Родната полиция: Шамари, шутове и реплики "Пръдло!"

Брутални кадри с полицейско насилие
Обновена: 7 юли 2015 14:16 | 7 юли 2015 09:30,
435
Родната полиция: Шамари, шутове и реплики "Пръдло!"
Снимка: Кадър "Господари на ефира"

Полицейски произвол, бруталност и абсолютно недопустимо поведение. Такива кадри излъчи Нова телевизия в предаването "Господари на ефира". В скандалното видео полицейски служители нападат момче и момиче. Обвинението им – младежите са пийнали.

Действието се развива в центъра на столицата, а улицата е "13-и март". Часът е два след полунощ, а записът е направен от терасата на жилищна кооперация. Първоначалната проверка започва кротко. Думите на униформените и двойката младежи не се чуват ясно. Полицаите искат личните им документи. Разговорът продължава тихо и не става ясно дали младата двойка представя исканите лични карти.

В един момент, предизвикан или не, единият полицай хваща грубо момчето за рамото, а младежът се отдръпва рязко. За отдръпването си получава мощен шамар от същия "пазител на реда". Напрежението се изостря. Единият от полицаите и момичето започват да си разменят обидни реплики, но словесната тирада е започната от униформения.

"Пръдло!", изкрещява служителят на реда. "Стига, че ще те наритам!", прозвучава и първата заплаха към девойката. А действията не закъсняват - няколко полицаи нападат беззащитното момиче и го повалят на земята. Единия рита падналата девойка. Следва блъскане в патрулката и закопчаване с белезници. Момичето започва да ридае, за което получава втори ритник.

Тъй като единият служител дълго не може да закопчае белезниците на момичето, въпреки че то не се съпротивлява, със сила е повалено на земята, където е брутално натиснато от двамата мъже, които сякаш разиграват арест на дълго издирван престъпник. Момчето започва да се моли да оставят приятелката му, но без успех. Въпреки молбите му и припомнянето, че е момиче, униформените без капка жал продължават да блъскат и удрят младата жена, чиито вещи вече са разпилени по земята.

Независимо, че част от ударната патрулна група седи безучастно и държи задържания младеж, униформените викат още един екип за подкрепление. Докато полицаите вкарват момичето в колата, момчето получава профилактично още един удар с юмрук в гърдите, въпреки, че не оказва абсолютно никаква съпротива.

Видеото спира, тъй като патрулите тръгват, явно към районно управление. "Престъпниците" са заловени. Работата е свършена. А какво се е случило в ареста и дали боят е продължил и там, вече при закрити врата, само задържаните могат да кажат. 

Скандалните кадри вижте тук!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


435
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Решението е да се снима Като видите някъде полицаи спрели граждани , просто снимайте на видео всичко , стойте на разстояние без да се намесвате и снимайте всичко Полицай не може да ви забрани да го снимате на обществено място
224
2
 
11
 
! Отговори
Кой от къде преди 8 години
И до този момент ,никаква реакция от МВР , търси после отговорност в държава, с доминираща анархия.
223
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези ги ритат и блъскат шестима полицая без да са направили нищо , а убийците ***...ли и мутри ги пазят като писани яйца , чак бягат от тях или пък ги пазят , половината от тая безбожна *** трябва да бъде съкратена.
222
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бг полицай -срещу крадливи -няма го ...срещу мутри -няма го ...срещу /пази боже/ терористи от ISIS -няма и да ги видите ..но срещу ЕДНО слабо момиче /сигурно 50 кила/ -много се ежат .браво на полюцаите -това се казва с-м-е-л-о-с-т
221
1
 
26
 
! Отговори
Виктор преди 8 години
Алооу хора, осъзнайте се тези не са влюбена двойка - това са Джеймс Бонд и Лара Крофт. Събирали са важна разузнавателна информация и бдителните полицаи са ги заловили на местопрестъплението. Но понеже тия са много печени, се налага да викат и подкрепление. Така , че хвала на такива борци за ред и законност в страната ни. Да се пенсионират на 35 години с 1600 лева пенсия.
220
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дебелак ,*** ,без образование и възпитание ,без физическа подготовка ,с хиляди претенции за държавни придобивки ,помощи,пари ,заплати ,пенсии ,тъ о парче -що е то ? -бГ полицай
219
1
 
