43 без да иска признава нещо, когато казва, че "обединените сили" "използваха руснаците за пушечно месо", а именно че Хитлер беше отхранен, трениран и бутан да се разправи със Съветите. Което пък само потвърждава общият не само финансово-икономически, но и философско-идеологически първоизточник на либарализма и фашизма/нацизма.