Кристалина Георгиева не може да нахвали Борисов

Кабинетът не се грижи само за инфраструктурата, а и за духовността
10 май 2015 14:48,
142
Кристалина Георгиева не може да нахвали Борисов
Снимка: Архив БТА

Вицепрезидентът на Европейската комисия Кристалина Георгиева заяви, че правителството на Бойко Борисов прави всичко възможно не само да има инфраструктура, но и да има подкрепа за духовността на България. Тя заедно с премиера Бойко Борисов бе на откриването на реставрирания Гигински манастир "Св.св. безсребреници и чудотворци Козма и Дамян Асийски", за който бяха отпуснати средства в размер на 700 хил. лв..

"Като човек, който отговаря за парите на Европа, искам да ви благодаря за това, че направихте отново възможно тези пари да идват в България и да служат на българските хора. Бяха спрени програмите, пари стояха и не работеха за България, но вашето правителство направи всичко възможно доверието на хората да се върне", обясни Георгиева, цитирана от "Фокус".

"Това, което най-много ме зарадва днес е, че видях как това правителство и вие г-н премиер правите всичко възможно не само да има инфраструктура, но и да има подкрепа за духовността на България. Това, че имаме манастири, училища – за това трябва да върви европейската солидарност", допълни тя.

Имаме 32 млрд лв. за следващите 7 години. В резултат на вашата отлична работа, на вашите министри, вече 10 млрд. са на разположение на България. Браво на бате Бойко!", завърши Кристалина Георгиева.

Премиерът също изрази радостта си от откриването на Гигинския манастир.

"Прекрасна църква. Започната е да се прави от 1930 година. Помните преди 6 или 7 години се разбираше, че тук има манастир по праха от колите, които се качваха нагоре. Вижте сега как изглежда!", каза Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
E, нали е човек на Борисов, как няма да го хвали, разбира се няма да хвали филанкишията от неговото село, я !
52
13
 
3
 
! Отговори
художника преди 8 години
До Ама....,Подкрепям те пич, и за сведение на тия в чужбина, дето "реват", колко лошо било тука и затова са там, ще допълня:Управителя на този манастир е отец Никанор. В светския си живот е продавал акции на WALL STREET, зарязал бизнеса си и ДОШЪЛ в БЪЛГАРИЯ, за да се отдаде на ДУХОВНОСТТА и да помага на свойте братя Българи.И сега, когато правителството му помага в неговото начинание, ВИЕ "драги ***"осъзнавате ли колко сте жалки, когато храчите под тази статия????
51
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имаме 32 млрд лв. за следващите 7 години...А ние? По-скъп ток.
50
3
 
18
 
! Отговори
Честно казано преди 8 години
Ще хвали я, че иначе кой знае какви компромати могат да изкарат за нея.
49
2
 
17
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Много ми е мазно!
48
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сталинке, Аман от брюкселски *** като тебе и проамерикански български тикви. Видяхме я и голямата еврогейска солидарност, под формата на 16 милиарда заем.
47
2
 
13
 
! Отговори
фидеи преди 8 години
тия дето се самоубиват и се нараняват заради *** като тоя, са още по-големи ***. ако ще правите нещо,правете го като хората- махнете ги (знаете как),щом не става по нормалния начин. иначе инщо не постигате- роднините ви остават без вас, вие без тях и като цяло никой няма да ви забележи,освен 3-те минути слава по босфорТВ,които на практика са нищо,защото ще ви изкарат вас виновни.
46
2
 
27
 
! Отговори
Също като МЕЦА преди 8 години
Един опънал една мечка.................Вече ШЕСТА година му носи мед......??????????
45
2
 
28
 
! Отговори
кино преди 8 години
Кая беше тази Кристалина Георгиева? не беше ли Сталинка Георгиева? защо си е сменила името.
44
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сталина хвали Тиквата. Сега ни управляват най-бруталните, най-мазните, най-лицемерните, на--некадърните и най-гадните потомци на комунистите, т.е. потомците на тези, които влизаха в Комунистическата Партия само за облаги и власт.Резултата го виждате - правителстовото на Тиквата ще вземе заема, ще го окраде,ще отидат да си харчат милионите в чужбина, а тук ще останат балъцитеда изплащат този борч.
43
2
 
30
 
! Отговори
БАБА КУНА преди 8 години
ЗАЩО БЕ И НИЕ ГО ХВАЛИМ БОКИЧА, А НЕ САМО КРИСТАЛИНА. ТОЙ Е ГОЛЯМА, ПО-ГОЛЯМА, НАЙ-ГОЛЯМА И СУПЕР ОГРОМНА ТИКВА!
42
1
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
толкова простотия събрана на едно място
41
3
 
23
 
! Отговори
ognyanz преди 8 години
Щом хвали Бойко Борисов, и то за духовност, нещо не и е наред работата.
40
4
 
36
 
! Отговори
ВЕЩИЦАТА преди 8 години
НА ЕДНИ БОГ ДАЛ КРАСОТА, НА ДРУГИ УМ А НА НЕЯ И ДВЕТЕ И ГИ ВЗЕЛ.
39
0
 
8
 
! Отговори
художника преди 8 години
Що ми триете коментарите бе?Ба`ти свободата на словото и личното мнение.Или тука трябва да плюеш по всички и да събираш плюсове, за да си мислиш после, като си преглеждаш поста: Лелеееее, колко съм умен и оригинален! Да ви имам утепаното самочувствие... ***!
38
0
 
8
 
! Отговори
До25 Вик за помощ преди 8 години
Petar, NY Не си тръгвайте ами се връщайте на Вас разчитаме , от къде накъде тези *** ще се разпореждат безнаказано на Вашата Земя
37
7
 
2
 
! Отговори
До 45 преди 8 години
Голям експерт си ти, викаш всеки път нови да идват... Откъде да идват тия новите, да ги наберем отнякъде или са се скрили и ние трябва да ги потърсим...
36
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 39А бе вие наистина сте изперкали в тая БГ бе какво общо има Станишев и Орешарски тук бе. Някой да говори че ги иска тях. Говорим че трябва да идват всеки път други, а не все едни и същи доказали се измамници, но щом до тук ти се простира възможността за мислене, тежко и на БГ с тея които са останали там-*** и наркомани
35
0
 
12
 
! Отговори
az преди 8 години
Golemi chetki golqmo neshto
34
3
 
50
 
! Отговори
Гнусно... преди 8 години
И все пак, Кри....сталинке, трябва да имаш и достойнство.......Когато народъ се самозапалва от град и отчаяние, не можеш да лижеш и хвалиш неговата тиква.