Осмокласничка се сби с учител заради двойка

Инцидентът се разиграл във Велико Търново
171
Осмокласничка се сби с учител заради двойка
Снимка: TV7

Осмокласничка от Велико Търново се сби с учител. На следващия ден в чантата й е намерен нож.

Инцидентът се е разиграл в гимназията "Г. С. Раковски" в старата столица преди две седмици, съобщи TV7.

Случаят е отразен в Детската педагогическа стая и в Агенцията за закрила на детето. Регионалният инспекторат по образованието е разпоредил проверка. Учителят е бил преподавател по български език и литература и е работил в гимназията по заместване.

Самата ученичка обясни, че била ядосана, защото получила двойка, без да бъде изпитвана.

"Ударих го без да искам, защото се сдърпахме", обяснява Наталия, чието лице е скрито от камерата, защото е непълнолетна.

Тя не отрича, че е блъскала и ритала учителя, а след това го ударила в зъбите. Той пък стискал силно ръката й.

"Не беше много нарочно, но не съжалявам", коментира тя.

Семейството живее във великотърновското село Леденик. Майката на момичето твърди, че дъщеря й е ударила учителя в опит да отскубне ръката си.

Психолог работи с 14-годишното момиче и с родителите ѝ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
36
 
17
 
! Отговори
До 113 преди 8 години
От къде знаете, че даскала не е посегнал пръв ? Присъствахте ли ? Проверка ли направихте ? А ще ходи и пистолет ако трябва за да се защити от учители - педофили /примерно/.
101
3
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Расте поколение от *** и престъпници.Трябва да се върнат ТВУ-тата.До 10-15год няма да имаме и учители
100
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проста селска муцуна!Това само не се сещам как щеше да стане преди ?! Каквото и да й е писал учителя а аз силно вярвам , че тая малка *** лъже , няма право да скача на бой!Получава се така защото родителите са селяни , децата са селянчета , а очакванията са учителя са е звероокротител ай тая малка лигла да се изключи от училище и после пак да ходи с нож в чантата
99
31
 
19
 
! Отговори
Русенец преди 8 години
"учителите да имат право да шамарят учениците при определени условия" ?!?!А може ли, родителите да имат реципрочното правило ? Да шамарят нефелните учители при определени условия. Справедливо би било.
98
0
 
17
 
! Отговори
teen 110 преди 8 години
А вие поста погледнете. Целия пост. То да е една грешка, а то май няма изречение без такава.
97
2
 
33
 
! Отговори
Прости българи преди 8 години
Българските училища не са никакви училища, а зверилници. Единственото нещо което може да раши проблема и да ги направи изправни е да се сложат навсякъде камери,и учителите да имат право да шамарят учениците при определени условия. Ако дете тормози друго дете да бъде изключвано моментално.Да се записва всичко и да се санкционира с доказателствата-и учители и ученици. Какво излиза сега от тия деца като завършат такова училище-просто едини обуригени в закъласала страна без кадри и възпитание
96
15
 
17
 
! Отговори
teen преди 8 години
Ъъъ, кого да уважавам бе еййй. Оня дето бил учител, а пише `разхайтена та` ? Аре юмрук в зъбите бе. Тоя ли има право да ми пише двойка ?
95
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПетракиевСлед препинателни знаци се поставя интервал!
94
2
 
24
 
! Отговори
Учител до 98 преди 8 години
Следя темата. Не вземам отношение. Интересни са ми мненията. Колега Петракиев. Твърдите, че сте учител ? А не знаете как се пише "поравно" ! Няма интервал за Бога ! Тя имала късмет, че "не сте Й учител" ?! Разбирате ли, че с изумително неграмотния си пост съсипахте реномето на учителите изобщо ? Допускам, разбира се, че не сте учител, а просто завършил преди 1990-та. Също проблем. Какво образование са ви давали тогава ?
93
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дива ***. Това е! Хайде сега да я накажат с обществено полезен труд като се грижи три месеца за хора със специални нужди на пример. Да се научи малко на дисциплина.
92
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Свиреп до 97Точно това си мислих, че няма да разберат нито дума, понеже не знаят език, а иначе големи ценители го раздават на шамарената образователна система. Иначе линка си излиза, просто допиши отпред. Махнал съм го, за да не го трият като забранен коментар.
91
0
 
17
 
! Отговори
Даскал Педо преди 8 години
Ех, как им върви на някои колеги, искам и аз да се боря с осмокласничка!
90
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не бих я бил С *** не се занимавамКазвам на баща и да се оправя с неяДа си види какво е създал
89
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
m4i kat nemi, oti prosto e mometo i namesto da tura udari, da odi i da prosto-tura-ira-..takiva ma4oci se deliat na: prostitutki, prosti-*** i prosto-putkitaa pliava ot koi e?
88
12
 
18
 
! Отговори
Свиреп до 98 преди 8 години
Петракиев, късмет имаш, че не съм баща на някоя твоя ученичка. Само ако заподозра че си докоснал детето ми - ректоскопията ще ти се стори приказка.
87
6
 
23
 
! Отговори
Свиреп до 97 преди 8 години
Линка ти не излиза. Най удачно - напишете в гугъл "Student stands up to lazy teacher".Проблема е, че 99% от увредените пенсии пишещи тук няма да разберат и дума. Същите мързеливи ***, които за цял живот не са и научили думичка английски. Но за тях сегашните деца били неграмотни.
86
5
 
31
 
! Отговори
Петракиев преди 8 години
След 1990 г. слободията се настани в училищата.Вина по равно имат:родители,държава и учители.Горката пикла има късмет,че не съм й учител.За това й поведение щеше да изяде такива шамари,че на стари години с умиление да си спомня и да съветва внучетата си как да се държат с УЧИТЕЛ,а на *** татко и кифлата мама не ми се пише какво щяха да патят за разхайтена та си щерка.
85
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега...Ще помоля *** да не изтрива коментара. Просто е интересен и много хора могат да си направят доста изводи. Пък и всеки може да си направи различни изводи. Има доста какво да се захапе от поддръжниците и на едната гледна точка, ама и на другата, че и на третата даже.
84
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защото учителите са меки марии бой му е майката.
83
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Свирепми да тръгват с танкове към училище, а? И да си носят РПГ-та в раниците. Това по-хепи ли ще те направи?