Приятелите на Георги: Ходил е на 4 мача в живота си!

Като "спекулации" определиха версията за любовен мотив
4 юни 2015 09:22,
28
Приятелите на Георги: Ходил е на 4 мача в живота си!
Снимка: архив, Булфото

Ако го питат "Левски" или ЦСКА?, ще каже "Левски", но никога не е парадирал. Ходил е на 4 мача в живота си, обяви Константин Константинов, най-добрият на убития в "Борисовата градина" Георги Игнатов.

Той разказа, че е бил в парка още преди да дойде екипът на Спешна помощ. Трябвало да се видят с Георги и приятелката му. Константин закъснял – бил на лекар.

Още по темата

Лора, приятелката на Георги, е тази, която го намира на пейката с прободна рана. Константин разказа, че тя се е разминала на входа на парка с близнаците, за които се появиха информации, че може да са замесени в случая. Когато се засекли, чула от тях само: "Какво, бе?!"

Те учат в едно училище с нея и се знае, че са били разпитани от полицията.

"Не мога да си го обясня, защото той на никого нищо лошо не е направил, не е дължал пари... който и да го е направил, не мога да си обясня защо го е направил", каза днес той.

Като "спекулации" определи версията за любовен мотив зад убийството друг приятел на Георги - Александър Димитров, който също подчерта, че ако ученикът е имал проблем, е щял да го сподели с близките си.

"Тези версии, които обикалят медиите, че той бил ултрас, че драскал със спрейове, това са неверия...", подчерта Александър.

Приятелите на убития младеж и съучениците му преживяват много тежко случилото се, посочи кризисният психолог Младен Владимиров: "Плакаха много, целият клас беше в траур... Объркани са, това не се приема, много е нереално".

"За жалост, в крайна сметка добрите хора го отнасят... Възпитаните деца. 2 дни преди да почине, се похвали: "Аз хванах стипендия – 5.75 в Търговско-банковата гимназия", разказа Александър.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименИма логика....като се замисли човек...щом е имал време живот да проведе телефонни разговори...най-логичното нещо на света е да каже кой го е направил...или поне да предположи,ако наистина думите са били само "Наръгаха ме''?! Всеки от другата страна, пък да не говорим родители, биха попитали ''кой''?Или нещо умишлено не се казва или момчето се е срещнало конкретно с някой с цел разчистване на сметки...само тогава приятелката му не би попитала кой го направи...има нещо гнило...
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
19При такива болки намира време да се обади на два телефона, я помисли с тази глава малко.
17
3
 
1
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 8 години
До АнонименВие като се оплаквате какво казвате? Иван ме наби, Тодор ми открадна джиесема, Илиян искаше да прави секс с мен и т.н. Къде са тук субекта или субектите? Много мирише цялата работа.АБЕ ТИ НЕ СИ МНОГО НАРЕД ! ПРИ ТАКИВА БОЛКИ КОИТО Е ИЗПИТВАЛ ДАЛИ Е ИМАЛ СИЛИ И ВРЕМЕ ДА КАЖЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА ,ЧЕ СА ГО НАРЪГАЛИ ?! В ТАКЪВ МОМЕНТ ПРИ ТАКИВА СИЛНИ БОЛКИ ,КОЙ МОЖЕ ДА ИЗБРОЯВА ИМЕНА ,ТОЧЕН АДРЕС И ПР.?!
16
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Опитайте се да съберете 2+2. Преди да почине момчето /Бог да го прости/ се обажда веднъж на приятелката си по телефона и още веднъж на родителите си. И в двата случая казва, че са го наръгали, като не уточнява никакви подробности. Вие като се оплаквате какво казвате? Иван ме наби, Тодор ми открадна джиесема, Илиян искаше да прави секс с мен и т.н. Къде са тук субекта или субектите? Много мирише цялата работа.
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И по таз причина или снимка Й.С.Блатер си подаде в същия ден оставка,щот невъзможно стана да се работи с младежта когато и други се месят в таз дейност с таквиз крехки деца,банкери по душа,инвеститори по призвание и признание бъдещи можещи политически менеджери и модерни специалисти,и т.н.,прав ще да е бил човека-много експлоатират клона и той се чупи що да пада от високо.
14
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Разгледах Facebook профила на младежа. В един момент главната му снимка е била на футболни фенове с маски, които държат димни гранати. Човек който не се интересува от футбол и не ходи по мачове никога не би си сложил подобна снимка. Приятелите му не биха го оклеветили и не бива да им се вярва сляпо. Според мен версията за сблъсък м/у фенове си е напълно логична. Жалко за момчето и дано ги заловят. Съболезнования за близките.
13
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОЯ АКО ГО ХВАНАТ ТРЯБВА ДА ГО ОСЪДЯТ НА БАВНО ДРАНЕ С РЪЖДИВ НОЖ НА ПУБЛИЧНО МЯСТО!ДА УБИЕШ ДЕТЕ Е НАЙ ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.ДА БЪДЕ ПРОКЪЛНАТ ТОЗ!
12
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бежанците са го убили. България требе да се изчисти от бежанците, само тогава ще се оправиме.
11
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я ДА ВИДИМ СЕГА КОЛКО СЛУЧАЯ ИМАШЕ НА РЯЗАНЕ С НОЖОВЕ БЪЛГАРКИ И БЪЛГАРИ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИ БЕЖАНЦИ,ПОЛИЦИЯТА ЗНАЕ ЛИ ЧИСЛЕНОСТА НА СВОБОДНО ДВИЖЕЩИТЕ СЕ ИСЛЯМИСТИ,УДОБНАТА ВЕРСИЯ ФУТБОЛ ,НЕ НЯМА ДА ВИ МИНЕ НОМЕРА ИСЛЯМИСТА ГО Е УБИЛ ПРАВЕТЕ СИ ИЗВОДА КАК ПОСЛУШНИТЕ МЕДИИ ПОВТАРЯТ ЕДНА И СЪЩА ЛЪЖЛИВА ВЕРСИЯ С ЦЕЛ ДА ВИ МАНИПУЛИРАТ ДА НЕ СЕ ВДИГНЕ БЪЛГАРИЯ КАКТО В ГЪРМЕН МИСЛЕТЕ БЪЛГАРИ ОТВАРЯЙТЕ СИ ОЧИТЕ.
10
0
 
