Борисов спусна: Вадете сметките на партии и лидери в КТБ

Лукарски се защити - не бил гост на Василев, а на TV7
Обновена: 15 май 2015 13:54 | 15 май 2015 13:18,
75
Борисов спусна: Вадете сметките на партии и лидери в КТБ
Бойко Борисов. Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов поиска от ГЕРБ да предложи разсекретяването на влоговете и кредитите в КТБ, включително на партии, лидери, депутати и др.

Още по темата

"Сега точно на Менда и Деси им казах - да не е по линия само на ДПС, цялата комисия да предложи абсолютно всичко да се разсекрети по КТБ - влогове, фирми, физически лица, кредити, включително и тези, които са правили цесии за целия период на банката, така че веднъж завинаги да стане ясно какво се е вършило там", каза Борисов в кулоарите на парламента.

"За абсолютно всички да се извадят - сметки на партии, ако има, партийни лидери, депутати, всичко да излезе на светло", уточни той.

Премиерът коментира и изтеклия вчера списък с посетители на Цветан Василев.

Борисов припомни, че в него няма хора от ГЕРБ, но допълни, че ако изскочат такива, те ще си понесат отговорността.

Премиерът се разграничи от шефа на КФН Стоян Мавродиев, чието име също беше в списъка и обясни, че той не е от ГЕРБ.

"Питайте - що си дирил там и той да отговори. Същото важи и за Лукарски", отвърна той на въпрос за министъра на икономиката, чието име също се оказа в списъка.

"Не обръщайте внимание на някакви такива непотвърдени документи", призова Лукарски репортерите. В същото време той ги посъветва да обърнат внимание, че той е бил гост на TV7, а не на Василев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
13
 
! Отговори
s преди 8 години
Пък на Лукарски не му ли се насъбра повечко? Или за Баце това не е достатъчно?` Поне да го пита що е дирил там и да види какво ще му отговори. Или го е страх да го пита щото оня ще вземе да му отговори?
18
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има ли някой който да не се съмнява, че има ли далавера за милиони Тиквата няма да е вътре? Ако има значи е пълен ***.
17
1
 
21
 
! Отговори
цирк преди 8 години
Никога няма да излязат истините за КТБ, защото всички политици и влиятелни хора в България са замесени в далаверата! Политици от целия спектър - няма ляво, няма дясно, а Борисов да не се прави на ощипана мома и той е вътре у кюпа! То не бяха квестори, синдици, сега и международна агенция за одит, само се протака случая и нищо наяве! Ако имаше воля от страна на управляващите ще ше да има и обвинения вече за източването на банката. Как да разкриеш далавера в която си участвал и ти самият!?!!?!
16
0
 
17
 
! Отговори
бай Петко преди 8 години
Ами Веждичката не беше ли от ГЕРБ, че чак хумористичен клип му направиха...Бойко, или ми оправяй парите или скачам.../от един прозорец/, пък колко ли още вежди, мигли и гурли ще изкочат ?
15
1
 
24
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
КОЙ ? КОЙ ? КОЙ вкара всичките пари на държавата в КТБ ?! КОЙ ?!По време на КОЙ министър-председател беше взето това решение ?Ако не помните, ще ви подскажа - Бойко Борисов ! Факт !
14
0
 
23
 
! Отговори
ДА ПОПИТАМ преди 8 години
Да ама кога ще се разследва как Цеца Секса придоби Си Банк в момента когато Боко стана главен секретар на МВР и как изведнъж тази банка започна да обслужва всички МВР услуги срещу огромни комисиони.Кога ще се разследва и ак същата тази банк спечели търга за винетките когато Боко стана МП
13
14
 
8
 
! Отговори
МакеЮнак преди 8 години
Почна се! Сидеровци, Станишевци, Догановци - на синджири и в панделата. Веднъж трябва да се приключи завинаги с тези изкусни крадци и да се гради нов имидж на държавата.
12
2
 
8
 
! Отговори
nikoi преди 8 години
BORISOV VIE ZNAETE KOI SA. NO SHTE VI POVJARVAM SLED KATO KONFISKYVATE VSICHKO KOETO IMAT TEZI GNIDI VASHLIVI NISHTO NE DOPRINESLI NA BALGARIA.
11
0
 
14
 
! Отговори
x преди 8 години
#8 нали има сибанк, какво ще прави в ктб...
10
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Борисов как ще обясни факта,че по неговото управление в КТБ се държаха парите на много общини и фирми,като още през 2011г има извадка ,че банката започва да фалира и въпреки това лихвите им бяха големи.При такава схема на една банка всеки икономист би заявил,че това е пирамида , банка създадена да обере държавните и частни постъпления и да бъдат разпределени от определен кръг хора.Нека простия наивен българин да вярва ,че властимащите сега чуват и разбират за фалита.КТБ е била обречена !!!!!
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 10Ти на кой свят живееш?Хапчетата не си пил тази сутрин, нали?!
8
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само така! Когато е налице престъпление - трябва да се разкрие всичко, което ще доведе до присъди!
7
4
 
17
 
! Отговори
Асеновец преди 8 години
Тикво да не се окаже, че на теб и поставените от теб лица сметките са най-големи
6
0
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
И НЕ САМО ДА СЕ ВАЗСЕКРЕТАРИЯТ А И ДА СЕ РАЗСЛЕДВАТ ОТКЬДЕ СА ПАРИТЕ И АКО НЕ ОТГОВАРЯТ НА ПРИХОДИТЕ---КОНФИНСКАЦИЯ И НА ЦЯЛОТО ИМУЩЕСТВО ДО СУМАТА КОЯТО УДОВОЛЕТВОРЯВА ПРИХОДИТЕ---ТОГАВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ
5
0
 
27
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 8 години
ЗАЩО САМО НА КТБ ДАВАЙ ВСИЧКИ ДА СИ ИЗВАДЯТ СМЕТКИТЕ ,ПАЛАТИТЕ, ХОТЕЛИТЕ И ПР ТО САМО СЪС ЗАПЛАТА НЕ СТАВАААААААААААААА.
4
1
 
34
 
! Отговори
Ред арми преди 8 години
И нека започне с Вежди-то Рашидов и неговите два милиона...
3
3
 
27
 
! Отговори
Kolqak преди 8 години
"Сега точно на Менда и Деси". *** на който и каквото да кажеш този път си го загазил, няма да си измиеш ръцете. Нали Твоя културен настоящ културен министър беше там и му върнахте 2 милиона. Как му ги върнахте бе Тикво? И след това изведнъж цесиите станаха лошо нещо?
2
3
 
37
 
! Отговори
sorry преди 8 години
Г-н Борисов да припомня 16 плюс 4,ако можете да смятате това е сметката ха българския данъкоплатец-20 млрд.Не цесии,а месиите да слезнат,няма връщане с нашата икономика.Остават данъци,налози и акцизи,да ама на есен,а тя ще дойде,бурна ,страшна,огненометежна...
1
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
""Не обръщайте внимание на някакви такива непотвърдени документи", призова Лукарски репортерите. В същото време той ги посъветва да обърнат внимание, че той е бил гост на TV7, а не на Василев."Смукарски, на балъци ли се опитваш да ни правиш?