Осмокласничка се сби с учител заради двойка

Инцидентът се разиграл във Велико Търново
171
Осмокласничка се сби с учител заради двойка
Снимка: TV7

Осмокласничка от Велико Търново се сби с учител. На следващия ден в чантата й е намерен нож.

Инцидентът се е разиграл в гимназията "Г. С. Раковски" в старата столица преди две седмици, съобщи TV7.

Случаят е отразен в Детската педагогическа стая и в Агенцията за закрила на детето. Регионалният инспекторат по образованието е разпоредил проверка. Учителят е бил преподавател по български език и литература и е работил в гимназията по заместване.

Самата ученичка обясни, че била ядосана, защото получила двойка, без да бъде изпитвана.

"Ударих го без да искам, защото се сдърпахме", обяснява Наталия, чието лице е скрито от камерата, защото е непълнолетна.

Тя не отрича, че е блъскала и ритала учителя, а след това го ударила в зъбите. Той пък стискал силно ръката й.

"Не беше много нарочно, но не съжалявам", коментира тя.

Семейството живее във великотърновското село Леденик. Майката на момичето твърди, че дъщеря й е ударила учителя в опит да отскубне ръката си.

Психолог работи с 14-годишното момиче и с родителите ѝ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
3
 
23
 
! Отговори
//////////////////// преди 8 години
Щом се казва Наталия значе е ромка от Дасикане Рома - побългарените роми на България
121
6
 
17
 
! Отговори
www преди 8 години
Съгласен съм по принцип, Анонимен 135, има случи, при които учители по заместване или пък млади учители закачат по-добре изглеждащи ученички и възниква напрежение. По "мое време" имаше един такъв случай в столичното СМГ с новоназначен учител по английски език. Това би обяснило и ножа на следващия ден...Разбира се, имаме и свидетели, според които ученичката ползва леки наркотици, не посещава редовно учебните занятия.Не знаем какво точно е станало! А битият учител защо се крие?
120
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не бързайте да нападате детето.Без да сте наясно скачате.Даскала ако си е превишил правата и той трябва да си понесе отговорността.
119
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Основният проблем на българското училище е "делегираният бюджет".Докато не се премахне този начин на финансиране, образованието ще става все по-зле.Ако на матурите след 7 клас сложат камери и квесторите не се правят на разсеяни, поне 10% от учениците в големите градове и поне 60% от селата ще имат двойки.
118
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До БезотговорнаЕдна позната, сестра в ясли споделяше, че при тях повечето не са научени да сядат на куко, пият само с биберон, предпочитат да ядат солети и вафли, искат си памперс... но отлично схващат как се играе на електронна игра. Това е реалността. Пропуснали да коригират, загубили ... няколко поколения. Невъзстановимо!
117
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо ново - просто до сега не се обявяваха такива "малки" инциденти.Когато мой ученик нападна с нож колежка, тормозеше целя клас (беше преди 17-18г, имах 3-4г стаж) и го предложих за изключване, колегите ми казаха, че съм още неопитна и ще му провалим бъдещето.След две седмици открадна храна от стола. За изключването му гласуваха всички без мен и още двама.Докато всички възрастни лицемерят, прилагат двойни стандарти, децата ще ги копират. Защо тогава да им се "сърдим"? :)
116
0
 
18
 
! Отговори
до 129 преди 8 години
Мисля, че много трудно да добиеш калаш, по-леко да вземеш ловджийска пушка. А след това - ИГИЛ. Там ще си намери калаш.
115
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всичко си е до човека и възпитанието му. Както културата.Ако случеят е такъв както е описан -виновна е ученичката .Аз лично познавах една учителка покраи компании,която се напиваше като смок ,сутрин след нощни партита не изтрезняваше и така отиваше на училище.Е такива учители също има.Всики които е човек има слабости ,дори и лекарите...няма спор.
114
1
 
