"Прокурор", но не съвсем - шофьор в прокуратурата

Започва дисциплинарно производство срещу мъжа от клипа с колоездачите
Обновена: 13 апр 2015 19:14 | 13 апр 2015 15:05, Красимир Ангелов
212
"Прокурор", но не съвсем - шофьор в прокуратурата
Снимка: YouTube

Шофьор от Районната прокуратура е заснетият мъж във видеото с инцидента с колоездачи, информира прокуратурата.

Още по темата
Както Dnes.bg съобщи, скандален клип взриви социалните мрежи по време на празничните дни.

В него се вижда лют скандал между шофьор на лек автомобил, който се представя за прокурор и група колоездачи. "Бойко не ме е направил прокурор, моето образование ме е направило”, крещи прокурорът от видеото.

След като скандалът стана обществено достояние, по разпореждане на главния прокурор Сотир Цацаров са предприети незабавни действия за установяване на самоличността на водача.

Със съдействието на полицията е установено, че лицето, управлявало автомобила, работи като шофьор в Софийската районна прокуратура.

Спрямо него органите на КАТ са предприели предвидените в Закона за движение по пътищата действия с цел налагане на санкции.

Утре спрямо него ще бъде започнато и дисциплинарно производство. Ще се преценява дали има данни и за хулиганство.

Ръководството на прокуратурата оценява такива действия като крайно несъответни на стандартите за прилично поведение в обществото и на пътя, и поднася извинения на гражданите, участвали в инцидента, предизвикан от служителя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
5
 
36
 
! Отговори
до Ралева преди 9 години
Какво възпитание видя в този див селски чичо ? Шамари щял да раздава. До няколко седмици са го изхвърлили от службицата му и ще стане по нисък от тревата. Аман от селски *** без образование, възпитание и интелект, на които им се търси службица, защото иначе за нищо не стават.
114
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ТОЯ СЕ НАПРАВИ НА ШОФЬОР ЗА ДА СЕ ИЗМЪКНЕ
113
3
 
25
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Тоя шофьор го откриха бързо и сигурно бързо ще го "отнесе".Но е редно и да прегледат камерите на пилицията дето са на Църна маца.Сигурен съм че колоездачите са минали първо от там.А там е магистрала и за тях е забранено.Да намерят и полицаите дето ги виждат но не ги спират.Всеки ден е така, днес след обяд трима с колела един до друг караха към Нови Хан в аварийното след караулката.Ако стане инцидент кой ще е виновен?.И аз карам колело но спазвам правила и на магистрала не карам.
112
2
 
7
 
! Отговори
driv3r do 151 преди 9 години
Споко 151, по цял ден съм зад волана и за мен такива гледки и случки са част от работата.И тъй като съм на пътя по цял ден държа да знам законите и да ги прилагам в качеството си на участник в движението.Иначе благодаря за "пожеланието". Да ти се връща! И като споменах за видеорегистратор, ако събера всичките изцепки на пътя, които съм записал докато карам сигурно може да събера за пълнометражен филм. Е, да се оплаквам ли?!
111
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 153Точно така, все селяци.София се напълни с провинциалисти до безумни мащаби.Премахването на жителството беше ГОЛЯМА ГРЕШКА на оня с Лимбата.
110
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За пореден път се убеждавам, че хората в България въобще не се опитват да погледнат през очите на другите. Трябва да изпаднеш в подобна ситуация, за да разбереш как се чувства човекът срещу теб.Да, велосипедистите доста често не карат правилно. Но означава ли, че трябва да ги газиме за това?А сега се поставете на мястото на колоездача - никаква инфраструктура, никъде няма място за каране. Никакво поле за изява, никакви удобства. Имаме малко велоалеи и повечето от тях не стават за нищо.
109
11
 
