Сигурен гръб: С Мизия, Тракия, Македония…

25-годишната Петя татуира историята на България върху тялото си
13 юни 2015 10:52,
66
Сигурен гръб: С Мизия, Тракия, Македония…
Снимка: Нова телевизия

Мизия, Тракия и Македония отново са едно цяло и пак се събират на едно място – на гърба на едно българско момиче. Този на 25-годишната Петя от София.

Всичко започнало, когато Петя била на 19. Решила, че вече е достатъчно зряла, за да превърне тялото си в учебник по история, разказва тя пред „Нова телевизия”.

„Първата татуировка е розетата от Плиска. Имам шевица, имам надпис "Мизия, Тракия и Македония" на врата, имам надпис на глаголица на гърба, който гласи "Времето минава, България остава", имам двата лъва от стария герб на България от времето на монархията, имам и рози”, обяснява историята на татуировките си Петя.

Сигурен гръб: С Мизия, Тракия, Македония…

Татуирането на българската маслодайна роза, увита около талията й, отнело 15 часа.

Като малка Петя живяла в чужбина и това засилило любовта към родината. След като се е върнала в България не пропуска честване на официален празник, фолклорен фестивал или освещаване на паметник на национален герой.

Момичето разказва, че ако имаше тази власт, щеше да интегрира малцинствата като ги образова, да елиминира битовата престъпност и да прибере българите от чужбина.

Следващото послание, за което ще използва тялото си е кукерска маска.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До *** татуировките винаги могат да се препокрият и дори да напълнее да не се си личи. Стига да имаш качествен татуист насреща, ще успее да оеднакви при положение, че ще се появи несъразмерност...
43
3
 
8
 
! Отговори
Италия преди 8 години
В библията е написано ясно Левит 19:28 " Не рисувайте знаци по кожата си "Това е за да се различават християните от останалите .Обаче всеки е свободен
42
4
 
13
 
! Отговори
Коце от Сандански преди 8 години
цъкай цъкай минуси, сигурно и ти имаш надпис на иврит, котвичка с името на кифлата си /Анжелина+Марио= сърце/, червена връвчица на дясната китка и с черните очилца сте неотразими хе хехе гола вода сте! а забравих на десния глезен татуирани некви листенца и цветче и синджирче около крачето много фешън хахахах
41
6
 
11
 
! Отговори
Коце от Сандански преди 8 години
браво на девойката поздравявам я! аз лично не бих се изрисувал така, но идеята ми харесва повече отколкото разни простаци дето си рисуват дракони, женски профили, некакви лодки, коне, кръстове с рози и картофи, некви с качулки и светещи очи, кучета, котки, имена на други *** и кифли /примерно Виктория Форевер/, некви изтъркани фрази клишета и др. глупости на латински, йероглифи и надписи на иврит, които никой не знае какво са, шестолъчки и пентакли, огньове, пирамиди, имена на футбалери и др
40
4
 
7
 
! Отговори
www преди 8 години
При татуировките има два проблема:1. Много внимателно трябва да помислиш какво да си татуираш.2. След като те нарисуват, трябва да поддържаш относително еднакви антропометрични параметри. Представете си как ще изглеждат розите, ако тази жена понапълнее малко.
39
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Задача номер едо на руската пета колона е унищожение на българското национално самосъзнание. Задача номер две - създаване на междуетническа омраза за унищожение на България.
38
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всяко тържество на България е смърт за Русия, пишеше в един брой на Русь покойний екзалтиран славянофил Аксаков---------------- И днешните екзалтирани полуруски мекеренца не са отишли по-далече от Аксакова.
37
6
 
9
 
! Отговори
Евала! преди 8 години
Респект!
36
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
are 4shyy be, deka si e tatuirala istori4eskata Tikvafon del Budka (4iba be, znam 4e se pise s P i T) demek Tupka, be
35
11
 
17
 
! Отговори
Berlin преди 8 години
Татуировки - много, умствен багаж - малко.
34
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значе едните роми постоянно ги рекламират , имам предвид Хорахане рома там с молитвения дом в Пазарджик , а другите , тоест Дасикане рома-християни са едва ли не Табу в България , как тогава са християни като не ходят на Църква , нека да ги покаже Бенатова как се молят в Църква и интересно какво изричат вероятно не на ромски
33
2
 
5
 
! Отговори
знайко преди 8 години
премахвам татуси....100 евро на см2 GSM:0886288.....за който познае последните три цифри
32
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прости провинциалисти са неуморни в глупостта си.
31
7
 
9
 
! Отговори
Дидо от София преди 8 години
Тези граждани на РБ добре си изиграват ролите като истенски българи (оригинал) , имах един колега с когото работихме на Слънчев Бряг преди години който през цялото време имитираше по какъв ли нечин че като носи българско име е 100% българин но една вечер така но доста пиене изведнъж като търсеше дискове с музика без да иска хвана диска с типична ромска музика и просто се издаде сам на пияна глава
30
3
 
8
 
! Отговори
дo: *********** преди 8 години
това да се се криеш зад Християнските цености си е гавра , след като не си българин
29
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
сещам се каква би могла да е Петя , но вече някой е казал като коментар номер 36 или **************
28
8
 
10
 
! Отговори
******************** преди 8 години
Само дето пропуснала Дасикане Рома-християни тоест българизираните роми или неясно дали не Аспарухови роми в България за които манипулативно не се говори
27
8
 
11
 
! Отговори
Деси преди 8 години
Браво, Петя, браво. Не обръщай внимание на злостните и тесногръди коментари. Не се потискай от завистниците. Черпи сили от тяхната енергия. Нека тя подхранва ентусиазма ти. Накажи ги с усмивка. И сам войнът е войн. Много късмет за напред!
26
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Резултата преди 1944 г. е Северна Добруджа с петрола е румънска, Македония е сръбска, гръцка и албанска, Тракия турска. Комунистите поне са постигнали без войни федерация с Югославия или Албания и излаз на Средиземно море и са го постигнали частично защото Албания е била във Варшавския договор и то при 3 загубени войни на България преди 1944 г.
25
18
 
23
 
! Отговори
Челбир преди 8 години
Една камара полуграмотни "хипстърчета" с мокри устни и трескав блясък в очите усилено дефекират върху бодрия дух на това момиче. Хич не им обръщай внимание, Петя! Продължавай все така, а аз ще си открадна идеята ти за кукерската маска! Браво, момиче!