30
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Точно за този парк, покрай случая с убитата Яна, не се ли изсипаха едни пари за видеонаблюдение?
9
6
 
4
 
! Отговори
f15 преди 8 години
ДО Родната не ловка полиция !! НАТИСНЕТЕ УРОСПИЯТА ВСИЧКО ЩЕ СИ ИЗПЕЕ !!!!!!!
8
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
za men lichno e obir. Nqkoi narkoman e naragal. Vijdala sam zahvarleni otkradnati chanti v Sofia. V nito edin grad ne sam vijdala zahvarleni chanti po ulicata. Poliviqa i Fandakova sa sram za stolicata. Pak izberete gerberkata , za da ima oshte po-visoka prestapnost.
7
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е бил фен на червените,а го намират прободен и облечен в червена тениска,дали е клубна или само червена за прикритие както писаха,че не видели кръв по пейката значи е попила толкова бързо кръвта от прободната рана,че за туй кратко време от зов за помощ до появяване на приятелката му и особено на бърза помощ издъхва без особено кръвотечение с прободна рана сякаш с нещо са изсмуквали кръвта,а дали на таз пейка или друга,и е на видео да покаже местото където е нападнат,значи е преоблечен насила
6
0
 
35
 
! Отговори
asd преди 8 години
Мен започва тази случка да ми мирише...Не знам на какво, но се надявам да не опетнят паметта на момчето.Как така се наръгва някой в Борисовата градина, никой не чува не вижда.Момчето е на пейка, там бяха написали че е нямало следи от кръв... не знам не ми звучи логично, ако се е домъкнало до пейката трябва да има следи от кръв все някъде, трябва все някой да го е видял как се домъква до тази пейка. Въртят се едни теории за ултраси, любови, а на мен още началото нещо ми е мътно.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наскоро адвокат Марковски спомена за така наречените дизайнерски наркотици,които убиват всичко човешко и недай си боже да се сблъскаш с подобен екземпляр.Не мисля,че убиецът е далеч от подобна версия
4
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В началото на 90-те изчезна загадъчно синът на един наш журналист , много свестно момче. За последно го бяха видели на автобусната спирка на бул.цар Борис Трети .Родителите направиха всичко да научат нещо, но така и нищо не се разбра. Винаги е имало изверги.
3
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо умишлено се избягва една версия "наркотици". Това е много модерно в софия.
2
10
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До DaniПърво, няма държава.И нещата се оправят само с военен режим Пиночет!Иначе остават *** ценности!
1
0
 
63
 
! Отговори
Dani преди 8 години
Хванат ли убиеца - доживотна присъда!!! Без смекчаващи вината обстоятелства! Един път завинаги трябва да се разбере, че в тази държава има закони!Почивай в мир , мило момче!