Свещеници скочиха срещу днешния гей парад

Исканията им заплашвали бъдещето на децата ни
Обновена: 27 юни 2015 15:19 | 27 юни 2015 12:34, Александър Попов
342
Свещеници скочиха срещу днешния гей парад
Снимка: Булфото, архив

Свещеници се обявиха против предвидения за днес в столицата гей парад, т. нар. София Прайд, както и срещу исканията на организаторите му.

Пред журналисти отец Димитрий Зографски от манастира в Света Гора заяви, че не е упълномощен да говори от Светия Синод, пише БТА.

Той се обяви против "мълчанието на институциите" по повод на днешната проява.

Свещениците се обръщат с призив до премиера заради "създаденото обществено напрежение". Според тях се оказва агресивен натиск, наложен от чужди на България интереси, който засяга българското образование, и това застрашава децата.

Още по темата

Подобни действия според свещениците оскърбяват националното достойнство и застрашават бъдещето на нацията.

Според отец Димитрий Зографски у нас няма дискриминация, но чрез гей парадите се упражнява натиск върху обществото. Свещениците изразиха недоволство, че 18 посланици у нас са подкрепили организирането на София Прайд и определиха действията на дипломатите като намеса във вътрешната политика на страната ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


342
Още по темата: гей парадСофия Прайд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
16
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"и застрашават бъдещето на нацията", гей парада застрашава бъдещето на нацията, наистина ли, точно той, нищо друго няма, което да го прави??? Ахаха, няма такава фалшива институция и машина за промиване на мозъци като религията, независимо за коя става въпрос, реално никой няма нужда от нея :D Все хора самоограничаващи се от глупави, безсмислени вярвания, на които им мина времето, новите поколения ще ви се смеят, но и ще разберат, че това е било нивото ви на съзнание и разбиранията ви тогава :D
18
21
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Горд съм със сина ми. Той е обратен
17
2
 
41
 
! Отговори
gost преди 8 години
iинтересно мие герб да не са слънчасали след катто са допуснали това бойко срамно е
16
19
 
35
 
! Отговори
БАБА ВИ ЩИЛЯНА преди 8 години
КОЛКО ЛИ ОЩЕ РУСОФИЛИ-СЛУГИ НА РУСИЯ ЩЕ ПЛЮЯТ ПРАВОТО НА СВОБОДЕН ИЗБОР? ВСИЧКИ КОИТО МРАЗЯТ И ПЛЮЯТ РАЗЛИЧНИТЕ СА ЗАКОСТЕНЕЛИ И С ОСТАРЯЛО ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКО МИСЛЕНЕ. НЕ СТАВАЙТЕ СЛУГИ НА КОМУНИСТИТЕ!
15
5
 
54
 
! Отговори
българина преди 8 години
на всики *** посланици гейове както и на българските гейове! някой задава ли си въпроса че гейовете не раждат деца следователно нямат никакъв приност за бъдещи пенсии включително техните, да си правят собствен пенсионен модел. аз и моите деца пенсии на гейове няма да плащаме ***, не ни занимавайте с вашите проблеми. за хора с проблеми има сащ, там ще ви ги решат всичките
14
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Там е работата, че новите искания на геювете са насочени към децата. Искането е практически да се забрани на децата да изпитват неприятни чувства към определени индивиси с ненормално поведение. Тоест въобще се мъчат да премахнат чувството "омраза" например което искане е напълно ненормално.
13
4
 
35
 
! Отговори
варна преди 8 години
ТОЧНО НАВРЕМЕ Е ТОЗИ ПАРАД,ТЪКМО МИ СЕ ДОЕБ* МЪЖКО ДУПЕ И ХОП ПАРАДЧЕ.
12
7
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ауууу баа гуууси ,палома вие ще бъдете ли там ама с расо или без.крафеца взел да вика дръще ктадеца знаем ви лицемети дето се таковате по манастирите.оставете хората да правят и изтазят србе си на задръстените да ходят по капанчетата фа смучат ракийка и биричка и се чешат по дебелите си космати кореми и да сучат мустаци по минаващите жени и да се мислят за големи мъжкари а вечерта фа се птиберът при намусените си трътки у тях
11
9
 
