Родната полиция: Шамари, шутове и реплики "Пръдло!"

Брутални кадри с полицейско насилие
Обновена: 7 юли 2015 14:16 | 7 юли 2015 09:30,
435
Родната полиция: Шамари, шутове и реплики "Пръдло!"
Снимка: Кадър "Господари на ефира"

Полицейски произвол, бруталност и абсолютно недопустимо поведение. Такива кадри излъчи Нова телевизия в предаването "Господари на ефира". В скандалното видео полицейски служители нападат момче и момиче. Обвинението им – младежите са пийнали.

Действието се развива в центъра на столицата, а улицата е "13-и март". Часът е два след полунощ, а записът е направен от терасата на жилищна кооперация. Първоначалната проверка започва кротко. Думите на униформените и двойката младежи не се чуват ясно. Полицаите искат личните им документи. Разговорът продължава тихо и не става ясно дали младата двойка представя исканите лични карти.

В един момент, предизвикан или не, единият полицай хваща грубо момчето за рамото, а младежът се отдръпва рязко. За отдръпването си получава мощен шамар от същия "пазител на реда". Напрежението се изостря. Единият от полицаите и момичето започват да си разменят обидни реплики, но словесната тирада е започната от униформения.

"Пръдло!", изкрещява служителят на реда. "Стига, че ще те наритам!", прозвучава и първата заплаха към девойката. А действията не закъсняват - няколко полицаи нападат беззащитното момиче и го повалят на земята. Единия рита падналата девойка. Следва блъскане в патрулката и закопчаване с белезници. Момичето започва да ридае, за което получава втори ритник.

Тъй като единият служител дълго не може да закопчае белезниците на момичето, въпреки че то не се съпротивлява, със сила е повалено на земята, където е брутално натиснато от двамата мъже, които сякаш разиграват арест на дълго издирван престъпник. Момчето започва да се моли да оставят приятелката му, но без успех. Въпреки молбите му и припомнянето, че е момиче, униформените без капка жал продължават да блъскат и удрят младата жена, чиито вещи вече са разпилени по земята.

Независимо, че част от ударната патрулна група седи безучастно и държи задържания младеж, униформените викат още един екип за подкрепление. Докато полицаите вкарват момичето в колата, момчето получава профилактично още един удар с юмрук в гърдите, въпреки, че не оказва абсолютно никаква съпротива.

Видеото спира, тъй като патрулите тръгват, явно към районно управление. "Престъпниците" са заловени. Работата е свършена. А какво се е случило в ареста и дали боят е продължил и там, вече при закрити врата, само задържаните могат да кажат. 

Скандалните кадри вижте тук!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


435
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
245
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ранно пенсиониране ли, ***! Работите за престъпниците и на тях правите фелацио, а се държите като престъпници с обикновените хора! Закривайте ги тези!
244
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На катаджиите им сложиха камери и микрофони да се борят с корупцията , има решение и ДАИ да спира камионите само на определени пунктове и при видеозаснемане , сега са наред и полицаите На всеки полицай камера и микрофон на гърдите по време на служба
243
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До do 322Да плащам данъци, които отиват за пенсиите на 6-7 пенсионера и още толкова ***. И не живея в панелка в люлин пълна с отчаяни и изпростели бачкатори....
242
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Tina gadove vednaga disziplina. Marsch ot mvr no iprisadi mnogo ot milizionerite si posvolavat besobrasie mrasni psuvni podigravki s i bijat gradovete te sa prestapnizi ina4е ne Mogat da sa v mvr e ima i ok Hora ama sa mslko
241
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Те са по-големи престъпници, а искат увеличение на заплатите и ранно пенсиониране! Срам и позор за такава Полиция!
240
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До t-rexАбе аз не знам кво съм им казали обаче така да биеш някого особено жена ... трябва да си доста извратен. Проблема е че на всякви коплексари им се дава власт и те си мислят че са господ.
239
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия ако ги уволнят ще умрат от глад в некоя сотаджииска фирма
238
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз няма да се учудя ако в полицейския доклад пише че в момичето са били намерени и наркотици, въпреки, че ясно се вижда как цялата и чанта с лични вещи е разпиляна на пътя
237
19
 
