Аз съм наглец! Не, душевен инвалид е!

Или как се паркира на две инвалидни места едновременно
136
Аз съм наглец! Не, душевен инвалид е!
Снимка: Facebook

Че ни липсва култура на пътя отдавна е ясно. Не обичаме да спазваме правилата, зад волана често избиваме комплекси. За пореден случй на простотия сигнализира Александър Кинов, който разпространи случая в социалните мрежи.

"Този наглец беше паркирал на две инвалидни парко места. След като му направих забележка и му казах че има два варианта - да извикаме полиция или да му залепя стикер" "АЗ СЪМ НАГЛЕЦ...", се опита да ме изблъска с колата", пише Кинов.

В крайна сметка му залепил стикера, а шофьорът най-спокойно го махнал и хвърлил на земята. В словесния дуел се намесва и друг човек, който обаче обръща спора на тема: Рогоносец ли е шофьорът.

 

Този наглец беше паркирал на две инвалидни парко места. След като му направих забележка и му казах че има два варианта, да извикаме полиция или да му залепя стикер "АЗ СЪМ НАГЛЕЦ...", се опита да ме изблъска с колата. В крайна сметка му залепих стикера, а той най спокойно го махаше и хвърляше на земята. Споделяйте и нека в един момент и децата му видята какви родители имат. No mersy на простотията!

Posted by Aleksandar Kinov on 2 юни 2015 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
23
 
! Отговори
тТт преди 8 години
И аз превозвам често дядо си, с протеза педя над коляното на ляв крак е. Но никога няма да поискам син, зелен, червен талон и няма да парадим с това, че возя инвалид. Винаги паркирам извън сините паркоместа. ВИНАГИ! Нека някой с инвалидна количка да паркира там, т.е. който наистина има нужда. Дядото, да е жив и здрав, се справя с бастуна и протезата.
53
2
 
9
 
! Отговори
MadSlav преди 8 години
До ШопМестата за инвалиди, не са случайно обозначени и боядисани. Там паркират автомобили, които са специализирани или със стикер на предното стъкло!Всички останали, включително и придружителите могат да паркират на останалите места. Мисля, че за тях не са проблемни няколко метра.P;S Само за информация, в Русия подхождат с по-големи лепенки и санкций.
52
2
 
3
 
! Отговори
адъ преди 8 години
До от райъТова, райъ, е чиста анархия! Самоуправство. А то е наказуемо. И има за какво да е наказуемо.Затова и по-долу написах: Ако някой иска да помогне, трябва да ръчка институциите да си вършат работата. Само така ще помогнете на всички. Само така ще се задвижи и държавната машина и законността.Съберете се, направете протест, да може лесно да се подават такива сигнали в съответните институции. И може да да се проследява резултата също!Много хора, и аз включително, ще ви подкрепим.
51
2
 
6
 
! Отговори
от райъ преди 8 години
До адъ Лесно се пише тук, ама я отиди да видиш дали някой държавен орган ще си мръдне *** да направи нещо, така че това е начина - гражданското общество така действа !
50
10
 
3
 
! Отговори
адъ преди 8 години
Тези със стикерите,Как определяте дали даден автомобил не се управлява от инвалид? Стикера за инвалидност не винаги се вижда. Имате ли достъп до базата данни? А до документите на водача?Именно поради това вие можете само да ПОДАДЕТЕ СИГНАЛ до съответната институция, а не да се вживявате в тяхната роля!
49
0
 
11
 
! Отговори
до Тотална анархия преди 8 години
Знаеш ли това което казваш е точно така, когато гражданите започнат да взимат закона в свои ръце поради липса на адекватни институции, това означава зародиш на гражданско мислене и в това няма нищо лошо, лошото е когато хората се примиряват със ставащото. Институциите се страхуват от гражданското общество, на тях им трябват ***, послушни и бездейни данъкоплатци, защото както казваш в един момент гражданите могат да вземат функциите и на войската и на наказателен орган и тогава ще стане мазало.
48
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аре стига се се оплаквали бе, стига сте говорили за смърт на държавата стига сте чертали мрачно бъдеще, вземете се в ръце бе. Започенете да се държите като нормални хора, давайте пример с поведение, а не с приказки.
47
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
русофил някакъв
46
0
 
0
 
! Отговори
Mean преди 8 години
Те винаги забравят, че аз съм повече от знак. Кампания за инвалидните парко-места в Русияhttps://youtu.be/DUfcNNv3g68
45
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ШопА по кой закон ти, екстремент такъв, ще паркираш на място, където нямаш право да припариш?
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напротив, в цивилизованите общества има такава непоносимост което е довело и до изпълняването на законите и всеки си върши работата.
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ром ли е?
42
2
 
8
 
! Отговори
Тотална анархия преди 8 години
В последно време анархията е толкова страшна, че хората започнаха да вършат работа на бездействащата полиция. Страшното предстои, ако продължим по този начин. Правителството е некадърно, корупцията е на всяка крачка. Не е далеч времето, в което гражданите ще започнат да вършат и работата на съда и да раздават присъди. След това, да не дава Господ, гражданите могат да изземат функциите на войската, а това означава гражданска война. Ако не се вземат мерки за възраждането на държавността става лош
41
2
 
6
 
! Отговори
бай Иван преди 8 години
Бойко да излиза по националната телевизия и да обявява фалит.Няма пари за болници, училища, МВР, социални, .... и каквото се сетиш.Националните телевизии се превърнаха в изпълнителна власт и иззеха функциите на полицията която не може да се справи с телефонни измамници и 10 таксиметрови шофьори чакащи на летището, а искаме с едрите риби да се оправят.
40
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Караме я още по руски модел, но ще се научим!
39
1
 
13
 
! Отговори
булгар преди 8 години
Преди 2-3 г. бяхме по работа във Виена с един познат, зевзек си пада. Чакаме ние за среща и гледаме на 10-тина метра един юнак (носеше тениска с български надпис), се кани да пресече булеварда. Погледна вдясно към пешеходната пътека, на около 30 - 40 метра, после погледна на ляво, видя, че няма коли и тръгна да пресича. Моят човек, що ли му трябваше, подвикна "байно, тука няма пешеходна". Онзи направо подскочи, па като изригна "да ви е... майката, не е ваша работа, вие ли ще ми кажете". Та така.
38
2
 
7
 
! Отговори
Държава преди 8 години
Държавата това сме ние, когато механизмите не работят се будят съвестните граждани. Браво за инициативата. А заради тия недоволните по надолу сме на тоя хал. Вие които само си чакате държавата , докато тя спи. Ако вс ни беше наред нямаше да има подобна група във фейса. Не се ли замисляте малко, стига сте искали някой с пагон да дойде и да ви напрай евала,. Това и да го е имало е отминало. Сега СМЕ НИЕ !!! БРАВО
37
0
 
0
 
! Отговори
bobi преди 8 години
Ne be chovek samo prosto me hvana qd zzashto horata gledad vinagi da izpolzvat i v tqhna izgoda da varvi a ne gledat pravilata i ne spazvat reda. Az ne sam saglasen s toq *** shop tova negovo deqnie i bezgranichna umstvena izostanalost ot stremej kam po dobro. A tiq koito mu podrajavat sa mnogo izostanali sashto da sajalenie
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този навид льохман, но нагъл льохман от клипчето доста известен стана. Ако го срещна някъде, няма да си замълча, а бих му се подиграл открито. Само така би се замислил колко *** е всъщност.
35
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
малееее тоя шопа изби рибата с безграничната си тъпота.