Пребитият в парка: Видях татуировка, пишеше "Кръв!"

Събудете се бе, хора!, апелира дълбоко оскърбения човек
23 юли 2015 11:18,
102
Пребитият в парка: Видях татуировка, пишеше "Кръв!"
Снимка: Кадър Нова телевизия

Аз съм на 67 години човек, никога не съм ритан, не съм псуван, не съм бит. Защо ме пребиха, защо ми се случи това? Тези въпроси си задава Красимир Иванов, възрастният мъж, който бе безпричинно пребит в Борисовата градина от агресивни младежи. Посред бял ден.

"Отношението към мен бе повече от обидно, повече от оскърбително! Помислили, че детето е циганче. Това не е мотив, дори да е така, това означава ли, че трябва да ме пребиват? Аз съм редови гражданин, никому никога зло не съм сторил", разказа той пред Нова тв.

"Пътят ми минаваше оттам, поиграхме си с децата и на връщане седнахме да хапнем кебапчета и картофки. Бях с по-малкото ни момченце, той е на 11 години и с момиченцето на 7. По едно време забелязах, че внучето ми тръгва да си сваля превръзката. Попитах го какво прави и го извиках при мен. Миг след като дойде, пристигна един от компанията наблизо и започна безпричинно да ме блъска, рита, псува. Агресивният беше един, иначе бяха към 4-5 момчета. Момченцето ми започна да вика: Бягай дядо, ще ни убият!", спомня си за кървавата случка Красимир.

Той може само да предполага, че агресорите са били фенове на ЦСКА, заради фен-заведението на отбора, до което се разиграва случката.

Още по темата

"Разбиха очилата в лицето ми, потече страшно много кръв, по ръцете ми нямаше бяло петънце", казва още той.

Красимир си спомня, че се появява един човек, само че след побоя, който се опита да омиротвори нещата. По-късно разбира, че той е собственик на заведение наблизо.

"Казах им само две неща докато ме биеха: Как избрахте мен и това се плаща, в Страшния съд ще си платите!", споделя възрастния човек.

Другото, което си спомня е, че никой не се е намесил, въпреки че наоколо е било пълно с хора. Пострадалият си обяснява това с факта, че повечето били майки с деца. А според него, за да се намесиш, трябва да си Кубрат Пулев.

"Пребиха ме, но не искам да отнемат свободата ми. А те посегнаха на свободата ми", казва Красимир. Той не разбира защо при толкова много присъстващи на случката, никой не се е обадил в полицията и не е свидетелствал за това, което е видял. "Събудете се бе, хора!", апелира той.

Красимир вече е свидетелствал в полицията и е дал описания на бияча. Но вниманието му привлича най-вече едно: "Видях татуировка на кръста, с големи букви пишеше "Кръв!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дядото си е и насилието е лошо нещоЛоши хора, събрани на групичка малтретират безнаказано. Полицията не се меси.Защо не показват и жертвите на произвол по села и паланкиЯвно се вижда че полизията е на автопилот
56
1
 
6
 
! Отговори
Johnny Long преди 8 години
Расизмът и изродщината са на дневен ред в тази държава наречена българия и населена предимно с прости хора-простолюдие-неадекватно, злобно настроено дивашко племе, същото което натрапил аспарухчо по тези земи...........
55
0
 
9
 
! Отговори
nez преди 8 години
Преди 20год.това го е нямало да те е страх да излезеш на разходка.
54
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има и други версии ,а именно че дядката е използвал внуците си за просия и е обиждал младежите ,но какво нещо е пропагандата в медиите .
53
0
 
7
 
! Отговори
Край преди 8 години
До шопа. Бруталното отнемане на предимство от мутрак и въпроса - Кво искаи бе след това означават следното - Аз не те зачитам за нищо. Такова нереспектиране на личността в САЩ се наказва с куршум в челото. Така е било във всички цивилизовани общества. Този възрастен човек кое го боли повече. Разбитата глава или унижението да го размятат като парцалена кукла пред внуците му. И да . Трудно се стреля по човек.
52
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само си представете какво ще създадем чрез свободната си воля и ума си ако всички се обединим над една идея и тя да е всички да живеем добре! Затова се цели толкова усилено разделение, че да не може да се сетите да се обедините и да си направите живота хубав, а като се разделяте хабите енергията си да направите мръсно на другия, докато шепа олигарси, мутри и други такива, и те на нивото на съзнание на животните, се облагодетелстват и вие винаги сте зле, а те винаги за си добре финансово.
51
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Без промяна в хората, няма промяна в реалността, реалността ви е отражение на нивото ви на съзнание - чувствата ви и начина ви на мислене, това в/у което концентирате вниманието си провокира конкретни емоции във вас и поведение, които създават конкретна честота на вибрация на съзнанието ви, и то е най-вероятното нещо, което ще преживеете, вселената е океан от вибрираща енергия с различни честоти, наблюдавайте ума си и разбиранията, вярванията и убежденията, които имате и ще забележите връзката.
50
0
 
