Вучков изригна: То са Десислави, то са Цецки около Бойко...

Самуил прилича на ядрен вампир, оцени професорът
95
Вучков изригна: То са Десислави, то са Цецки около Бойко...
Проф. Юлиан Вучков. Снимка: архив, БулФото

Всичко живо ненавижда сегашната власт, изпитва люто недоволство към нея, защото сме на дъното на Европа, анализира проф. Юлиан Вучков събитията в държавата пред bTV.

Според него премиерът Бойко Борисов се е обградил с твърде много жени.

"И аз имам хубава жена до мен и ти имаш гадже, но има някаква мярка. То са Десислави, то са Цецки, то са Менди Стоянови и така нататък, и капакът на всичко е Румяна Бъчварова – може ли една жена-социолог да я натоварши с три огромни, непосилни дейности“,  коментира професорът.

Той даде пример с поведението на министъра пред журналисти след боя в Гърмен.

"Мънка, срича, каза „Бъдете спокойни, всичко ще се оправи“, ядоса се Вучков. Според него властта 25 години не може да разбере че си играе с един огън - ромите.

"Ние ще патим жестоко, ако не решим техния проблем. Всички обвинения към тях почти са основателни, но можем ли да ги изгоним, кой ще ни позволи“, заяви професорът и попита защо престъпниците сред ромите не са в затвора.

"Всички партии, които са в парламента, са изчерпани, негодни да управляват България и трябва да си ходят. Народът е много инертен, много мързелив, той вижда какво се случва, но не може да се надигне, да помете тези хора. Милион и 300 000 души има в София, къде са те?! Само под юргана псуват властта, само на четири очи я ругаят“, настоя професорът.

Вучков е категоричен, че народът иска задължително и мажоритарно гласуване и се обяви за поне 10% праг за влизане в парламента.

Професорът разкритикува правителството и отсече: "Всички министри трябва да си ходят“. Според него премиерът Бойко Борисов не е интелигентен, но е хитър и ръководи абсолютно всички министерства. Той поиска и закриване на ДАНС, защото страната се "дави" в престъпления.

В заключение Вучков не подмина и културата, като обяви, че тя е в окаяно състояние, а новият паметник на Самуил, който ще бъде открит днес, прилича на "ядрен вампир“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: Юлиан Вучков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
0
 
! Отговори
Ха преди 8 години
Тоя пък кой го приема на сериозно .... то се вижда че щъркела е го изпускал многократно ....
68
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ima mnogo istina v dumite mu..mislete..ne povtaraite papagalski zaucheni frazi
67
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не разбирате ли, че този хитър *** пуска периодично бомбастични безмислени изказвания, за да се появи в някоя медия и да изкара някой лев? Спомнете си колко телевизии обиколи. Едва ли има някоя в която да не се е натискал да се изказва. Това му е номера в живота. Луд умора няма - ядрен вампир.
66
1
 
3
 
! Отговори
Може и по-точно преди 8 години
Вучето е прав, но има само един човек който описва по-точно, по-подробно, и по-добре нещата за българите от него, и това е Едуард Стърнс.
65
0
 
3
 
! Отговори
*/* преди 8 години
До LoraЛорче ,админите спят по отношение на правописа ти.Кошмарен.Женски ник с мъжко членуване и откровенна неграмотност.Човека е написал книги,а ти едно изречение като хората не можеш да напишеш.Срамота за троловете.Нямате ли редактор или нещо подобно?Освен точки и запетаи, има въпросителни,удивителни,тирета,многоточие или така наречените препинателни знаци.
64
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прав е Вучката, 120% е прав.
63
9
 
2
 
! Отговори
Lora преди 8 години
Този човек трябв да бъде съден за дискриминация на база полова принадлежност. Или поне за дискриминационни изказвания по отношение на жените. Какво означва изказването за Румяна Бъчварова. Какво означава, да не можед асе справи със задълженията си, защото е жена. Възмутеан съм как може уважаван от мен медия да дава гласност на такива коментари.
62
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво Вучков, както винаги истината за ченгетата и ***. Ей, няма отърване от тая комунистическа напаст. Само Атака ако ги измете.
61
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Даването на трибуна на психично болни не прави един сайт медия - прави онлайн диспансер.
60
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя още ли е жив?
59
22
 
19
 
! Отговори
ботев преди 8 години
Спрете да пишете за този "ПРОФЕСОР". Не виждате ли ,че е луд . Той който всичко "знае и може" ,нарича президента ПЛЕВЕНЛИЕВ. Какво да говорим .И сто книги да напише ,едва ли има кой да ги чете. Само сеир - нищо друго .Ама и той не се усеща -само плещи ли плещи .
58
12
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отново железен. Браво, хубаво е някой от време на време да казва и истината.
57
7
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
г--н ВУЧКОВ ВЗЕМИ И СЕ ОБЯВИ ЗА ОБИДИТЕЛ НА НАРОДНИТЕ МАСИ СРЕЩУ ГОСПОДСВАЩАТА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКА *** КОЯТО ИМА ПЛАН РАН--ЬТ ДА ИЗПЬЛНЯВА ТОЕСТ ЛИКВИДАЦИЯ НА БЬЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ И ЗАСЕЛВАНЕ С МЮСОЛМОНСКО --ПРОЧЕТИГО ПРЕД АУДИТОРИЯТА ТИ МНОГО ОТ НАРОДА НЯМА ИНТЕРНЕТ И НЕ МОЖЕ ДА ЗНАЕ ЗА ТОЗИ ПЛАН---ТОВА ЩЕ СВАЛИ ПРАВИТЕЛСТВОТО
56
16
 
20
 
! Отговори
р.петков преди 8 години
Тишината в спалнята на професора ражда безумия...
55
21
 
20
 
! Отговори
Некъф Хор преди 8 години
Тоя първо себе си да погледне к'ъв чернобилски вампир е после да съди за другите. Дърт пезевенгин.
54
25
 
17
 
! Отговори
шуменец преди 8 години
Много ми е *** този професор,дърдорко на ента степен,и все празни приказки,и главата му и тя пазна абе въобще куха работа
53
15
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не видях дори една грешна теза в изказването на професор Вучков. Евала, че са останали още такива като него, че да казват истината.
52
21
 
18
 
! Отговори
13 преди 8 години
ТОЙ НАЙ-НАПРЕД СЕБЕ СИ ДА ПОГЛЕДНЕ!!!КАТО ЧЕ ЛИ НЯМА УМОРА ТОЗИ ЧОВЕК!А ЗАЩО ИЗОБЩО ЛИ ГО КАНЯТ ПО СТУДИЯТА!!!
51
20
 
23
 
! Отговори
Милко Великов преди 8 години
Професоре, професоре! Ти си професор колкото аз съм космонавт ! Ама иначе си виждал ядрен вампир.
50
16
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кучков не се посвени да опръска с гнусните си плюнки дори и паметника на цар Самуил!