Майки се вдигат на протест заради акушерката биячка

Те искат доживотен затвор за Емилия Ковачева
Обновена: 2 май 2015 13:19 | 2 май 2015 13:15, Камелия Цветанова
111
Майки се вдигат на протест заради акушерката биячка
Емилия Ковачева. Снимка: Булфото

Майки от цялата страна поискаха доживотен затвор за акушерката Емилия Ковачева, пребила новороденото бебе Никол.

Още по темата
Провокирани от жестокото й деяние, жените се организираха в социалната мрежа и планират протест, който ще се състои в неделя от 13.00 ч. пред Съдебната палата.

Протести ще има в цялата страна. Сред исканията на майките на първо място е максимално наказание за акушерката Емилия Ковачева. Не можем да се правим, че това просто не се е случило, каза пред Дарик радио Надежда Дойчева, която е сред организаторите във социалната мрежа Facebook.

„Протестът е мирен и призовава всички да се включат. Ние настояваме за максимална и ефективна присъда за престъплението, което беше извършено срещу бебе Никол. т.е. Емилия Ковачева да  бъде съдена за опит за умишлено убийство по особено жесток начин”, посочи Дойчева.

В София протестът ще бъде пред Съдебната палата, в Плевен, Перник, Димитровград, Стара Загора, Пирдоп, Свищов и Враца демонстрациите също ще бъдат пред съдебните палати. В Русе и Варна протестиращите ще се съберат пред сградите на общините, обясни тя.

„В последния момент се включи и Велико Търново. Там протестиращите ще се съберат пред паметника „Майка България”, сподели още Дойчева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ЕленаДа видим дали ще сте толкова категорична в епитетите си към другите, ако Вашето дете или бъдещо такова бъде пребито до смърт и то в родилния дом! Ей, много елементарни хора има в тази страна, включително и Вие сте сред тях!
45
12
 
19
 
! Отговори
ист преди 8 години
Майки, не забравяйте че и вие сте майки на престъпници,убийци и крадци. Днес размахвате балтията,утре може вашето дете да е на мястото на акушерката. Затова по кротко. Не оправдавам акушерката, но вие сте по агресивни от нея.
44
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Чакайте малко!Гледам, че повечето коментиращи се вживяха в ролята да назидават и наказват. Но нека преди да отсъждат, да се позамислят малко и над собствените си дела и ако всички те са кристално чисти, да хвърлят камъните първи, щом ги влече. Не искам да правя резюме от ретроспекции на видяното и чутото по градинките. Но някой дава ли си сметка, че както над малката Никол ще виси риска от SIS, така и на тази жена това вече може да и се е случило в миналото. Никой не е застрахован срещу SIS.
43
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ФетелХайде стига с тия глупости за онеправданата женица дето се е скъсвала от работа! Всички се скъсваме от работа, но не пребиваме умишлено когото и да било, да не говорим за бебенце! Тази жена е мръсен *** и не може да бъде защитавана или пък деянието и оправдавано под каквато и да била форма! Била изкупителна жертва! Глупости!
42
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички защитници на този *** на снимката да прочетат и третата статия /в червено/ до основната и да видят, че тази има навик системно да бие децата, а не е прегряла от работа........гад ***...и ще я защитавате! Малко и е и доживотен затвор!
41
2
 
9
 
! Отговори
Панайотова преди 8 години
а ще може ли да се кърми на протеста?
40
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ето, за пореден път бг мамките оправят държавата - първо кърмиха групово и си вееха виметта в мола, сега ще раздават юмруци! Предлагам контрапротест срещу бг мамки под надслов " Нека слониците спрат да си изпикават и из*ират децата в парковете"! Омръзнало ми е при първия дъжд целия град да мирише на ла*на!!!
39
8
 
14
 
! Отговори
хммм преди 8 години
ще и изгният кокалите на тая там. Както на всички им се е насъбрало ще го стоварят върху тоя уруд. Горката луда ,,биячката акушерка,, много и отива, ще я пръснат в затвора, все пак доста ги обичат такива като нея там.
38
12
 
