Ембака се предава до часове, твърди адвокатът му

Юристът изключи клиентът му да се укрие зад граница
Обновена: 29 юни 2015 07:59 | 29 юни 2015 07:57, Веселина Йорданова
159
Ембака се предава до часове, твърди адвокатът му
Снимка: архив, БулФото

Адвокатът на Емил Първанов, който уби работник на автомагистрала "Струма" в петък, увери, че той ще се предаде скоро.

Още по темата
"Нямам контакт с Ембака от 26 юни, но имам неговото уверение, че ще се предаде. Това ще се случи до часове", заяви юристът Росен Недин пред Нова телевизия. 

Той изключи възможността Ембака, който е от санданското село Лешница, да отпътува зад граница, за да се укрие от закона. Според Недин колата на Първанов е била потрошена от убития впоследствие Николай Чивиев. 

Юристът не е съгласен и че Първанов е извършил това, в което го обвиняват.

"Срещата на магистрала "Струма" между починалия и Емил Първанов твърде много ми напомня за тази между Давид и Голиат", каза Недин.

Първанов разказал на адвоката си, че автомобилът му е бил ударен с някакъв предмет. "Започнало е преследване по пътя, бил е засечен. Господинът е започнал да нанася удари с палка и да троши колата му. Емил е бил в състояние на отбрана", обясни юристът.

Според него местните хора често нарушавали забраната за преминаване в участъка, а от полицията е трябвало да организират охрана на мястото.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ембак, поздрав от Централния Софийски !Ачо Кочана и Мемед Мамуля те очакват в южна килия.
84
1
 
1
 
! Отговори
115 преди 8 години
Е кой ще ти повярва на глупостите. Я дай линк да видим ;)
83
1
 
5
 
! Отговори
До циника преди 8 години
Никой не го приравнява, ако беше частен обект, охраната щеше да има далеч по-малко правомощия. Това е строителен обект и охраната може и да те застреля.
82
1
 
6
 
! Отговори
До 113 преди 8 години
Колко ли трябва да си глупав, да си въобразяваш, че чрез едно такова форумче ще накараш хората да гледат с добро на някакъв убиец мутра. И той тоя не е сам, а са двама или трима ембаковци тук де се мъчат като грешни дяволи
81
1
 
4
 
! Отговори
До циника преди 8 години
Виновен си ***, ходи се предай
80
0
 
7
 
! Отговори
До читател преди 8 години
Не се занимавай с него, явно му е роднина и сега иска да настрои общественото мнение, че мутрата е жертва. Иначе прякора на Ембака е Страшилището на Сандански, явно е комплексиран и се чувств над закона
79
1
 
4
 
! Отговори
До циника преди 8 години
Това не е път, това е СТРОИТЕЛЕН обект.Но явно ти не правиш разлика
78
2
 
1
 
! Отговори
До циника преди 8 години
Важното е, че си пътник!
77
1
 
5
 
! Отговори
читател преди 8 години
Всеки строителен обект се охранява от частна фирма, ако е необходимо.Щом е в ремонт, това вече не е път. Охранителя има право да реагира според правомощията си. Селяндурът влиза със сила в частен обект, в ред страни биха го отстреляли.До умниците тук - да не би всички стоящи се и ремонтиращи се пътища да се охраняват от полицията? Обектът става път след като се приеме и актува.
76
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тука има 2-3ма дежурни защитаващи убиеца, явно платени от него, или негови приятели. Загрижил се убиеца за общественото мнение. Ами няма как с 2-3 трола да промиш фактите и нагласите на 90% от българите, че такива мутри убийци трябва да лежат в затвора и то за дълго.
75
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пълна ревизия на шуробаджанашката фирма, която източва държавния бюджет. Знаем чии фирми строят пътища и усвояват парички - тези на Мутрата и приятелчетата му.
74
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мутрафончето си е повярвало, че след като негов човек мутра е начело на държавата, може да прави каквото си му е кеф и да се гаври с хората.Да, ама не - 90-те години отдавна минаха. Хората не са вече толкова наивни.
73
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До циникаНе само "добър ден" с учтив тон! Той трябва да им поднесе кафе, да пита дали искат със захар или без, дълго или късо, той трябва да ги посреща и с бъклица. А той, темерут!Трябва да си дундуркаме бандитите. Не така с лошо, като в Щатите!
72
2
 
7
 
! Отговори
мутренски номера! преди 8 години
Колата на Ембака била потрошена, а съпругата му ранена? Айде покажете по телевизията ранената му съпруга, айде де! Много искам да видя колко и къде е ранена. Що не я показаха и защо тя самата не се показа по телевизията, всички българи да видят колко е брутален убитият?А убиецът защо не е останал на местопроизшествието до идването на полицията? Щом е невинен? Мутренски номера. Затова страната ни е на тоя хал.
71
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Откъде накъде държавата ще плаща на разни въоръжени мутри и престъпници да охраняват ремонтите по пътищата и да малтретират хората ???
70
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
оказва се че огън без дим няма. Първо убитият е ударил с палка предното стъкло на колата, разбил го е и е наранил жената. тогава този Чобека излязъл и го халосал. Но ми направи друго впечатление. Голяма шуробаджанащина на тази магистрала. Кой сват, кой братчет, кой приятел на този Бачев. Лошо, но когато тръгваш с агресия, агресия ще получиш. Трябва да се научим да говорим, обясняваме и когато някой нарушава реда, не разбира от добро, постави го в такова положение че да се почувства виновен.
69
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Реакцията по форумите е нормална според мен. Повечето защитават мутрата-легионер. Не се учудвам, нали си избрахте и мутра за премиер.Територия от мутропоклонници и чалгаджии.
68
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз едно не разбирам в цялата история - този нарушил забраната и преминал, а защо работника не е извикал полиция, ами е тръгнал да преследва нарушителя, че и да му потрошава колата, още повече, че вътре е имало и дете????? Аз тук невинни не виждам.... две откачалки се саморазправили...
67
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До циникаЕдин добър съвет от мен,ученико! Не знаеш кой е тоя с когото спориш, обиждаш и се заяждаш. Та да не вземе оня да ти издрънчи една ламарина в главата. Никой не е анонимен в нета. Уточнение, аз не съм той. Оня когото обиждаш.
66
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 79В Германия можеш ли да нарушиш някаква забрана? Все едно кой охранява. В лондон полицаите нямаха дори пистолети. Можеш ли там да нарушаваш забраните?