33
 
! Отговори
КРЬОМАЛСКАЯ ТРЬОЛЪМ преди 8 години
ВСИЧКО ЩО Е НЯКАКВА СВОБОДА Е НЕРАЗРЕШЕНОПУТИНЕ Е ПРАВЕДЕН И НЕ ЗАЩИТАВА ИСЛЯМА ИЛИ ПЪК ИЗБИВА НАРОДА НА УКРАЙНА ЩОТО МОЖЕЛ!
10
5
 
41
 
! Отговори
niki преди 8 години
Това са болни хора и не трябва да се обиждат и бият,а да се съжаляват и лекуват.И парад трябва да има против това че държавата не прави почти нищо за лечението на тези хора.
9
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НАРОДА Е БЕДЕН И НЕЩАСТЕН ЩОТО АКЪЛА МУ СТИГА КОЛКОТО ДА ГЛАСУВА ЗА БУДА БУДАЛИСОВ ДА ГО ДОУБИЕ!!!!ВЪВ ТОЗИ ФОРУМ ВИДЯХ, ЧЕ ВСЕКИ КОЙТО Е РАЗЛИЧЕН Е НАПЪЛНО ОПЛЮТ!!!!!1. ОПЛЮХА СЕ ЖЕНИТЕ КОИТО ЯКО ХОДЕЛИ НА ФИТНЕС!!!!!2. ОПЛЮХА СЕ ЖЕНИТЕ КОИТО КЪРМЕЛИ В МОЛА ИЛИ ХОДЕЛИ БЕЗ ГОРНИЩЕ А МЪЖЕТЕ МОГАТ ДА ХОДЯТ БЕЗ ГОРНИЩЕ!!!!3. ОПЛЮХА СЕ ЖЕНИТЕ КОИТО ИЗЛИЗАЛИ С ПОВЕЧЕ ОТ 1 МЪЖ ЕДНОВРЕМЕННО!!!!4. ОПЛЮХА СЕ ХОРАТА КОИТО СЕ САМОЗАДОВОЛЯВАТ И ТОВА бИЛО НЕРЕДНО!!!5 ОПЛЮХА СЕ ТРОЙКИТЕ!!!!!!!!!
8
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Низост, низост, и пак низост. И на парада и на разрешителите му.
7
14
 
38
 
! Отговори
атанас преди 8 години
Каква ирония. От всички точно свещениците да скочат срещу гей парада и гей обществото. Това се вика лицемерие във виссша форма. Сега остава и да се изкажат против педофилията и всичко ще стане пълен цирк.
6
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МНОГО НЕНОРМАЛНИЦИ ИМА ОЩЕ ББББББББББББББ
5
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека има парад, нека поне на едно събитие Прецедента ни се почувства на мястото си и да се държи свободно :)
4
4
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Решил съм да взема да стана един гей, та да изглеждам по интелигентен, умен и красив. И без това почти всички са гейове, особено тези на ръководни постове. Та може да ми е и от полза да си намеря работа.
3
6
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Росица Плевнелиева ще ходи ли нa гей пaрaдa дa дръпне еднa реч зa *** ценности !
2
2
 
32
 
! Отговори
BB преди 8 години
E nali Patriarha dade Orden na bB neka Sega bB saschtitil poppigere i zarkvata no se 4uda na uj mnogo dobrata kmetiza fandakova ksk e rasreschila tosi zirk vlasal bG ta samo pedaraski i Lisbiiki Paradies lipsvat morala na fandakova i gerb kade e
1
6
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
голяма пустош е днес във форума,явно демократите са на парад и нямат време да плюят по нормалните хора