19
 
! Отговори
t-rex преди 8 години
Ако се замислим мъничко... Едва ли полицаите ей така без нищо са решили да ги шамаросат. Не че ги защитавам, ама крайно време е тиинейджърите да се научат, че като ги спре полицай за проверка на документи не трябва да се правят на отворени.
236
4
 
37
 
! Отговори
Питанка преди 8 години
Някой познава ли полицай, който кара личния си автомобил с винетка и платена застраховка "Гражданска отговорност"? Аз-не!
235
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България има - министър председател мутра и рекетьор, корумпирана полиция, подкупна съдебна система, 2 мил пенсионери, 1 милион роми, 3 милиона простаци с шоферски книжки. Последните ще се избият помежду си както и всички останали. Тогава нормалните хора ще започнат да се връщат в България. До тогава успешно самоунищожение....
234
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази новина цял ден се върти по медиите и все още няма официално изявление от МВР??? Дали изобщо ще има някога или и това ще мине и замине като снимката на спящите полицаи във Варна?
233
3
 
7
 
! Отговори
АМЕРИКАНЕЦ преди 8 години
До жалка пародия на пол -ВИЖ СТАТИСТИКАТА В САЩ - Средно по трима убити на ден от АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАТИЧНА ПОЛИЦИЯ, ПРАВА И СВОБОДИЯ СА РАЗЛИЧНИ НЕЩА.
232
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Естественно сега ще се окаже, че според полицейските доклади двамата млаеджи са били мъртво пияни и осоебнно момичето,което е нападнало с глава кубинките на полицаите.
231
0
 
34
 
! Отговори
НК преди 8 години
Изключително възмущаващо, но не и учудващо. Това е реалността у нас. Миналата седмица ме спряха уж в нарушение, а се оказа, че това е обичайно място за рекет. Когато заявих, че ще обжалвам акта и утре ще сезирам медии и институции за абсурда на въпросното място, откровено побесняха. Слушах обиди и заплахи 20мин, въпроси като: "Ти арестуван ли си досега и прочие?" Историята е дълга. Беше унизително за човек който работи, гледа семейство и им плаща заплатите. Хора без морал и ценности!
230
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе калпаци булгаристански не полицаите пазят мутрите и мафията а съдиите и прокурорите. Те са пипалата на октопода. Изпълнителната власт е смазана от съдебната система и затова им е все тая на ченгетата. Айде изкарайте ми клипче където съдия се съгласява да осигури оправдателна присъда за човек на "някой". Затова че някако ченге ошамарило една пияна пикла взехте да си търсите правата. А съда колко по-големи престъпници е пуснал на свобод - си траете като п**ки.
229
4
 
24
 
! Отговори
жалка пародия на пол преди 8 години
На тия двамата младежи най-вероятно родителите им работят и плащат данъци, за да може цялата тая полицейска *** да получава заплата, придобивки, облекло, прегледи и почивки за тях и цялото им семейство, храна, ранно пенсиониране и 20 заплати с него. В Америка при полицейско насилие над младежи се вдигнаха цели градове на протест, а у нас никой!!! Къде са разните организации, фондации и дори партии за защита на човека , на правата и свободите??? Платени, корумпирани и бутафорни "организации"
228
0
 
8
 
! Отговори
bbb преди 8 години
нашата полиция ни пази
227
2
 
19
 
! Отговори
Истината преди 8 години
Докато МВР не се закрие, все така зле ще бъдем.
226
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я кажи кой закон забранява Точно обратното , дори законът за мвр разрешава , чл 4 казва че '' полиц. служители осъществяват дейността си в условия на публичност Аз също снимах бездействието на един полицай , преди 2-3 години , излезе от патрулката и поиска да изтрия записа Питах го на основание на кой закон иска да трия записа и да престана да го снимам и той разбира се не можа да отговори , се дръпна на страни и това бе всичко Имам записа още Бъдете активни граждани , отстоявайт