Ембака се предава до часове, твърди адвокатът му

Юристът изключи клиентът му да се укрие зад граница
Обновена: 29 юни 2015 07:59 | 29 юни 2015 07:57, Веселина Йорданова
159
Ембака се предава до часове, твърди адвокатът му
Снимка: архив, БулФото

Адвокатът на Емил Първанов, който уби работник на автомагистрала "Струма" в петък, увери, че той ще се предаде скоро.

Още по темата
"Нямам контакт с Ембака от 26 юни, но имам неговото уверение, че ще се предаде. Това ще се случи до часове", заяви юристът Росен Недин пред Нова телевизия. 

Той изключи възможността Ембака, който е от санданското село Лешница, да отпътува зад граница, за да се укрие от закона. Според Недин колата на Първанов е била потрошена от убития впоследствие Николай Чивиев. 

Юристът не е съгласен и че Първанов е извършил това, в което го обвиняват.

"Срещата на магистрала "Струма" между починалия и Емил Първанов твърде много ми напомня за тази между Давид и Голиат", каза Недин.

Първанов разказал на адвоката си, че автомобилът му е бил ударен с някакъв предмет. "Започнало е преследване по пътя, бил е засечен. Господинът е започнал да нанася удари с палка и да троши колата му. Емил е бил в състояние на отбрана", обясни юристът.

Според него местните хора често нарушавали забраната за преминаване в участъка, а от полицията е трябвало да организират охрана на мястото.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Охранителят е може да сигнализира на полицията , но е решил да се саморазправи като е засекъл колата на нарушителя и е потрошил стъклото й с палка. Изживявъл се е като Рамбо. Шофьорът пък го е замерил с камък , и го е уцелил фатално.
24
5
 
10
 
! Отговори
н преди 8 години
Анонимен, ти ли си Ембака, че флудиш еднотипни мнения в собствена защита? Не се притеснявай. В тази държава агресивните шимпанзета преобладавате пред съвестните граждани. Защитен си и си обграден от себеподобни.
23
5
 
22
 
! Отговори
. преди 8 години
Тук май се включика приятелите на Ембака да коментират.
22
7
 
22
 
! Отговори
sid преди 8 години
Ембака ,да се радва на малкото слънчеви дни,които му остават.И да се предаде и да не се предаде той си знее съдбата затова и бяга.Сега само си удължава агонията.Селянията е крайно време да се изкорени из основи.Явно не е знаел кого убива,може би щеше да се замисли/ако изобщо на селката му тиква се отдава/
21
4
 
25
 
! Отговори
Мен преди 8 години
Има свидетели, които твърдят друго. Убил е човек, при изпълнение на служебните му задължения, което е утежняващо вината обстоятелство.
20
7
 
30
 
! Отговори
... преди 8 години
Всичко е нормално ..... се е скрило, измислило е история с чужда помощ и е звъннало на помиарския си адвокат и му е разказал лъжата. Адвокатчето с влажен поглед е приел всичко за истина .... Жалка работа
19
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ай стига сте ни заимавали с едно и също,кви са тия работници по магистралите с бухалки,стоп палки и електрошок.То било страшно да пътуваш по магистрала,аз затуй от наше село не излизам,дан ми потрошат колата строителните работници
18
18
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тримата мутраци са нападнали човек и семейството му и естествено, че е бил длъжен да се защити и да спаси живота си. Много добре зная какви хора стават наемници във Френския легион. Съвсем не са божи кравички.
17
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя си е жива мутра, от тия най-мръсните. 100 на 100 и роднината му не е бил по-различен от него. Едва ли оня би му разбил току-така главата без нищо. Най-вероятно е било да се спаси от бухалката. Освен това биячите са били трима, а оня пич сам с жена си детенцето си.
16
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Важното е, че мутрите в БГ вече са с една повече. Според мен се води целенасочена кампания за очерняне на човека. Никой не размазва главата на някого, при това пред семейството си просто ей така. Има нещо гнило, което не ни се казва.
15
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
голям герой е този легионер, тръгнал да гони хората по магистралата и да се прави на катаджия, има нещо гнило в цялата история
14
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предполагам , че са нападнали семейството с бухалки , преследване с кола и не се знае още как , и тогава е хвърлен камъка ! Странно защо на обекта има бухалки ?!
13
4
 
25
 
! Отговори
1 преди 8 години
до 6Издръжката на доживотен затворник излиза ужасно скъпо на държавата. При тази пренаселена планета мисля, че е крайно време да спрем да симулираме толерантност към индивиди с трайно пръстепно съзнание /това същество е рецидивист/ и да се въведе смъртното наказание.
12
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крият го Борисовите мутри. Запомнете че ще избяга.
11
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано да се предаде възможно най-бързо и след това да го утрепят с камъни.
10
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо няма снимка на Ембака ? Във феисбук хората сами пуснаха негова снимка а държавата престъпница крие лицата на убийците.Министърката на вътрешните работи е за публичен разстрел, както някога румънците направиха с министъра Николай Чаушеско и жена му Елена Чаушеско, разстреляха ги. Затова днес румънците имат закони и кметовете им карат коли от 10 000 евро , а българските соа с коли по 100 000 евро и народа им живее по-добре. Запомнете че този Ембак ще се покрие в чужбина.
9
4
 
20
 
! Отговори
жеко преди 8 години
то както до сега никой не е изнесъл негова снимка както е по другите държави, трябва да се покаже кой е този хубостник, но както винаги държавата защитава престъпниците, а много знаем ние кой ще представят като ембака, може да е всякакъв хванат от гората
8
7
 
13
 
! Отговори
Д преди 8 години
До Анонимен #2Според мен тук ще мине с неизбежна самоотбрана. Засича те кола, чупят ти стъклата. Собственика на строшената кола е в състояние на афект, агресора е убития. На това основание ще има по-лека присъда.
7
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От къде беше рода на Първанов.
6
5
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
До Анонимен ДОЖИВОТНА