Задържаната акушерка посягала на бебета и друг път?

Майка си спомни, че чула Ковачева да плясва новородено
27 апр 2015 20:02,
51
Задържаната акушерка посягала на бебета и друг път?
Снимка: архив Булфото

Емилия Ковачева, акушерката, която е в ареста с обвинение за побой над новородено, и друг път е посягала на бебета. За това свидетелства майка, станала свидетел на насилието, пред bTV.

Детето й вече е на година. Покрай историята с пребитата 4-дневна Никол, жената си спомня подобна страшна история.
„Спомням си, че същата Емилия Ковачева, в една от нощите, които аз прекарах в акушерската стая, посегна на едно от децата, което беше в кувьоз”, разказва тя.

Още по темата
Майката чула странен звук, докато кърмела детето си. „Аз не видях тя кога посяга и по какъв начин е посегнала. Чух „Пляс”, като пляскане по ръка или по крак. Детето беше голо в кувьоза, ръката й беше там. Повдигнах глава, тя ме погледна и аз отместих поглед. Нямаше от какво да е този шум, освен от плясване. Бебешката кожа е толкова нежна, че няма как да го е галила”, разказа жената.

Младата жена тогава преценила, че става въпрос за инцидент и премълчала пред ръководството на болницата. Виждайки записа от побоя обаче съвестта й я кара да проговори.

„Боли ме както тая майка. Защото моето дете беше в ръцете на същата Емилия Ковачева. И беше едно от ревящите бебета и се попитах, дали не се е случило с моето дете”, казва тя.

Днес, жената казва, че съжалява, че тогава е премълчала. В същото време признава, че не вярва, че думите й са щели да предизвикат адекватна реакция.

„Софиямед” засега продължава да пази мълчание.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още по темата: бебеакушерка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
7
 
! Отговори
циц преди 8 години
Естесвено, че е посягала и друг път. Това е ясно. Това, което ме потриса е, че явно нейните колеги и колежки имат подобно поведение или толерират подобен тип поведение. Ако аз и бях колега нямаше да позволя подобно нещо да се случи със сигурност ...
33
1
 
5
 
! Отговори
65 преди 8 години
Защо чак сега се съобщава ,че е била и друг път?Според мен ,ако психологическата експертиза докаже ,че е луда-в лудницата.Ако не е -в затвора до живот.По бързата процедура и без адвокат
32
3
 
11
 
! Отговори
И преди 8 години
Не можах да изгледам цялото видео, направо е потресаващо какво прави тази жена с невинното детенце.
31
2
 
19
 
! Отговори
Справедлива преди 8 години
Аз съм убедена, че тази Сатана е посягала на бебета и друг път. Ако я подложат на детектор на лъжата, или се прегледат още записи истината ще лъсне. Като се замисля, че може и да е убила някое дете ми става лошо...:( Дано я накажат максимално, а детенцето да се оправи и то без последствия за психиката и здравето.
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Евреи ли са наистина родителите? Е, ние можем да забравим след време, но евреите няма да простят!
29
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не трябвало да се пуска видеото? А кой можеше да повярва, че такова нещо се е случило наистина, чия фантазия можеше да го допусне, ако не беше показан записът? Нима обикновените германци са вярвали, че съществуват канцентрационни лагери и че от кожата на затворниците са правели абажури и са ги изгаряли в пещи, задушавали с газ? Докато не показаха на цял свят кадрите, заснети там, нали?
28
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ясно е от видеото, че това са привични за нея действия. Каква жестокост към това малко телце! Детето може и да се оправи физически, но кой може да каже какви ще са последствията за психиката и нервната система? Това е главичка със спукан череп, това е кръвоизлив в мозъка, удря го и в коремчето, гърдите. Дано, дано да се възстанови напълно!
27
2
 
7
 
! Отговори
Aнонимен преди 8 години
Дайте ни я тази в сектора .. ще я посрещнем подобаващо
26
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
леле това видео не го издържях цялото, само първите 15 секунди. И този наглец адвокатът й казва, че монтаж!!!???Тази жена трябва да влезе в затвора, и не бива да се измъква с разни бели петна, временна невменяемост и т.н. Аз досега все си виках дай да изчакаме да видим какво ще каже. Е след това което видях, нищо не искам да казва. Трябва да отиде в затвора-по възможност за дълго. Дано само майката не го гледа това...Милото детенце,Слава Богу, че е живо и Дай Боже да се оправи!
25
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Видеото е в YouTube:youtube/watch?v=9NSrWc9m_ws
24
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде е това видео
23
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Видеото е по страшно и от филм на ужасите, с особено и извратена фантазия защото е факт....бие *** която още не е зарастнала на това нежно 4 дневно бебенце!?! УЖАС! И житотно да видя да прави така на малките си ще го убия, камо ли тая болна сатана. Тая гад да гние в затвора и никога да не види бел ден, няма извинение за такова гнусно криминално престъпление!
22
0
 
3
 
! Отговори
лупи преди 8 години
А много обещават, убавците те! Сядат в заведение и се почва програмата, не млъкват 😊 И до там, но глупендерите се връзват и цели бази данни изнасят от работодателите си, зомбират се здраво. Акушерката нещо са я работили и е изперкала. На това мирише
21
0
 
2
 
! Отговори
ох, аман преди 8 години
Ама те нашите джеймс-бондовци са луди, какво се чудите? Искаат да си сменят плочките в банята и не им дреме какво става около тях. Няма смисъл от кафенца и глупави разговори, много чалга се брей, много чалга! Манячката-акушерка как никой не я усети? Ама плочките са по-важни, изнеси една папка и може и за нова уредба да стигнат кинтите. Бийте им шута, не пащат, само безпочвени обещания за да си купят нещо новичко, като микровълнова
20
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има две възможности: най-тежка присъда или психиатрията за цял живот. Ако я пуснат на свобода след няколко години, ще прави същото.
19
2
 
5
 
! Отговори
Стамат преди 8 години
Въъъъъъйййййй, това вляво е Майкъл Жаксън :-D
18
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още ли има да се съмняват във вината й? Не помните ли, съобщиха още първия ден като я отведоха в следствието, че е направила пълни признания? Едва след като близките й осигуриха платен адвокат/ отказали служебния/, тя стана по-нагла и уж нищо не помнела от тази нощ. Но е помнела да избяга в отпуск, нали? Стига толкова! Колкото повече се приказва, толкова повече се размиват нещата. Видеозаписът е достатъчен. Вижте го и кажете :Дай, Боже, с това детенце всичко да е наред!
17
2
 
10
 
! Отговори
кафенето преди 8 години
Да попитам, тази откачена кокошка не членува ли и в някоя "масонска ложа", пардон "клуб" както обичат да се наричат? Това не е нищо друго освен ченгеджийница и разни *** от ДАНС зарибяват медицинския персонал точно на частните болници за да събират инфо, с цел търговия, за платежоспособни пациенти и семействата им. Но по време на обработката побъркват тотално обекта на разработка. Та, имаме ли такъв точно случай? Ако да, кое ченге следва да си гледа отрочето в инвалидна количка?
16
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тая,отляво с шапката прилича на извънземното от филма "Хищникът"....с каква омраза гледа
15
1
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
rabotata pak zamirisva na potulvane,vapreki zapisa ot kamerite,za6toto tova 6te e precedent vapreki 4e ne e lekar a medicinsko lice 6te bade vkarana v zatvora za po dalgo vreme nali tova moje da stresne mafiotite s beli prestilki,zapisa e pusnat navsqkade v socialnite mreji gleda go cql svqt neka da vidat kakvo stava u nas