Състоянието на битото бебе от акушерка се подобрява

Намалял е мозъчният кръвоизлив, вече не е в кувьоз
29 апр 2015 15:06,
26
Състоянието на битото бебе от акушерка се подобрява
Снимка: Архив Reuters

Състоянието на бебето, бито от акушерката Емилия Ковачева, се подобрява и е стабилно, съобщиха от болница "Токуда", където новороденото беше настанено за лечение.

Значително е намалял обемът на мозъчния кръвоизлив. Детето е преместено от кувьоз на термо легло, което означава, че оздравителният процес продължава, пише БТА.

Бебето, беше настанено на 18 април вечерта за лечение в "Токуда", след като в болница "Софиямед" беше констатирана тежка анемия, която не се подобрява след кръвопреливане.

При обстойни прегледи в болница "Токуда" беше открита черепно-мозъчна травма, а няколко дни по-късно беше установено, че детето е било малтретирано от акушерка в "Софиямед".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
1
 
! Отговори
Archangel of Death преди 8 години
До 22 Аз поемам отговорност САМО за СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЙСТВИЯ и мога да се закълна, че такова нещо не би могло дори да ми мине като мисъл! Може да съм всякакъв, но в никакъв случай не смятам, че съм виновен за жестокостта причинена на това бебе от този ***!
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много *** народ.Никой не се усеща,че държавата и всички ние сме виновни за тези случаи. Акушерката е била съвсем нормална жена,която е искала нормален живот.Но как да го получи като взима мизерни пари,работи в мизерни условия,получава мизерно отношение,а уж има една от най-хуманните професии,която би трябвало да се уважава от всички.Случилото се е непростимо,но за хората, виновни за това положение,които мълчат с години.Вие трябва да бъдете линчувани публично,защото не сте нация, а ***.
20
0
 
0
 
! Отговори
nina преди 8 години
хайде стига вече с тези 24 часови смени -нали е имало още една сестра на смяна с нея?Защо като я дразнел бебешкиа плач не е извикала другата сестра да погледне бебето?Защо не го е занесла на майката?А е тръгнала да го налага все едно е на боксовия ринг!Тепърва това дете ще расте И ще се види дали няма да има увреждания заради този зесток побой..Пребито,защото ревало за майка си...Да е живо и здраво мъничето и да порасне голям и добър човек!И никога да не среща толкова зли хора като акушерката повече.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не я жалете болницатаБойко пенков-зам министъра беще нейн управител 2012 гГарван гарвану око не вадиГорките бебетаЩо бой ги чака
18
1
 
3
 
! Отговори
псевдо демокрация преди 8 години
Нали всички искахте демокрация, ето Ви я! По 48 часа работи за капиталиста шеф, който реве , че е само криза , но кара 5 джипа и има 10 апартамента, а пък в тая болница кой знае какви са печалбите...еми изтрещеват хората!!...ама нали ни управляват най-умните и всички са много "щастливи"!!!
17
0
 
3
 
! Отговори
vivian преди 8 години
До 17Съзнаваш ли какви глупости си написал/а? Хайде на твоето дете да му счупят черепа, ти ще кажеш ли тогава, голяма работа, сигурно ще стане гений? Няма оправдание за такава жестокост! Разбирам да го шляпне, да го потупа по-силно, хайде, да кажем изпуснала си е нервите, нооо това, което се видя от записите е .... нечовешко, дело на психопат! Жалко и за децата на акушерката, ТЯ сама очерни и живота на своите деца.
16
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименможе пък да му се е отключило в мозъка нещо и като порасне да стане гении и да създаде изобретение. може ли някой да предскаже какво ще се случи?? А на женицата и на децата и има съсипаха живота завинаги
15
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименМного хора работят извънредно, но това не е повод да пребиеш хладнокръвно новородено бебенце! Ако сте гледали видеото, ще сте наясно че това дяволско изчадие заслужава доживотен затвор!
14
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
милота каква болка е испитвало тогава , дано се оправи детето , всичкия късмет му желая
13
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тази частна болница с малко персионал големи печалби , трябва да има и доктори съдени , аман от часници , та неса налапаха , оня свят отиваш гол както си дошъл , всичките по веригата в затвора
12
2
 
16
 
! Отговори
Archangel of Death преди 8 години
ГЛАСУВАМ ЗА ПУБЛИЧНО ЛИНЧУВАНЕ - ПРЕБИВАНЕ С КАМЪНИ НА ПЛОЩАДА! НЕКА ТОЗИ *** ДА СТАНЕ ЗА ПРИМЕР, ЧЕ ДОРИ В ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВА МНЕНИЕТО НА НАРОДА ИМА НАЙ-ГОЛЯМА ТЕЖЕСТ!
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименСеверна Кореа*
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Живо и здраво с множество мозъчни травми?!Най - малкото противоепилептични до края на живота за жалост и поне 15 години затвор за ***.
9
2
 
3
 
! Отговори
makedon преди 8 години
Najvazno e bolnicata da se kazni paricno 2-3 milioni a za akuserkata dozivotno a i lekarite vo zatvor i policiski pendrek da gi ispegla. Da vidat kako e da te tepaat. Ili uste podobro ekstradicija vo Libija.
8
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
тези родители на това бебе а ко оцелеят психически ще са герои , гнусната акушерка с мазната коса е за растрел , южна корея и трябва на нея
7
1
 
4
 
! Отговори
123 преди 8 години
До еднаНе затвор, а по-строго наказание за такива деяния - веротно тогава такива като нея няма да посмеят да мислят за подобно нещо...
6
1
 
6
 
! Отговори
:) преди 8 години
"битото бебе от акушерка"Поне заглавията си редактирайте, бе хора :) Смешно е !
5
1
 
11
 
! Отговори
.. преди 8 години
...и хоп,оная вече я съдят за лека телесна повреда
4
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Акушерката до живот в затвора , а болница милион обещетение , тези родители даги съдят до дупка , безхаберни частни болници ,
3
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дано има късмет детето, на докторите една дума не им вярвам!