3
 
! Отговори
Ако някой иска преди 8 години
Ако някой иска да тръгне по следа, достатъчно е да се поразрови. Да видим полицията пак ли ще спи.
49
0
 
0
 
! Отговори
ЗЖ преди 8 години
. "Събудете се бе, хора!", апелира той.Прочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2015/07/23/prebitiiat-v-parka-vidiah-tatuirovka-pisheshe-kryv.270905 НИЕ СМЕ ПЪРВОКЛАСЕН ***,НЕ ХОРА!!!!!!
48
1
 
10
 
! Отговори
Генерал Гадорян преди 8 години
Кака Румяна май е за смяна! Откак е министър неще май бая тежки инциденти станаха. То геодезист ли не гръмнаха, заклаха момчето в парка, пубери пребиха детенце. Още какво трябва да стане ?
47
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес.бг са направили добра анкета по темата, интересното в нея е, че има 3 верни отговора и те са трите с най-мн гласували, тези трите в комбинация ако се приложат ще стане работата, начина на мислене и гледната точка са задължителни да се променят, защото иначе полицията ще си вкарва хора в затвора постоянно, ако хората не се променят и продължават да живеят по начин предизвикващ агресия в тях, но най-вероятно като виждам какво става в бг, нито едното от 3-те няма да стане реалност, така че...
46
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
... и ще става все по-зле и по-зле...
45
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
5933Волмалит - кретенитне пиши глупости а виж как пропадаме заради *** като теб.
44
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Скинарите са ***, разбира се. Но де да се даваше такава гласност и на ромските зверства по селата или няма да е политкоректно? "Събудете се, бе хора!" Ще позволи ли държавата някой да обиколи телевизиите с този апел към българите, или БХК ще ревне веднага, че е дискриминация срещу ромите, а Европа ще каже, че сме фашисти?
43
4
 
46
 
! Отговори
kraska100 преди 8 години
Някой от зяпачите там наистина е можел да се обади на 112. Обаждането е безплатно и нямаше да се охарчи. Нооооо... нали не ги интересува! Нищо, че утре и на тях може да се случи същото!А, някои от коментарите по-надолу, би трябвало да бъдат премахнати като расистки и нагнетяващи расова нетолерантност!Междувпрочем, българинът е голям комплексар! "Не се радвам, че аз съм добре, а че Вуте е зле!" - ето това е бай ви ***!Хайде, нахранете ме и мене сега, ***!
42
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Zezo milizionero zz i vojda bB kakvo schte kajat Po tosi vapros sa prebitija dado i vnuzite mu
41
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Общото между социализъм, капитализъм, анархизъм, нацизъм, болшевизъм, глобализъм и подобни -изми е, че всичките се римуват с идиотизъм
40
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
E ako besche baschta ili vnu4e na partiizite ot gerb 6taha da gi hvanat a 4ive4ez kato tebe koi da mu Obarne vnimanie ba4varova li da ama ne savedoha delo v Brüksel savedoha delo Protiv horata na Reda prokurora s bradata ot gerb da ti pomogne pitai zz. I bB kakvo da pravisch mili Bit balgarin ma4no Mi e no ne moga da ti pomogna dano da se opravij no savedi delo v Brüksel parvata saschtitata na 4oveschkite prava Tova e ubiistvo spramo bita dado i vnuzite fandakova kakvo 6te kaje baschvatova
39
61
 
9
 
! Отговори
Волмалит преди 8 години
Бе тоя дядка с тоя голем нос и тези големи уши да не е от един по специален етнос дето се самообяви за ,,избран народ"".Явно е така щом не спряха медиите да му пробутват сълзливата история на фона на това ,че всекидневно в малките градчета и села тумби *** крадът изнасилват и убиват български пенсионери,ама нали са българи ,техния живот и имущество не струват 5 пари за управниците съплеменници на тоя на снимката.важното е да не се разваля рахата на дедо евреин
38
4
 
44
 
! Отговори
Българин преди 8 години
Публикувайте им снимките на тези ***. Нека всички видят,колко са големи мускулите им ... ьа сметка на меките им пишлета.