Как ромите да плащат данъци, като жилищата им са незаконни?

ДПС са спасители на ромския етнос, категоричен е Бат Сали
21 юни 2015 17:45,
259
Как ромите да плащат данъци, като жилищата им са незаконни?
Снимка: архив, Булфото

Имаме държава, но нямаме държавност. Това констатира депутатът от ДПС Александър Методиев, по-известен като Бат Сали, в ефира на Нова телевизия, като добави, че все още обществото ни не е дорасло за демокрация.

По думите на Методиев партийни лидери се опитват да създават изкуствено напрежение между българи и роми.

Депутатът беше категоричен, че е разтревожен от боя в столичния квартал "Дружба" и, че е очевидно, че напрежението ескалира. Методиев обясни, че заедно с колегата си Илия Илиев се стремят да тушират напрежението в техния етнос. "Нашите хора не са уплашени от това, че някой иска да ги нападне. Но смятат, че не трябва да отговарят на силата със сила, а с диалог", увери Бат Сали.

"Никой не е съгласен да пребиват детето ти пред очите. По изказванията на жертвите това е станало без никакъв повод. Защо посягат на черните чиганчета", попита той.

"Някои политически партии искат да поставят в ромските гета полицаи, но всъщност трябва полицията да пази нашите хора", категоричен бе той.

Методиев даде за пример община Самоков, където има над 100 незаконни ромски постройки. Той обясни, че ромите не са собственици на имотите и затова няма как да плащат данъци. "Данък на кое жилище да плащат”, попита той.

"Защо до сега някой не е махнал постройките? Хората бяха удобни за манипулиране на избори”, коментира още депутатът. Именно затова според него ромите няма как да плащат за ток и за вода.

Бат Сали заяви още, че ромският етнос е припознал ДПС за своя партия. "Всички ние сме спасители на циганския етнос, никоя друга партия не се е опитала да помогне на ромите”, подчерта той и припомни, че именно ДПС са раздали спирали против забременяване в ромските махали.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


259
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не са паднари от МарсМестят се от място на вястоКато не е техен теренътЩе плащат наем някъдеЦял живот подаръци
101
0
 
13
 
! Отговори
художника преди 8 години
...именно ДПС са раздали спирали против забременяване в ромските махали...----------------------------И как сами да си ги пъхнат тези спирали бе бат` Сали? Па и ти виждал ли си някога спирала, та говориш глупости? По цял ден къркат, гледат порно и после се правят на "мачовците" от филмите. Спрете им тока в НЕЗАКОННИТЕ бараки и раждаемостта ще намалее драстично.Ромите само се хранят през горната глава, през останалото време мислят с долната- Те това е!
100
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ИЗЛИЗА ЧЕ И ВАШИТЕ,ДЕПУТАТСКИТЕ БЕЗУМНО ВИСОКИ И НЕЗАСЛУЖЕНИ ЗАПЛАТИ СЕ ПЛАЩАТ ПАК САМО ОТ БЪЛГАРИТЕ ,ЗАЩОТО ТЕ НЕ СТРОЯТ ПО ПОЛЯНИТЕ БАРАКИ А КАТО НЯМАТ ЖИЛИЩЕ СИ ВЗЕМАТ ТАКИВА ПОД НАЕМ ,РАБОТЯТ И ПЛАЩАТ !
99
0
 
16
 
! Отговори
жоро с. преди 8 години
това "нещо" е български народен представител, непредставително вкаран в парламента, покровителстващо етническата нетолерантност и злоуъпотребите с електроенергия. за капак, и мъдрости ръси. търпелив мат'риял и туй то.
98
12
 
2
 
! Отговори
питам преди 8 години
Странно чувство е това на верно. Хората наричащи се българи като че ли изпитват удоволствие да насъскват другите етноси срещу себе си. Може ли да отговори някой българин който не се е засегнал.
97
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
-Как да плащат данъци-те когато трябва да дават не знаят , знаят само да вземат. -Данъците не само за недвижимо имущество, сигорно плащат осигоровки и др.
96
0
 
7
 
! Отговори
gost преди 8 години
интересно мие дали знаят какво е и нап ами да кажем църква тя ром ме съмнява де го даваха да е ходил на на църква аз поне не сам виждал набoжен ром пак и те на кои господ да се молят като не са християни а тия малоумия по нова не можаха ли да се досетя тия ги гъбаркат яко
95
0
 
20
 
! Отговори
ген.Луков преди 8 години
Един баш мошеник дава акъл.
94
18
 
0
 
! Отговори
опитайте преди 8 години
Ако успеете за момент да се абстрахирате от ненавистта си към ДПС бихте си спомнили как движението балансираше политически а съответно и социално ситуацията в България. Но нали е " турска " и това дразни нечии уши. ....А бе чупете си главите кат не разбирате от дума. ....
93
6
 
2
 
! Отговори
до 149 преди 8 години
Ако малцинствата в една държава нямат свой политически елит който да ги представя в парламента то тогава в една или друга форма те ще си търсят правата по не политически начин. От близо 1 месец насам това ясно се вижда. Набийте си го в главите. На всякъде по света е така.
92
1
 
8
 
! Отговори
До 147 преди 8 години
Щом като искаш да им благодариш на ДПС ,благодари им по френски,но не карай и хората да го правят.Глупостите ги говориш ти,платен ***
91
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
че кой беше спасителят на тези роми, когато нямаше Д-П-С
90
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който не плаща данъци - трябва ли да гласува - въпрос за референдума?
89
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Електоратът на ДПС вече съвсем не вярва на Местановци и т.н. Убедиха се, че са измамени и оостанали без поминък именно от тях. Какво друго остава на тази изкуствена партия,освен да си търси друг електорат, а това са ромите, които лесно могат да бъдат излъгани и подмамени, поради това че са неграмотни и лесно купени. А сега да си зададем въроса, кой има сметка да се създава напрежение между роми и българи преди изборите.Отговорът е лесен.
88
0
 
3
 
! Отговори
bb преди 8 години
За тези положения в страната сме виновни избирателите, че избираме такива политици, които съсипаха държавата и основно бълг. етнос. За съжаление и тези управници са същите, работят срещу българите и православието. Жалко,че нямаме смелост да гласуваме за правилните партии и хора!
87
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
който не работи, не трябва да яде!
86
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Който не плаща данъци, не трябва да има право на глас на изборите. Просто е.
85
1
 
17
 
! Отговори
Пена българката преди 8 години
Ако всеки от нас, отиде утре и си струпа един коптор пред Народното събрание, дали ще ни го узаконят?
84
1
 
20
 
! Отговори
българина преди 8 години
ако дпс са спасители на най гадните малцинства значи партията е етническа от най чист вид, т.е. незаконна. идват избори да даем властта само на националистически и патриотични партии и да изметем дпс завинаги. те унищожават България заедно с турция и сащ. трябва да смачкаме и всички техни проводници тук
83
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да не се караме с ромите, та ние сме едно цяло. Даже мисля, че трябва да се поомешаме малко, да скрепим дружбата, дето се вика.