Протест срещу ромите: Образование, за да гласуваш!

Хората поискаха и право на оръжие във всеки дом
Обновена: 2 май 2015 17:55 | 2 май 2015 17:52,
154
Протест срещу ромите: Образование, за да гласуваш!
Снимка: архив Булфото

Антиромски протест издигна искане за образователен ценз за гласуване. Недоволните от своеволията на мургавите се събраха в градинката до сградата на Народното събрание днес, съобщи „Нова телевизия”.

Още по темата
Протестиращите поискаха образователен ценз за гласуване, за да може хората без основно образование да бъдат спрени от възможността да избират кой да управлява страната.

Освен това антиромският протест поиска и да се даде право на всеки да притежава оръжие в рамките на имота си и да го използва в случай на неизбежна отбрана.

Недоволните обясниха, че са излезли на улицата, провокирани от призивите „българите на кайма”, отправени преди време от роми в Сливен. Хората не скриха и критиките си към политиците, защото държавата не е създала условия подобни възгласи да се наказват със затвор.

Пред протеста Елена Ваташка обвини всички политици от последните 25 години в бездействие.

"Не само, че има етническо напрежение, има необявена продължаваща 25 години етническа война. Тя се състои в това, че се изнасилва, ограбва и избива българското население", каза тя.

Протестът премина мирно и беше охраняван по полиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименКато им спрат помощите ще спрат да се размножават!
23
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименНо тест за интелигентност няма да е зле да има и за МВРБраво бе! И след него дали в МВР ще има повече от 20 души персонал?
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 34Но трябва да направиш и други две неща:1/ Да накараш ромите да учат и да работят.2/ Да ги убедиш да не се женят толкова рано и да не се размножават безконтролно.Иначе, сегашната правораздавателна система, и да заработи добре, няма да се справи с проблема. Бащите ще казват "забременело, не знае от кого" и пак ще взимат повече от 2 милиарда годишно под формата на помощи и надбавки. Ромките ще учат до IV клас и няма да работят, защото ще са постоянно по майчинство.
21
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Lakat Brada!Nqkakvi si plateni isterii!
20
0
 
27
 
! Отговори
Кой е инициаторът? преди 8 години
Не знам кой е. Имаше предупреждения, че някой иска да предизвика етнически конфликт - не знам дали и това е истина.НО подкрепям и двете искания:1. Много хора не отиват до урните, защото не виждат кандидат, на когото да гласуват доверие. Някои обаче на безценица купуват гласовете на неуки хора, които нито разбират кого подкрепят нито ги интересува България и нейната съдба.2. Нагли *** вилнеят и ползват оръжие с престъпни цели, а техните жертви са лишени от възможност да се защитят!
19
8
 
5
 
! Отговори
евтин цирк преди 8 години
Ако се раьдаде оръжие селендурите коит препускат по улиците утре ще се гърмят като животни. А относно грамотноста ,ако грамотното население беше грамотно защо си избра същите ***. За да има промяна тя трябва да е истинска.
18
1
 
29
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
25 години реално се провежда безкръвен-конституционен геноцид към българите от всички които са и са били на власт Фактите сами говорят - всяка година от този период България намалява с около 50 000 /+ -/годишно. Българите са от 3-те най-бързо изчезващитe нации в Света.
17
0
 
19
 
! Отговори
bbg преди 8 години
Няма полиция - има * престъпност. Имаме право да стреляме по крадци когато са в наша собственост (както е ве САЩ) - няма терор. Това е истината!
16
23
 
2
 
! Отговори
дебелогъз депутат преди 8 години
Изваждайте танковете и минохвъргачките срещу протестиращите,всеки зародиш на недоволство трябва от рано да бъде смазан.
15
31
 
2
 
! Отговори
Вие мислите ли ????? преди 8 години
Това което го говорите за гласуването никога няма да се случи,и дано да не се случи !!!!!Мислили ли сте някога за евентуалните последствият от такова нещо ????????Да предположа ???????Повечето роми, няма да гласуват, но живеят в компактни региони и села и градове ????За парламент, кмет, президент няма да гласуват ??????Какво ще правят ????Ще гласуват в * парламент - МЕШАЛЕТО?????ВИЕ МИСЛИТЕ ЛИ НОРМАЛНО какви последици ще има ?????
14
10
 
12
 
! Отговори
55 преди 8 години
Кукловодите пренасочват социалното недоволство в етническо по нацистки модел:там врагът бе евреина , тук-ромите.Това е по същество "балтиморски синдром"-от безработица,бедност,наркотици...Решението е работа,образование,отговорно родителство-това е демокрация,а не шпицкоманди.Останалото е етнически бунтове,разпадане на страната по сирийски образец,но тези на жълтите павета няма дя ги има "в окото на бурята"!
13
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Часника среднисАйде да вдигнем дохода на 5000 месечно, такива с по 360 лв заплата трябва да нямат право на глас.
12
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
TOVA KOETO SA OTKRADNALI I RAZBILI * E KAPKA V MORETO OT TOVA KOETO SA SASIPALI POLITICITE. ISTINSKITE UNISHTOJITELI NA BALGARIA SA TE. SEGA SE IZMAKVAT I PREHVARLYAT VINATA NA *. KADE E SADEBNATA SISTEMA? IMA LI OSADEN MAGISTRAT ZA PODKUP? - nyama. PROKURATURATA SE SAMOSEZIRA ZA KOKOSHKARSKI ISTORII KOITO SLED TOVA GI ZAMITA.
11
2
 
12
 
! Отговори
реалист преди 8 години
А и пожелах на предните критици, да изпитат ромския проблем и на свой гръб!
10
0
 
6
 
! Отговори
реалист преди 8 години
И все пак една част на тялото им се намира в една друга част на същото тяло! Орязохте ми коментара, така, надявам се е по-добре
9
0
 
29
 
! Отговори
реалист преди 8 години
Ромският проблем, обаче е следствие на по-сериозни проблеми! Поздравления на Елена и тези будни момчета
8
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези само наливат вода в мелницата на ДПС
7
3
 
17
 
! Отговори
Петрова преди 8 години
Много от коментиращите смятат, че не са от матриала, но коментарите за комунисти ги опровергават.*те са национален и социален проблем.Ако не ги изхранвахме щяхме да сме по богати и по спокойни.
6
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Когато нацистите дойдоха за комунистите аз мълчах! Не бях комунист. Когато затвориха социалдемократите аз мълчах. Не бях социалдемократ! Когато дойдоха за профсъюзите аз мълчах. Не членувах в профсъюз! Когато дойдоха за евреите аз продължих да мълча! Не бях евреин! Когато дойдоха за мен вече нямаше кой да говори!... Ако някои са го чели, припомнете си го, ако не сте... жалко за вас, то и затова са ви такива коментарите.
5
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми да-взехме да се усещаме.Айде по сериозно българи-искайте си правата -това е вашата родина-не позволявайте да ви я отнемат!От днес на татък-каквото не Ви хареса -да се събираме и протести -така ще се оправим от мафиотите в НС