19
 
! Отговори
Прасето Гошо преди 8 години
Смешното в случая е че майки които си пердашат децата на поразия говорят за избиване на зъби колене, печене и сервиране на печеното майчино месо на децата на обвиняемата за обяд..нищо човешко нищо майчинско...това лицемерие ме влудява....пак казвам сайта бгмамама трябва да се закрие със специален закон защото инфантилизира българската жена в частност майка...баща съм на 2деца ..очаквам трето...така че не съм толкова безчувствен и несъпричастен към темата но тази дискусия в този вид е абсурдна
37
16
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей, как не Ви срам да защитавате тази убийца, а никой дума не издумва в защита на невинното дете Никол, което е още в болница и според думите на лекарите на този етап е много рано за заключение и прогнози. Милото дете се мъчи да оцелее, те защитници на убийцата му стават! Ама какво да говоря, чипа на българите е сбъркан!
36
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
знаела е какво прави. не е невменяема. за мене това е тотален ***. на морето работех по 17 4аса всеки ден, без по4ивен ден. много хора и досега работят там така, но не сам 4ул някои на 4 дневно бебе да си го изкарва
35
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Кърко ами не са сигнализирали защото не се е разбрало че детето е бито това се уточни след изследвания в Токуда!!!!! Абе хора вие *** ли сте или на *** се правите?????
34
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Кърко.........*** и ги питай.......аз не знам....всеки си носи последствията, но не пиши само непроверени глупости.
33
9
 
12
 
! Отговори
Мама преди 8 години
До корт не знам дали имаш деца но явно или си близък на този индивид или си бездетрно злобеещо същество! Ми хайде като е самотна майка да си малтретира наркоманките а на чуждите дечица дето родителите я чакат 9 месеца и на края самотна майка я пребива ако някой постъпи така с моето дете ще ми изкарат гърлото с собствените си заби!!!!
32
4
 
10
 
! Отговори
Кърко преди 8 години
До АнонименА тогава защо от СофияМед не са сигнализирали в МВР, а Токуда са го направили ? Защото не искали да се раздухва случая, надявали са се, че ще махнат служителката и всичко ще мине и замине
31
15
 
5
 
! Отговори
Мама преди 8 години
Софиямед така се държите все едно завеждащият на болницата е млатил бебчето!! А не това подобие на човек който заслужава да я заколят и да дадат на дъщеря и наркоманката да си похапне от нея!!!
30
16
 
22
 
! Отговори
Корт преди 8 години
Сумати серийни убийци и психопати се разхождат на свобода, а целият народен гняв се излиза върху една болна жена (самотна майка), която е просто е жертва на системата. Никой не може да ме убеди, че въпросната акушерка е чак такова чудовище в живота. Вместо да стигнем до истината и причините за тази трагедия, ние с хващаме на въдицата на СофияМед, правещи всичко възможно да се направят на лук видяли, ни лук мирисали
29
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до КъркоКакви глупости пишеш само.....След инцидента, въпреки, че са знаели за него, Софиямед са пратили пребитото бебе вкъщи, опитали са се да прикрият случая. Ако родителите не са били отишли Токуда, вероятно никога нямаше да знаем за него............Няма такова нещо.......детето от София мед е изпратено в Токуда, защото е развило анемия!
28
9
 
16
 
! Отговори
Mama преди 8 години
Абе,хора престанете да я наричате "болно лице" ако това беше една болна жена изперкала от 24 часовото дежурство щеше да посегне на всички бебета в помещението! А , тя какво мачи с часове само едно от тях само тя самата си знае защо! Така че престанете да я изкарвате невменяема да обвинявате болницата и правителството те тарсете под вола теле била бедна за това ли има апартамент в София и никой не я накара на сила да дежурства!!!!! Който я защити същото му пожелавам!!!!!
27
6
 
10
 
! Отговори
Прасето Гошо преди 8 години
да и се избодат и двете очи отрежат двете уши ...да исе отрежи дясната ръка дето е била с нея ...и изскубят ноктите на десния крак....това мисля че е нормално наказание....инак бг майките от бег мама имат право да искат каквото искат...нищо че люпят семски на детскияте плщадки...пушат цигари пка там въпреки че има указатели табели забраняващи това ...мекат миеко носят прашки извън гащите и декларират че за 1000лв неа пък да работят...е не са много умни но пък за сметка на това наакани...