Вучков изригна: То са Десислави, то са Цецки около Бойко...

Самуил прилича на ядрен вампир, оцени професорът
95
Вучков изригна: То са Десислави, то са Цецки около Бойко...
Проф. Юлиан Вучков. Снимка: архив, БулФото

Всичко живо ненавижда сегашната власт, изпитва люто недоволство към нея, защото сме на дъното на Европа, анализира проф. Юлиан Вучков събитията в държавата пред bTV.

Според него премиерът Бойко Борисов се е обградил с твърде много жени.

"И аз имам хубава жена до мен и ти имаш гадже, но има някаква мярка. То са Десислави, то са Цецки, то са Менди Стоянови и така нататък, и капакът на всичко е Румяна Бъчварова – може ли една жена-социолог да я натоварши с три огромни, непосилни дейности“,  коментира професорът.

Той даде пример с поведението на министъра пред журналисти след боя в Гърмен.

"Мънка, срича, каза „Бъдете спокойни, всичко ще се оправи“, ядоса се Вучков. Според него властта 25 години не може да разбере че си играе с един огън - ромите.

"Ние ще патим жестоко, ако не решим техния проблем. Всички обвинения към тях почти са основателни, но можем ли да ги изгоним, кой ще ни позволи“, заяви професорът и попита защо престъпниците сред ромите не са в затвора.

"Всички партии, които са в парламента, са изчерпани, негодни да управляват България и трябва да си ходят. Народът е много инертен, много мързелив, той вижда какво се случва, но не може да се надигне, да помете тези хора. Милион и 300 000 души има в София, къде са те?! Само под юргана псуват властта, само на четири очи я ругаят“, настоя професорът.

Вучков е категоричен, че народът иска задължително и мажоритарно гласуване и се обяви за поне 10% праг за влизане в парламента.

Професорът разкритикува правителството и отсече: "Всички министри трябва да си ходят“. Според него премиерът Бойко Борисов не е интелигентен, но е хитър и ръководи абсолютно всички министерства. Той поиска и закриване на ДАНС, защото страната се "дави" в престъпления.

В заключение Вучков не подмина и културата, като обяви, че тя е в окаяно състояние, а новият паметник на Самуил, който ще бъде открит днес, прилича на "ядрен вампир“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: Юлиан Вучков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Професоре,ако ти успееш да се видиш такъв, какъвто другите те виждат - ще се гръмнеш!
8
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тоя мозъкът му е тотална щета!
7
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предвид интелектуалната мизерия на Професора не се учудвам на тоталните му простотии като "ядрен вампир". Що е то ядрен вампир, питам аз ...
6
5
 
13
 
! Отговори
у дисяткътъ преди 8 години
Брау прохфесуре саму така!Я те знам ощи от бае тошуву времи.И тогай пак тъй плямпъше!Брау!
5
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей, добре че е "компетентното" мнение на тоя изтрещял ***, че ние не знаехме истината. Благодаря ти Юлианчо че ни просветли за Тиквата и сие.
4
5
 
16
 
! Отговори
Гочо преди 8 години
Прав е Вучков,но ние сме си инертни , разединени,бездухивни.Ако бяхме сплотен народ нямаше да го има 5вековното османско робство.
3
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами тоя професор да се кандидатира той, като е толкова велик, пък да видим кой ще гласува за него!То само да лаеш менчето всеки може!
2
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 8 години
До Анонимен 1Драги ми господине, проф. Вучков може да е всякакъв, но поне тук поставените от него въпроси са повече от актуални. Дайте мнение и предложение по тях, не се впускайте в просташки обиди, моля!!!
1
0
 
33
 
! Отговори
Самуил преди 8 години
До Анонимен"Тоя изкуфял папардак" не че не е такъв, но не мога да не му призная, че в изказванията си по-горе е прав за всичко, само с паметника на Самнуил е залитнал в крайности, но въпрос на вкус и светоусещане...