Вучков изригна: То са Десислави, то са Цецки около Бойко...

Самуил прилича на ядрен вампир, оцени професорът
95
Вучков изригна: То са Десислави, то са Цецки около Бойко...
Проф. Юлиан Вучков. Снимка: архив, БулФото

Всичко живо ненавижда сегашната власт, изпитва люто недоволство към нея, защото сме на дъното на Европа, анализира проф. Юлиан Вучков събитията в държавата пред bTV.

Според него премиерът Бойко Борисов се е обградил с твърде много жени.

"И аз имам хубава жена до мен и ти имаш гадже, но има някаква мярка. То са Десислави, то са Цецки, то са Менди Стоянови и така нататък, и капакът на всичко е Румяна Бъчварова – може ли една жена-социолог да я натоварши с три огромни, непосилни дейности“,  коментира професорът.

Той даде пример с поведението на министъра пред журналисти след боя в Гърмен.

"Мънка, срича, каза „Бъдете спокойни, всичко ще се оправи“, ядоса се Вучков. Според него властта 25 години не може да разбере че си играе с един огън - ромите.

"Ние ще патим жестоко, ако не решим техния проблем. Всички обвинения към тях почти са основателни, но можем ли да ги изгоним, кой ще ни позволи“, заяви професорът и попита защо престъпниците сред ромите не са в затвора.

"Всички партии, които са в парламента, са изчерпани, негодни да управляват България и трябва да си ходят. Народът е много инертен, много мързелив, той вижда какво се случва, но не може да се надигне, да помете тези хора. Милион и 300 000 души има в София, къде са те?! Само под юргана псуват властта, само на четири очи я ругаят“, настоя професорът.

Вучков е категоричен, че народът иска задължително и мажоритарно гласуване и се обяви за поне 10% праг за влизане в парламента.

Професорът разкритикува правителството и отсече: "Всички министри трябва да си ходят“. Според него премиерът Бойко Борисов не е интелигентен, но е хитър и ръководи абсолютно всички министерства. Той поиска и закриване на ДАНС, защото страната се "дави" в престъпления.

В заключение Вучков не подмина и културата, като обяви, че тя е в окаяно състояние, а новият паметник на Самуил, който ще бъде открит днес, прилича на "ядрен вампир“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: Юлиан Вучков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
2
 
14
 
! Отговори
дрън, дрън... преди 8 години
Вучков е категоричен, че народът иска задължително и мажоритарно гласуване и се обяви за поне 10% праг за влизане в парламента.---Няма такова нещо! Народът изобщо НЕ иска да гласува. И точно това е проблема, който кара тия 240 бастуна да търсят начин за "насилствена" легитимация. защото, ако те са избрани практически с едно 20-25% от реалните гласове, при само 50% гласували, то те са МОРАЛНО НЕЛЕГИТИМНИ! И те много добре знаят това!
28
6
 
10
 
! Отговори
артист преди 8 години
Наистина има една възраст в която трябва да си седнеш на *** пред телевизора , а не вътре в телевизора да ръсиш мозък и морал . Явно вече на т.н. проф. Вучков целия свят му е крив и от злоба ще се пръсне. А паметника си е много нормален и хубав .
27
6
 
23
 
! Отговори
хто преди 8 години
БОКО СЕ Е ОБГРАДИЛ НЕ С ЖЕНИ , НЕ С ВОЙСТВАЩИ АМАЗОНКИ, А С П-КИ ЗАСПАЛИ ДЕТО ПРИСПИВАТ ЦЯЛ НАРОД.
26
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прав е Вучков, но защо не си спомни преди три години, какво интервю с Борисов направи. Такива четки, такова близане, чупки в кръста...Ами нали Боко е същия бе! Дори и козината си не е сменил, камо ли нрава.
25
8
 
19
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Браво на Вучков, дори се изразява много културно. На народа не му трябва много култура днес, защо и да му трябва културно изразяване. Какъвто народа, такъв и изразът!ГЕРБ започна да дразни и ще си отиде.
24
3
 
15
 
! Отговори
Сам Уил преди 8 години
Гледам и не вярвам на ядрените си очи.
23
1
 
14
 
! Отговори
ист преди 8 години
Азис се прави на педи, Вучков се прави на професор.
22
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То да е само Вучков изригналия. Женското царство ще ни довърши.
21
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И кое не е вярно, което го казва и анализира бе, другари *** и ченгета, тия, които за 60 години не проумяха с тиквите си, че път към социализъма-идиотизъма просто няма. Сега ще се крепят на измислените псевдопатриоти, които няма да пуснат никога мазния кокал, на една каруца комунисти от АБВ, които знаят че повече никога няма да влязат. Ще гасят пожарите до края на мандата си както върви.
20
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само Атака, това е. Друго не остана. Другото е терминала завинаги, вместо тая мизерия и без всякаква алтернатива за нормален живот. Комунизма не ще да си отиде.
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изпрати
18
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вучката пак цепи косъма на 3 с характерния си олигофренски стил.
17
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този не се е произнасял само за цената на доматеното пюре в Западна Самоа.
16
3
 
9
 
! Отговори
SS преди 8 години
Като гледам очите на паметника и на Вучков си приличат нещо :)
15
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Винаги безкрайно точен в анализите си
14
2
 
29
 
! Отговори
:) преди 8 години
Този е луд, но за разлика от Боко е безвреден. А за ГЕРБ е прав. Заедно с БСП, РБ и ДПС са проклятие за България.
13
1
 
20
 
! Отговори
...и мазнодебелите преди 8 години
А дебелата Лила защо я забрави,професоре?Как ще страда за любимия ако не я влючиш в бройката.
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изригна...Този глагол се използва,когато излизаш от покой.Вучков е огнена лава постоянно.Това е неговото ментално състояние.
11
10
 
9
 
! Отговори
GENERAL GADORIAN преди 8 години
Старец с логорея! Преди много години ме попита колко е часа. На Кравая в София. Таман пиехме бирички с компанията. Дърдори само глупости. Чудя се защо му дават трибуна.
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ВутеАлтернатива има и кулминацията на "Когато цъфнат теменугите..." също е решение