22
 
! Отговори
до 299 преди 8 години
знавм какви ги вършат дебелите *** в унифрма, вземат подкупи ,продават наркотици ,вземат комисионни, от *** /за ''да не ги закачат/ п о цял ден си стоят в колите ,не спазват законите /щото са полюцаи/ ,ето и видео доказателство какво ''правят'' полюцаите -ти свинчуга си явно -щом защитаваш свинете- мазни дебели простаци с минимално образование ,чалга ***- са Бг полюцаите... та кажи какви ' 'ги вършат'' - та полюцаите са ангелчета небесни в сравнение с '' извършителите''
218
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
е браво - това са истЕнски мъже -значи дебели полюцаи с шкембета ,които бягат от роми и мутри /шото ги е страх/ но могат да бият младо момиче ,защото са 4 към 1 -четирима свинчуги срещу 1 момиче ....мда а осъдените бягат зад граница ,убийства -неразкрити ,а дебелаците исакт пенсии на п о45 год ,п о20 запалти и ... продължавайте в същия дух ,Бг гетот Щъ Съ оправи скорооо ,скороо ..поредно доакзателство какви мъже има вБг .''мъже''
217
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако знаехте какви ги вършат тези, които изглеждат репресирани и невинни, нямаше да обвинявате полицаите. Гадовете не получават друго наказание освен да бъдат ошамарени. Стигнат ли до адвокати и прокурор, всичко е едни безполезни писания, освобождаване или мижава присъда. както оня гадюга в Бургас за което е писано и тук - 2 дни полагаем /!!!/ отпуск от затвора и наръгал бившата си съпруга 17 пъти.
216
3
 
32
 
! Отговори
АБВ преди 8 години
Еми понабили са я - да ги осъди! По ми е интересно как така бабите по селата ги обират, изнасилват и убиват и полицията не помага защото няма екипи, а за това пияно момиче 5 дебелака викнаха подкрепление, при положение, че вече я бяха закопчали....
215
3
 
45
 
! Отговори
Shoot2Kill преди 8 години
Абсолютно подкрепям протестите на полицаите , да трябва повече да им се плаща да бият и ритат момичета и невинни хора , че "били подпийнали" и защо да не го правят , да сте чували за осъден служител на тази мафиотска организация ???
214
0
 
2
 
! Отговори
ynota преди 8 години
До АнонименDo 290:B.B kaza obratnoto na poslednoto ti tvyrdenie ! i loshoto e , 4e toi im plashta s nashite pari ...
213
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отказали да купят дрога от техни хора.
212
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
1 милион *** гласуваха ЗА МУТРА ПРЕМИЕР НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДОКАЗАН *** УПРАВНИК!!!1 МИЛИОН АНТИБЪЛГАРИ ИСКАТ ДЪРЖАВАТА НИ ДА Е МУТРЕНСКА !!!ТАКАВА Е ВОЛЯТА НА ПРОСТИЯ И БЕЗМОРАЛЕН НАРОД! БЪЛГАРСКИ
211
1
 
19
 
! Отговори
Наблюдател преди 8 години
Толкова могат.Вероятно така ги и учат ако изобщо на нещо смислено ги учат. Бабаите са големи с-у обикновените граждани. С-у престъпници битови примерно, изобщо не ги търсете! Не е изненада че това е най-неефективната полиция в ЕС за сметка на това най-многобройна на глава от населението!
210
1
 
40
 
! Отговори
!!!!!!!!!!!!! преди 8 години
Това не е полиция ,а безполезна *** в България полиция няма .Има 60 000 хрантутници с пагони и значки които знаят само да прибират рушвети и да скимтят за пенсии.....Най безполезната и корумпирана институция в държавата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
209
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицаите са комплексирани, защото знаят, че имат "власт" само над обикновените граждани и малките нарушители. Мутрите и бизнесмените им се карат, заплашват и уволняват. Нека не забравяме какво направи "любимеца" на народа Волен с няколко от тях. И после искате да уважаваме пагона ? Плаща ви се да ни защитавате от ВСИЧКИ престъпници, а не да биете деца.
208
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей, ама готино стана с тия телефончета! Всеки навсякъде може да снима :))) А за родната полиция това е от съществено значение!
207
0
 
13
 
! Отговори
ynota преди 8 години
tova e 4ist fashizym, v politceyska uniforma .
206
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва публично да се издаде ефективна присъда на полицай,превишил правомощията си,и същото да се направи с наркоман позволил си да злоупотребява с гражданските си права при проверка.Просто затвор за по годинка и за двамата и нека видим после.... ,)