29
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 8 години
Тая в осми клас ходи с нож на училище и бие учител мъж, в 10 клас ще стреля с калашник и като завърши ще стреля с бъзука.
113
2
 
42
 
! Отговори
Експерт преди 8 години
Делегираните бюджети до това водят- да търпи учителя всякакво поведение, да няма право да отвърне на посегателството, за това е държал ръката й. Харчим държавни пари за тези неграмотници-за детски, после за училище и накрая даваме по 600 лв. месечно за издръжката им в затвора. Кой харчи такива суми за хора, които няма да вкарат и 1 лев в държавния бюджет?
112
2
 
55
 
! Отговори
Някой преди 8 години
Малката 8-класна пикла, блъскала, ритала и ударила в зъбите учител. Публично. Без да иска, то случайно станало. С оправдание, че и бил писал двойка и я стиснал за ръката.Ами ако искате, нека позволим децата да бият учители когато не ги харесват или имат лоши оценки. И да бият родителите си, ако не им дават джобни или ги наказват. Пък що не и да се бият помежду си, в междучасието, може и с поддръчни средства, ако се скарат във фейсбук-а или за някое гадже от 5Б клас. Даскала да изнася ранените
111
21
 
18
 
! Отговори
:))) преди 8 години
Незнам какъв е случая, но когото има конфликт и двете страни са допринесли! Та учителката ходи ли също да я прегледат? пп. да учителите трябва да се уважават, *** таз да не е някоя истерясала даскалка! Или може и такава да е *** нали е учителка? :))) Да припомним, че Танев /шефа им/ не е у ред с главата, та не е изключено и учителката да е такваз! / Моля, да ме извинят нормалните учители, ако с нещо са се почувствали засегнати! /
110
5
 
47
 
! Отговори
:) преди 8 години
На тази подрастваща простачка в главата и са само чалга и ... Толкова е паднало нивото в България, че почнахме да приличаме на западняците.
109
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе, я да оставите *** на мира! Тя иска да се омъжва вече, вие на училище ще я карате да ходи! Не ви е срам! А момичето се тревожи, че закъснява. Я приятелките и от махалата вече коя с 1, коя с 2, а вие училище, та училище!
108
1
 
42
 
! Отговори
да-да преди 8 години
"а след това го ударила в зъби"И отново навярно без да иска. А какво е искала тогава??
107
4
 
19
 
! Отговори
_ преди 8 години
Пише се дъщеря ѝ и ръката ѝ, а не дъщеря й и ръката й. Не сте в чата...
106
2
 
46
 
! Отговори
Прости българи преди 8 години
До РусенецАко детето на някой родител прави безобразия въпреки знанието му, то трябва да подлежат на наказателна отговорност и родителя и детето му. Важно е да има камери в училищата записващи всичко за да лъснат мръсните *** на простият българин и всеки *** българин да бъде шамарен докато си научи урока наизуст без значение ученик ли е или възрастен.
105
21
 
16
 
! Отговори
Отговорен до 116 преди 8 години
Ах, от вас пък като е излязло едно добро. И вашите деца едни развити, едни умни, чудеса :) Я марш в малката си панелка за да оплаквате жалкия си животец. А да, да не забравите да обвините сегашните деца за пропилените ви години.
104
12
 
20
 
! Отговори
teen до 114 преди 8 години
Щото то вашето поколение е едно грамотно. Постовете, постовете Санчо прочети :) Неграмотници отвсякъде сте :)
103
4
 
46
 
! Отговори
Безотговорна преди 8 години
Резултатът от такива претенции за знания се видя на кандидат студентските изпити. От нея нищо добро няма да стане. Съвременните млади жени са разхайтени не само в училище, но и в живота. Непрекъснато срещам такива в квартала - бременна, а пуши като комин, пие като смок, плямпосва без прекъсване по Джиес ема. Накрая ражда недоразвито, осакатено дете, което захвърля още с раждането. Това са безотговорни кратуни в нашето общество, което няма нужда от такива.