Полицаите: Съсипвайки нас, убиват вас

Униформените излизат на нов протест днес
25 юли 2015 08:10, Александър Попов
95
Полицаите: Съсипвайки нас, убиват вас
Снимка: Булфото, архив

Полицаите излизат на нов протест днес, след като през седмицата Синдикалната федерация на служителите в МВР се отказа от преговорите с писмо до вътрешния министър Румяна Бъчварова.

Униформените ще протестират под надслов "Съсипвайки нас, убиват вас".

Причината да излязат отново на улицата заради липсата на резултати в разговорите досега.

От синдиката са категорични, че продължаването на преговорите при тези условия е безпредметно. Те предлагат старт на обществен дебат по структурата и функциите на МВР, който да постави начало на разработването на програма за реална дългосрочна реформа с хоризонт 2030, около която да се обединят представителите на всички политически партии, за да се прекрати порочната практика на реформиране „на парче“.

"Това превръща МВР в най-дълго реформираното и практически най-нереформирано министерство", пише още в позицията на синдикатите, цитирана от Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: полицейски протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
15
 
! Отговори
jo преди 8 години
не щем народна милиция. Стига сме ви плащали 13та заплата, пенсия на 45 с една шапка пари накуп и осигурена канапчийска работа след "пенсионирането" , стига социалистически привилегии за тунеядците
29
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицаи, народът, обществото не Ви подкрепя. Не може да подкрепяш полицаи които се държат като гамени като те спрат, полицаи с ниска култура, без човечност, надменни,за професионализъм въобще не може да става и дума.
28
2
 
13
 
! Отговори
Веселин преди 8 години
Съкращават ги наполовина, като махат тия дето и *** за зеле не стават и им вдигат двойно заплатите. Тогава сигурно ще започнат да работят наистина.
27
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По ръцете на полицаите още стои засъхналата кръв на студентите дето ги биха пред НС при протестите срещу Орешарски.В YOU TUBE още има клипове с побои над протестиращи.Ако мтогава бяха постъпили достойно сега щеше да ги подкрепим.Но те се слуги на БСП.А ние мразим и БСП и слугите им!
26
7
 
12
 
! Отговори
очевидец преди 8 години
Живея в малък град и повечето хора се познаваме.Още при първите протести за цените на тока на протеста 2/3 от "протестиращите" бяха цивилно облечени полицаи.След това при протестите срещу Орешарски в града ни полицаи не се виждаха изобщо.Бяха ги командировали да пазят депутатите от народа.Сега пак БСП ги е командировала да "протестират".Да ги питаме против какво протестират-против пенсионирането на 45 ли,против 27-те брутни заплати ли или какво?Протестът им е политически и е по заповед на БСП!
25
5
 
21
 
! Отговори
Нас, драги преди 8 години
милиционери, ни избиват с вас, и без вас! А е така защото не си изпълнявате задълженията, вменени ви по закон. Аз лично съм чел на патрул какви действия трябва да извърши по закон, а той милият ме гледа като теле, чеше шапката и вика, че не знаел да има такива задължения и такава наредба не знаел. Крайно време е да ви закрият, некадърна и неграмотна пасмина такава, ако трябва всеки с пищова, и който оживее, оживее, ама с вас и без вас, все тая!
24
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
3 обира на жилището, побой над баща ми от ***, посред бял ден нападнаха майка ми в центъра на града където е пълно с камери и работата на полицията всеки път приключваше с неизвестен извършител. Защо да ви подкрепя? Как си свършихте работата?
23
1
 
19
 
! Отговори
1-n преди 8 години
уволнявай и закривайот търтеи и *** нема нужда...!
22
2
 
2
 
! Отговори
до 11 преди 8 години
До АнонименФорумен драскач или жалък комплексар ,каква е разликата?!
21
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Униформените ще протестират под надслов "Съсипвайки нас, убиват вас".Не,господа полицаи,пенсионирайки ви рано вас натоварват с данъци нас.
20
4
 
21
 
! Отговори
R преди 8 години
До 24к Не е работа на полицаите да разкриват престъпления. За това си има други хора. Става дума за полицаите, дето са по 120 кила, не може да го поместиш от бюрото и се пенсионира на 45, защото, видиш ли, много тежко се работи на бюро и той не може да издържа на напрежението.
19
4
 
32
 
! Отговори
Миладинов преди 8 години
Да ги съкращават на половина ....2 пъти съм опирал до полиция и двата пъти ми се смееха и ми викат сам да се оправям,защото те нямали какво да направят. За какво са ни тогава?
18
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
кои са най опасните бандити. бившите барети
17
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицайчета жалки, никога няма да получите разбиране и уважение от народа. Вие сами си избрахте да сте на страната на престъпници и политици, което е едно и също всъщност. Сега си стойте изолирани и се правете на онеправдани. Заслужавате си мизерията. Никой няма да ви съжали! Не може вчера с палки по главите на тийнейджъри и данъкоплатци, а днес с плакати на протест. Жалки лицемери.
16
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
То само да биеш и да подлагаш всичко що мърда на детектор на лъжата не става.
15
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изчистете си редиците от корумпирани и садистични *** и може да ви вземем на сериозно.
14
2
 
22
 
! Отговори
Х преди 8 години
Че не разкриват убийства не виждам какво общо има вътрешния министър.Това само показва колко са некадърни разследващите.Как виждате Бъчварова да почне да търси убийци.Полицаите може да са кадърни но страшно ги мързи.Работят 90 % по сигнали,свикнаха с това "извършител неизвестен"много им паства.
13
10
 
43
 
! Отговори
Помня преди 8 години
Когато хората протестираха за по-добър живот и промени,вие ги биехте по заповед на тези срещу които сега ревете.Не ви подкрепям защото сте *** и пречите на обществото.
12
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дойдата ли на власт антибългарите от ГЕРБ, всички българи от най-различни прослойки излизат на протест. По времето на Орешарски протестираха единствено платените *** от Платена мрежа. Гледах ги почти всяка вечер, броят им варираше от 30 до 50 в добрите дни. Но им бяха купили барабани, дърникулки и всякакви неща вдигащи шум. И медиите отразяваха ежедневно жалките им разходки по жълтите павета.Но скоро цяла България ще излезе на улиците и ще помете некарниците от ГРОБ.
11
5
 
21
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
Ами като не ви харесва-айде в Гърция.