Журналисти от БНР: Домусчиев вън от Обществения съвет

Реакцията им е заради обидата "олигофрен" към репортер
66
Журналисти от БНР: Домусчиев вън от Обществения съвет
Снимка: БТА, архив

Протестиращите журналисти в Българското национално радио настояха собственикът на футболен клуб "Лудогорец" Кирил Домусчиев  да напусне Обществения съвет на радиото.

Реакцията им дойде, след като футболният бос нарече репортера на bTV Димитър Тасев "олигофрен".

Още по темата

Домусчиев обиди репортера след победата на шампионите с 4:1 срещу Локомотив София.

След това той се извини, като уточни, че също се чувства засегнат заради обидния въпрос от страна на репортера, който бил опит да се омаловажат усилията по организацията на празника.

"Въпреки Вашето извинение, считаме, че с поведението си нарушавате чл.5.4. от Правилника за структурата и дейността на Обществения съвет на БНР, според който "Общественият съвет съдейства за утвърждаването авторитета на БНР като обществения медия". Действията Ви уронват престижа на Общественото радио и са в конфликт с Етичния кодекс на българските журналисти, определящ подобно поведение като недопустимо", пишат в писмото си журналистите.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: БНРКирил Домусчиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
9
 
! Отговори
бг олигарх преди 8 години
Домусчиев е нагъл, мазен ***. С една дума бг олигарх.
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Домусчиев е просто е поредния самозабравил се нахаканяк!
27
3
 
3
 
! Отговори
Да преди 8 години
*** е слаба дума слушам гона от време на време егати тия взимат и заплати и то тлъсти пък са по доле от селския клюкар
26
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Домуса трябваше(ако е умен) с лека ирония да отговори и да продължи. Обаче явно беше на доста питиета и не си сдържа нервите, което не говори добре за него. Имам чувството, че ако не бяха камерите, да беше извикал горилите да го пребият това репортерче.
25
9
 
11
 
! Отговори
Иванов преди 8 години
съгласен съм напълно с Домусчиеви бих добавил, че освен *** журналистите са и платени разпространители на лъжи,защо не роптаят когато ташева ги обижда от трибуната на НС, а сидеров ги бие когато не му харесат въпросите им
24
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не разбирам тъпите фенове и журналистите - нищо не сте дали, нито стотинка, а претенциите ви нямат край, егати наглеците !
23
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я вие направете нещо като Домусчиев или някой като него, да се заядат с вас и тогава да видим какво ще ви е възпитанието ;)
22
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И този го удари Слънчевата болест. Правеше се на възпитан и културен но си е Селски бег отвсякъде. Като стана близък с Тикваров се усети недосегаем. И простотията му изригна.
21
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не гледам футбол изобщо, но изгледах видеото - журналиста зададе заядлив и провокативен въпрос.Домусчиев плаща за този отбор и всичко около него, има право да се дразни от заядливи въпроси.
20
9
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Какъвто журналиста- такъв и въпроса - олигофренски! Празен стадион - голяма работа.Колкото голям града толкива и публиката.Нищо за играта на отбора,нищо за красивото съоражение- къде е пуликата що за въпрос пък и обидени и то всички журналисти.Защо *** си личат те се познават и без Кирил Домусчиев да ги назовава. Камен - Дървото,Диков - пелтекаи другите се знаят сами
19
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм Киро Хубавеца вечен бизнесмен,като мене няма нийде умен и засмен,събирам аз дечица малки, баби, ученичкиДа гледат шампионата мой купен днес от мен.Журналисти разни гадни, подли, завистливиЗадават ми въпроси щекотливиНо имам си опора силна, здрава и платена,Тиква като божество наше обявена.
18
3
 
26
 
! Отговори
аха преди 8 години
До Анонимен 11Може въпроса наистина да е провокативен, но щом го е нарекъл *** пред камерите, това означава, че най-малкото и той е същия!Ако продължаваме да си затваряме очите за такива богати наглеци, нищо добро не я чака България!
17
3
 
28
 
! Отговори
Край преди 8 години
по притестнително е това че Борисов и Горанов са ходили до там с хиликоптер да откриват даже не и цял стадион ами педесет реда седалки. Хиликоптер!!! сигорно щото в разград не може да кацне фалкона. Повече не ми се говори.
16
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прекалиха вече. Много жестоко го е обидил. Не го харесвам Домусчиев, но го преекспонираха цялото нещо.
15
33
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лудогорец за 4-ти пореден път стана шампион.Честито!Домусчиев е един почтен бизнесмен, който върти бизнес на няколко континента.Хората, които го критикуват не са постигнали и 0.000001% от успехите му!Успех на Домусчиев и на целия екип на ПФК Лудогорец.
14
15
 
10
 
! Отговори
Даниел преди 8 години
Вън на продажните журналисти, вън на БТВ поръчковата медия.
13
26
 
4
 
! Отговори
сини и червени очила преди 8 години
Понеже в момента ЦСКА не става за *** за зеле, а Лески едвам крета, веднага Домуса е обвинен в купуване на мачове и т.н.Сигурно и в ШЛ си плаща?! То иначе няма как - плаща си за мачове, плаща си за фенове, сигурно и на мен плаща.
12
9
 
13
 
! Отговори
да ама не преди 8 години
а нещо по въпроса с журналистическата простотия, мършоядство и наглост
11
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са най-близките на Доцента на Републиката. Самозабрава, никакъв контрол, даване на пари и Бело. Много Бело. Това е" водещ" бизнесмен?!? Какво остава за друтите.
10
27
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами защо не напишат и въпроса, който въпросният *** е задал?!Домуса правилно го е определил!Но неправилно се е изказал, много им се връзва на простотията.