Самочувствието на биячите – ниско, юмруците им – смъртоносни

Съдът решава дали да остави в ареста 18-годишните Патрик и Алекс
Обновена: 23 юли 2015 14:17 | 23 юли 2015 09:27,
218
Самочувствието на биячите – ниско, юмруците им – смъртоносни
Биячите Патрик и Александър. Снимка: Facebook

Младежите, пребили малкия Христо, търсят неадекватно решение на проблемите си със самочувствието, коментира криминалният психолог Росен Йорданов.

По думите му задържаните 18-годишни младежи - Патрик и Александър имат склонност да се изявяват деструктивно, като се идентифицират с нацистката идеология и се приобщават към маргинални групи.

Още по темата

"Почти съм сигурен, че в началото поне едното момче не е подходило грубо и садистично. Това вероятно се е случило под влиянието на алкохол и несправяне с тревогите около едно малко дете", допусна експертът, като същевременно призова да не се прибързва със заключенията.

Относно разкритията, че младежите са заснели побоя на тригодишното момченце с телефоните си, Йорданов коментира: "Когато снимаш нещо и искаш да покажеш нещо грозно, значи искаш да го покажеш на някой, който ще го оцени и ще го приеме като мъжкарски акт".

Криминалният психолог отчете пред Нова тв, че през последните години агресията у нас не се е увеличила, но за сметка на това е станала по-садистична.

"Не трябва да се правят прибързани заключения по случая с 3-годишния Христо. Призовавам хората да не бързат да съдят майката", настоя Росен Йорданов.

Ще останат ли за постоянно в ареста момчетата, пребили Христо – това ще реши днес Софийският градски съд.

Малкото момченце все още е в кома в "Пирогов". Състоянието на детето остава тежко, Христо все още е с опасност за живота, а лекарите се борят с тежкия кръвоизлив в главата му. 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


218
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аман от пдсихолози , да не прибързваме със заключения ?Какви заключения , за престъпници и убийци ? Този психолог ходил ли е да види детенцето на 3 години ?Няма кой да защини малките деца ,а толкова мними адвокати пишат до организацийки за правата на човека, когато нарушават българските закони .В другите Европейски държави , същите нарушения са наказани !
140
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До mimozaмин заплата е 380 лв -какви 300 вл бълнуваш ,трудът трябва да се заплаща ,ако не -да си гледа САМА детето
139
0
 
22
 
! Отговори
Х преди 8 години
На 18-19 годими едно време щяха да са в казармата ,за да станат мъже, сега с тази чалга и тези наркотици стават достойни за гей парад.
138
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Йорданов коментира: "Когато снимаш нещо и искаш да покажеш нещо грозно, значи искаш да го покажеш на някой, който ще го оцени и ще го приеме като мъжкарски акт". Там където отиват тези момчета доста ще го оценят ....... на 18 години да си съсипеш живота по този начин не го разбирам
137
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз както гледам майката по телевизията не ми изглежда никак читава /бие ми на зависима/, а и да си оставиш детето на тези двамата да ти го гледат ..... луда работа. Да го беше оставила в гората по добре от колкото при ТЕЗИ незнам как да се израза ........ незнам толкова убидни думи.
136
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще си наемеш, ама един друг път. Виж за 3000 лева или повече може би ще успееш, но пак не е сигурно.
135
14
 
16
 
! Отговори
mimoza преди 8 години
Е как да не съдя майката??? За 300 лв може да наеме НОРМАЛНА женичка да гледа детенцето. Колко я е натиснал животът? Да не говорим, че при положение, че е самотна майка, детето е на 3 години, защо не е на детска градина? Надали "проблемът" й е това. По-скоро има още нещо, което засега не се съобщава. Но категорично смятам, че и тя има вина!!! А и физиономията й не излъчва някакъв особен интелект...Дано малкият Христо оздравее и попадне в любящо семейство!
134
2
 
12
 
! Отговори
haha преди 8 години
Сега в централния ще свирят на *** на Цигулката.
133
3
 
15
 
! Отговори
стигааааааа преди 8 години
Като ми се изтъпанят тея психолози и ми идва .... Какво ми обясняват след дъжд качулка Все детството виновно, все родителите, възпитанието , бла бля. Ми работете с децата бе, няма ли училища, няма ли учители, няма ли възпитание там. НЯМА. Превенция няма. *** НАРОД. Защитава все нечитавото и безпереспективното и после си пати. А от умните който оцелее - обезкървяване. До кво доживяхме пълна анархия , някви пиклйовци да ни командват от малки и да ни се качват на главата като големи.
132
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Майката да не обвиняваме, убийците били жертви. Айде, молим. Време е да се научим да казваме на бялото , бяло и на черното , черно. И наказанието да е в пъти повече от това, което заслужават, така като накажат един останалите да разберат какво реално ги чака. И няма ром няма българин за всички едно. Сега и тоя дето се погаври с момичето във Велико Търново и всички като него на разстрел. Така се излиза от блатото на беззаконието и липсата на държавност. Държава не се гради с "меки" мерки.
131
3
 
5
 
! Отговори
до 167 преди 8 години
До Анонименок, животно ,отивай в гората да спиш и се чуфтосфай с останалите животни,нямаш място между хората
130
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако имам такива синове като тези-то бих предпочела да ги убя
129
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички твърдите, че майката била много умна, много готина, много готина и т.н... може, не я познавам, обаче като е толкова умна ЗАЩО СИ Е ОСТАВИЛА ДЕТЕТО ПРИ ТИЯ ***?!
128
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е СЕГА ако бяхме една Нормална държава,щяхме да сме отпред да крещим СМЪРТ,обаче сме така заспали вглъбени в собствените си мизерни неволи,че чуждото не ни интересува,А ТРЯБВА,това чуждото..всъшност сме НиЕ,и мястото в което живеем
127
22
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Понякога в природата лъвовете убиват малките за да получат вниманието на женската
126
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В такива случаи просто трябва да се пращат или в урановите мини или на някоя кариера с пранги на краката.
125
0
 
35
 
! Отговори
справедливост в БГ преди 8 години
дано ги спукат от бой в полицията и 10 г принудителен. Трябва да се работи и за благото на тази държава. От тия хора няма да стане и без друго
124
2
 
27
 
! Отговори
789 преди 8 години
Някъде беше съобщено/ а така като ги гледам сигурно е вярно/, че вземали анаболи и разни добавки за фитнес. Преди време също имаше случаи на убийства и насилие от хора, ползващи подобни вещества. Мисля си , че може би наистина тези добавки карат хората да бъдат агресивни и с притъпени сетива!
123
0
 
38
 
! Отговори
Дженъри преди 8 години
Детеубийците на бесилото!!!
122
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Do koga schte tarpu6 tap bG narode bijat ni kradat ni unijavat ni s niski dohodi pensii a mutrite na vlas ot zarvuli i komunagi stanaha milioneri s imoti i ne sa v Satvora pasat gi skapi koli ohrani saplati Kuponi bes pari rashodkite Po 4ujbina i tn sabudi se bG narode