13
 
! Отговори
Прокурор преди 9 години
Още по невъздържаното поведение,слабата риторика ,махленския му вид, облекло и посредствено возило ми стана ясно, че господина не ни е колега.Смятам, че обкръжението от прокурори в работното му време, вреди на самочувствието и психичното му състояние.От гледна точка на душевното му състояние, трябва да бъде освободен от заеманата от него длъжност.
108
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Споко, утре "прокурочето" ще бъде осъдено и няма да има за какво да го защитавате. А за тези, които го защитават - пожелавам ви на пътя да ви срещне въпросното прокурорче или онзи пич с Фолквагена, дето вчера нарочно замалко не затри един моторист, задето го изпреварвал.
107
1
 
7
 
! Отговори
driv3r преди 9 години
Не мога да отговарям за действията на друг. Ако на мен ми се случи нещо такова бих извикал полиция - не искам да ме съдят за хулиганство, нанасяне на телесни повреди (дори в състояние на афект и в условия на неизбежна самоотбрана) и др подобни положения от закона...А един видеорегистратор би решил много от проблемите. Жалко, че не може да се използва като доказателство в съда, но поне за потвърждаване на свидетелските показания ще е достатъчен.
106
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Прокурор ама не съвсем.Софиянец ама не съвсем.На челото му пише *** със софийска регистрация.
105
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"A Вие не крещите ли понякога докато карате на някой, който очевидно и очевадно ви е изнервил с *** постъпки"Не, не крещя. Просто звънкам на КАТ, те идват и решават спора. Аз не съм първобитен индивид, че да решавам спорове с крещене, шамари и юмруци.
104
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До driv3rГовори за самото събитие.Няма значение какво е било преди.Пример; някой ти сече пътя,след 2км. го настигаш и го набиваш.Икой го отнася?
103
3
 
5
 
! Отговори
driv3r преди 9 години
A Вие не крещите ли понякога докато карате на някой, който очевидно и очевадно ви е изнервил с *** постъпки, неадекватно поведение и опит да изкара Вас виновни за нещо, което е трябвало да направи той - а именно да спази Закона?Не ми отговаряйте. Въпроса ми бе риторичен.
102
9
 
10
 
! Отговори
Ралева преди 9 години
Няма значение дали е прокурор или не. Човека можеше да им раздаде шамарите на тези третополови хриплювци, но видокото му въспитание го възпря. Те задължително трябва да бъдат въведени под съдебна отговорност, защото може да се изтълкува неправилно, че те са правите. А психологичните травми причинени на този човек от това ято кончити???
101
0
 
1
 
! Отговори
до 134 преди 9 години
Господине или госпожо колко прокурори познавате на живо, та правите обобщение за всички български прокурори?
100
2
 
5
 
! Отговори
До driv3r преди 9 години
"Кой какво твърди и дали е прав ще решат компетентните органи."Именно - точно така трябва да се действа. А не да почнеш да крещиш като ненормален, да се правиш на велик прокурор и накрая вместо да изчакаш компетентните органи, да се изнижеш като последния ***.
99
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А тези "красиви и умни" колоездачи какви професии имат. Защо само единият участник е с професия, а другите са без професия, освен ако наистина нямат образование и професия?
98
4
 
8
 
! Отговори
driv3r преди 9 години
Кой какво твърди и дали е прав ще решат компетентните органи.Само се чудя дали имат филмирано и "закачането" на велосипедиста от автомобила, защото ако го нямат ще бъде някак странно да имаш запис със скандала, а да нямаш запис от причината му...И още пак повтарям и питам: Какво е било поведението и разположението на пътя на велосипедистите като група до момента на настъпване на събитието?Преди да започнете да ме оплювате си задайте тези няколко въпроса.P.S. Не защитавам никого!
97
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А ако все пак е прокурор А ПРОКУРАТУРАТА ГО СКАТАВА.
96
7
 
7
 
! Отговори
Ралева преди 9 години
Този човек който е на клипа се оказа толкова учтив и мил спрямо тези въртипедали, че високата му класа си личи отдалече. Навъдиха се по пътищата тези феминистични недоразумения с впити клинчета и кресливи гласчета и ние кво, път да им правим. Да се помолят на сорос, или на асан генов-кришната да им построят необходимите велоалеи, не само да се дърлят с хората и да се стремят да им се обърне внимание!