Ангелкова за брошурите с мечките: Стари са!?

Рекламните материали стрували 86 000 лева
27 май 2015 16:44, Анисия Иванова
44
Ангелкова за брошурите с мечките: Стари са!?
Николина Ангелкова. Снимка: архив Булфото

Брошурите, които канят туристи за лов и риболов у нас, но със снимки на американски мечка, елен и риба, са стари - поръчката е правена през 2009 г. и 2010 г., обясни министърът на туризма Николина Ангелкова преди началото на втората годишна среща на Българския съюз по Балнеология и спа в Сандански.

По нейни думи рекламните материали са стрували 86 000 лв.

Още по темата

Днес стана ясно, че в неделя на фестивала "Зелени дни" в София в брошура на английски език страната ни е била рекламирана като място за лов и риболов със снимки на гризли и сьомга. Снимки на листовките започнаха да се разпространяват и в социалните мражи.

"Брошурите са изработени по проект по ОП "Регионално развитие", който е стартирал през 2009 -2010 г. Тогава са одобрени брошурите за всички видове туризъм от тогавашния отговорен зам.-министър с ресор туризъм Иво Маринов, ръководител на проекта е бил Владимир Туджаров. Това, което сме възложили не само за този случай, е да видим по всички програми какви програми са изработени до момента, за да може това, което е направено да се използва", уточни Ангелкова.

Тя обясни още, че заради неадекватния си вид брошурите са били пренесени в склад в Божурище. "Не знам кой ги е извадил оттам и защо, но виновникът ще бъде намерен", предупреди министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За такива пари ще ви направя брошурка с лъвове и мамути.
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този който ги еа извадил трябва да бъде нажраден, а не наказан !!!Явно доста такива магарии прави тази, че има страх да не излезнат на яве като това !!Крайно Време е да подаде оставка !
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баба Меца Ангелкова Гризли !
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За тези брошури са броени едни пари, не за да стоят в склад!А сега ще накажат този, който им е изкарал кирливите ризи, вместо да накажат този, който е платил за нещо непотребно, което да стои в склад.А сумата никак не е малка!
31
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вече и Оставка не искам - тия герберасти са толкова некадърни, че и оставката не могат да си подадат без гаф...Скоро ще ги измитаме май...
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стари казваш, значи чиста работа. Да не би преди 5 години снимките да са били по-актуални. Какво като виновния ти е съпартиец или рода или и двете. Случва се. Да полежи малко пък макар и пак на държавна издръжка, но поне на по-простичка хйрана. А ти после пак ще си го наредиш човека.
29
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
E... явно е, че не е виновен тоя дето е платил на изпълнителя (най-вероятно роднина на заявителя по права линия) за изготвянето на брошурата, след което е наброил и още 86000 лв чужди пари (от джоба на уважаемите лапнишарани данъкоплатци) за печат. Виновен бил тоя, видиш ли, който бил изкарал брошурите от склада и с това изпортил гафа. Е няма такова безочие! И да ви кажа, гаф е да пръднеш по време на среща. Това си е кражба и злоупотреба и лошо стопанисване-все неща за дълъг престой но не в СПА
28
0
 
4
 
! Отговори
ангел преди 8 години
Ангелкова, за колко хиляди ? още брошури отлежават по складовете. А има ли закопани някъде?
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Верно ли, голям гаф, няма що... Предпочитам да раздадат тези, отколкото да изхарчат нови 86 000 за други снимки. И без това от сто човека я има 2-3, които ще обърнат внимание.
26
1
 
7
 
! Отговори
гео преди 8 години
Ангелкова, от къде се появи?Доста слаб министър.
25
1
 
11
 
! Отговори
Ловец преди 8 години
Чета заглавието и разбирам, че мечките са стари. Дано поне сьомгата е прясна.А си мислех, че никой не може да стигне енигматичният изказ на Цвъ-Цвъ...
24
1
 
16
 
! Отговори
кико преди 8 години
тая *** и издухана министърка да ход да си лови сьомгата на особено рекламираното от нея Драгоманско блато
23
1
 
8
 
! Отговори
ццццц преди 8 години
Глупав народ слаба държава,това е България.Такива си ги избирате, не сърдете на бат тиква сърдетесее на вас.
22
3
 
9
 
! Отговори
Асан Генов преди 8 години
абе виновен е Орешарски и точка.
21
1
 
13
 
! Отговори
Авджия преди 8 години
За да не стават подобни грешки, нека в следващите листовки да се рекламира единствено лова на тъпири (да не се бърка с милото и рядко животно Тапир!).Поне тъпири си имаме в неограничени количества във всички министерства.
20
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе тия герберасти на нищо не могат да се научат. Още от първото им управление си знаят само едно - да се оправдават, че все някой им с*е в гащите.
19
1
 
7
 
! Отговори
Николов преди 8 години
То явно на много министри им се налага да обясняват как случайно са били подведени и как нямат нищо общо с поредния скандал в който участват, дали и Ангелкова ще плати за този кофти PR с България и какво средства? То и президента ни харесва явно планините и гризлите в америка, след края на мандата да си вземе дружките и може да се засели там, че то на мечките им е все едно какво им говориш или обещаваш!
18
2
 
17
 
! Отговори
Скалистите планини преди 8 години
Сигурно ги е правил ГЕРБ "специалиста", дето направи презентацията на Роско със Скалистите планини. Много са зле пусти герберасти. Могат само ментета да правят. Затова и цялата държава заприлича на долнопробно менте. Вече не знам кой мразя повече - БСП или ГЕРБ.
17
1
 
17
 
! Отговори
Аз преди 8 години
И сега е виновен този, който ги е извадил от склада. Евала, Ангелкова!
16
2
 
21
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Правим брошури,които не са за показване ,че били ***?