Полицаите: Съсипвайки нас, убиват вас

Униформените излизат на нов протест днес
25 юли 2015 08:10, Александър Попов
95
Полицаите: Съсипвайки нас, убиват вас
Снимка: Булфото, архив

Полицаите излизат на нов протест днес, след като през седмицата Синдикалната федерация на служителите в МВР се отказа от преговорите с писмо до вътрешния министър Румяна Бъчварова.

Униформените ще протестират под надслов "Съсипвайки нас, убиват вас".

Причината да излязат отново на улицата заради липсата на резултати в разговорите досега.

От синдиката са категорични, че продължаването на преговорите при тези условия е безпредметно. Те предлагат старт на обществен дебат по структурата и функциите на МВР, който да постави начало на разработването на програма за реална дългосрочна реформа с хоризонт 2030, около която да се обединят представителите на всички политически партии, за да се прекрати порочната практика на реформиране „на парче“.

"Това превръща МВР в най-дълго реформираното и практически най-нереформирано министерство", пише още в позицията на синдикатите, цитирана от Нова тв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: полицейски протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много взеха изведнъж да протестират тея. А миналата година на протестите срещу Орешарски, ревяха, че уж нямали право. Пазеха го! Не ми е мъчно за тях.
9
13
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицай или престъпник - каква е разликата?
8
9
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Повечето от тях пазят крадци, наркодилъри, автоджамбази и т.н., за което им плащат. Повечето полицаи изкарват по 800-1000 лева, но харчат по 3-4000 и никой не ги проверява. За това ли да съм съпричастен с тях?!
7
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прави са хората. Не може един *** да командва цялата държава и да си назначава по всички министерства свои хора, а ние да стоим и да гледаме как бавно нацията ни изчезва.
6
2
 
19
 
! Отговори
Ха преди 8 години
Искат да се забрани изразът "И с'я к'во пра'им?" с по-нов. Протестират, защото е стар и нереформиран.
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
АСАВ
4
5
 
56
 
! Отговори
Тони преди 8 години
Значи като не ви харесва напуснете. Ама нито езици знаете, нито да програмирате. По всяка вероятност ще идете в строителството да работете или като шофьори. Само, че строителите и шофьорите работят наистина и ще ви се види съвсем нанагорно. Това вие го знаете и затова и не напускате, а си седите на топлата държавна службичка и само мрънкате :)
3
7
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей мързели я се хващай и работете, дайте един отчет с колко криминално интересни хора сте пили кафе, докладвали информация, притеглете се и си кажете килограмите, какво сте ревнали за пари, няма пари. МВР и съдебната система сте на първо място по корупция, откъде да се съберат пари, като не си вършите работата. Да ме извиняват съвестните служители на МВР, но те са бели овце сред стадото от черни.
2
31
 
9
 
! Отговори
НЕ ТАКА преди 8 години
не е точно така! те са нарочно подтискани о управляващата мафия, както и ВСИЧКИ други държавни институции! за да не могат да гъкнат пред безобразията, са притискани до стената, на ръба на пропастта
1
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
POLIZAITE SA UBIIZI,ALCNI DA KRADAT OT NARODA I GOTOVI DA PODKREPIAT VSEKI POLITIK,KOITO IM DAVA POVECE PARI.POLIZAITE TRIABVA DA SE PENSIONIRAT KATO OSTANALITE HORA,A I DA NE IM SE DAVAT POVECE OT 5-600 LV.ZAPLATA.DA NAPUSKAT RABOTA AKO NE SA SAGLASNI.