Времето се затопля още, 31°С ще ни радват утре

След пладне са възможни слаби превалявания
13 май 2015 17:31, Анисия Иванова
5
Времето се затопля още, 31°С  ще ни радват утре
Архив: Булфото

Продължава затоплянето на времето - през утрешния ден максималните температури ще са от 26° до 31°, по Черноморието 20°-23°.

От НИМХ съобщиха, че преди обяд ще е предимно слънчево. На отделни места в западната и централна част от Северна България след пладне е възможно да превали слаб и краткотраен дъжд.

Вятърът в западната половина от страната ще стане от запад, в източната през по-голямата част от деня ще е от юг - до умерен. Температурите сутринта ще са между 8 и 13°.

Главно по Северното Черноморието ще има временни увеличения на облачността, но ще е без валежи. Вятърът преди пладне ще е слаб от юг, след пладне от югоизток, до умерен. Максималните температури ще са 20°-23°. Вълнението ще е 2-3 бала. Температурата на морската вода е от 16-17° по северното до 20° по южното крайбрежие.

Преди пладне над планините ще е предимно слънчево. В следобедните часове ще има временно увеличение на облачността. В Западна и Централна Стара планина на места краткотрайно ще превали, възможно е и да прегърми. Вятърът по билата ще е умерен, от запад. Дневна температура на 1200 м ще е около 20°, на 2000 м - към 12°.

В петък времето ще бъде предимно слънчево, с разкъсана висока облачност. След обяд в Североизточна България и планините ще се развие и купеста облачност и на места там е възможно слабо и за кратко да превали. Повишението на температурите ще продължи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
ля ля преди 8 години
...и да се научат как да ползват климатиците на тоя нов градски транспорт!!! нека правим нещата за хората и тяхното удобство а не просто да ги правим за да закърпим дупката
4
2
 
1
 
! Отговори
ля ля преди 8 години
смотан народ - трябва да се помага на природата не да се мърси и цапа!!! няма как на такива температурни амплитуди да няма болни и да няма вируси! няма вече пролет и есен - в парковете дърветата са натежали за пореден път!
3
1
 
4
 
! Отговори
Уъ преди 8 години
Специално за София: молим за редовни душове и по-малко чесън и лук, който ще пътува в градския, че не се трае лятото....
2
0
 
2
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 8 години
грабвам пушката и отивам за мечки
1
3
 
4
 
! Отговори
курец преди 8 години
На 31 се радват само изнежените извратеняци.