Осмокласничка се сби с учител заради двойка

Инцидентът се разиграл във Велико Търново
171
Осмокласничка се сби с учител заради двойка
Снимка: TV7

Осмокласничка от Велико Търново се сби с учител. На следващия ден в чантата й е намерен нож.

Инцидентът се е разиграл в гимназията "Г. С. Раковски" в старата столица преди две седмици, съобщи TV7.

Случаят е отразен в Детската педагогическа стая и в Агенцията за закрила на детето. Регионалният инспекторат по образованието е разпоредил проверка. Учителят е бил преподавател по български език и литература и е работил в гимназията по заместване.

Самата ученичка обясни, че била ядосана, защото получила двойка, без да бъде изпитвана.

"Ударих го без да искам, защото се сдърпахме", обяснява Наталия, чието лице е скрито от камерата, защото е непълнолетна.

Тя не отрича, че е блъскала и ритала учителя, а след това го ударила в зъбите. Той пък стискал силно ръката й.

"Не беше много нарочно, но не съжалявам", коментира тя.

Семейството живее във великотърновското село Леденик. Майката на момичето твърди, че дъщеря й е ударила учителя в опит да отскубне ръката си.

Психолог работи с 14-годишното момиче и с родителите ѝ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** от Врачанско излиза на терасата и тръска черга, от долния етаж се показва жена софянка алоооу селянко що тупаш през терасата върху прането, а оная отговаря епа бефми ама сеги не смиииии. До кога ще се търпи селянията в тая разкапана държава, То президент , то мин. председател ,то председател на нар. събрание, какво да се очаква от ***
61
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Родителy ako e jena?
60
1
 
31
 
! Отговори
Демокрацията в дейст преди 8 години
"Психолог работи с 14-годишното момиче и с родителите ѝ."А трябваше с тези селяци да работи полицията и после бай Ставри от Сливенския затвор.
59
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Деяне, изказването ти е цинично!"защото вярвахме и още вярваме, че тези, които четат книги, управляват онези, които гледат телевизия."Никога не съм бил агресивен! НИКОГА! И винаги съм си учил уроците и съм предпочитал книгата пред телевизията. Обаче в моето т.нар. "елитно" училище имаше страшни ***. И двойки ти пишат, когато знаеш за 6. И биеха. И унижаваха...Такива като тебе ги имаше и в нашето училище. Никой не ги ужавава и до ден днешен, понеже нищо не знаеха, а им пишеха 6-ци.
58
22
 
17
 
! Отговори
Родител преди 8 години
Ако мъж, учител си разреши да стисне детето ми за ръката, просто ще му извадя трахеята. Без дума обяснения.
57
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен #53Napulno suglasen. Dushteria mi e na 5 godini y ya zapisahme taia uchebna godina na karate. Za edna godina si e slojila kimonoto 1 put. Govorih s treniora i y mi kaza che ne iskala. Za da ne se razpravia s niakoi ot decata, gi prashta da igraiat na spiashtata krasavica ... ta ka che dushteriami chasut po karate go minava v lejane. Do niakade razbiram uchitelite, zashtoto tuk v Ispania, edno dete ako reshi shte im sasipe jivota bukvalno,
56
16
 
17
 
! Отговори
Психолог преди 8 години
Проблема е много по дълбок от колкото си мислите. 99% от сегашните учители допускат, че имат право на насилие над деца. Те просто не разбират, че това е недупостимо. Не само физическо насилие. Не би трябвало да си помислят и за вербално такова. Крясъци, викове, обиди - абсурдно е! Проблема е в семейния модел на сегашните учители. Израснали са в среда на насилие и проектират това върху децата.
55
4
 
32
 
! Отговори
Деян преди 8 години
До РусенецУчителите са виновни, полицаите и лекарите също, нали така?И аз съм от Русе учил съм малко по на юг от Механото и на нас са ни писали двойки, но разликата е в това, че ние не обвинявахме учителите за тях, а сядахме и учехме, защото вярвахме и още вярваме, че тези, които четат книги, управляват онези, които гледат телевизия.
54
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То, че е ясно, че е от боята, ясно е! Ама няма ли кой да и тръсне един здрав бой на тая УФСЪ? Защото щом днес са я хванали с нож, утре като нищо ще го използва и после цяла България ще чете за убийство.
53
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те някои даскали плачат за това, да си носят зъбите в джеба.
52
1
 
18
 
! Отговори
горд селяк преди 8 години
Мчи така праят ***, когат' некой даскал се осмели да пише отсъствия на . Държавата нищо не прави по въпроса, значи е "право" на съответния етнос. А ако е тяхно "право", защо да не го правят и българите?
51
2
 
21
 
! Отговори
Тц-тц-тц-тц преди 8 години
Не психолог, психиатър, и не сега, а преди 14 години + 9 месеца е трябвало да говори с родителите. Какви ли красавци са, за да я възпитат така, пък и я оправдават - *** адвокатства, а и малката - ударила го без да иска, видите ли, ама нали това не е достатъчно кууул, та пояснява, че не съжалява особено. Затова, на следващия ден - чекийката до червилцето и гримчето, вероятно, за да го одере този даскал, пък и селфи ще направи. И тази мома след някоя година дете ще възпитава
50
6
 
18
 
! Отговори
Спокоен преди 8 години
Хайде да не хиперболизираме. Учител не е просто професия. Не е просто работа с тримесечна отпуска. Учител е умение, призвание. Учител е способност да ангажираш вниманието на децата, на учениците си. Учител е даденост да живееш с проблемите и страховете на децата. Учител е дарба когато пишеш двойка на дете, да го правиш така, че да го стимулираш, да му се усмихнеш и научиш, че в живота винаги има втори, трети ...има шансове. Учител не е сегашната полуобразована сбирщина нямаща работа.
49
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ako ii bese napisal shestica, kvo nedorazvit rodilen jenski organ li stese da mu pokaje?
48
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това е супер арогантно поведение. Да удряш учител, това минава много граници, което в признак, че това дете е със сериозни отклонения и не зачита никакви граници. Дано се вземат мерки и израсте тоя си период, преди да убие някой!
47
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Училищата сами си "помагат" да се снабдят с такива ценни възпитаници. Щом е посещавала училището нередовно да я бяха изхвърлили. А и едва ли това е първото й провинение. Трябва да се налагат постоянно санкции, за всяко нарушение, на всеки, който го извършва, според предвиденото по закон, за да може да се надяваме, че утре няма да се гърмим навред, като в Щатите и прословутата им "демокрация".
46
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А когато учител ме удари без основание или ако ми пише двойка без основание или ако ме изгони без основание... При положение, че е забранено да се гонят ученици, тогава какво правим с тоя учител? Награда ли му даваме?
45
2
 
22
 
! Отговори
Селянин до 35 преди 8 години
Простете, Вие от кога сте гражданка ? Анализирайки поста Ви, влагате обидна нотка в думата "селянин". Любопитно. Предвид педагогическите похвати, които препоръчвате. Бой със сопа, копаене ... Очевидно сте запозната. Но защо така се отричате от корените си ? Виждате ли, магарето и с коприна да го завиете пак си е магаре отдолу. Личи си. Та същото е и с поста Ви.
44
2
 
26
 
! Отговори
Дани преди 8 години
"Браво" на родителите, поредната нагла и проста гнида, която си мисли, че всички са и длъжни, после ни заливат статистики за мързеливата ни и неграмотна младеж!
43
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Честно казано се замислям ако бях учител, дали да не я набия както си му е реда, и после да си понеса последствията.