Кметска щерка гушна 7 милиона от тотото

Късметът се усмихна на дъщерята на кмета на Симитли и съпруга й
Обновена: 26 юли 2015 19:06 | 26 юли 2015 18:00, Красимир Ангелов
100
Кметска щерка гушна 7 милиона от тотото
Снимка: Булфото

Дъщерята на кмета на Симитли Апостол Апостолов – Полина, заедно със своя съпруг Николай, са щастливците,  ударили джакпота от 7 095 423 лв. от тотото, съобщи bTV.

32-годишната жена и съпругът й Николай ударили внушителната сума с пуснат фиш в тото пункта на улица "Дойран" в Благоевград.

Именно Апостол Апостолов бе този, който разкри мистерията около късметлията, спечелил милионния джакпот. "Двамата не са редовни участници. Но нещо явно ги е "бутнало" да минат през пункта  и да пуснат фиш с 4 колонки за по 85 стотинки. Нека са здрави, за да си харчат спечелените пари. Техни са си“, заяви самият Апостолов, който ще се кандидатира за четвърти мандат за кметския стол в Симитли.

"Разбира се, ние със съпругата ми Мария също сме щастливи от късмета на дъщеря ни и зет ни", каза кметът, който посочи, че ще получи 100 лева подарък от щастливото семейство, за да се почерпи.

Ще държа дъщерята и зетят да инвестират сериозни средства, за да осигурят най-доброто образование на двете внучки. Защото е много важно децата да са умни и знаещи", допълни кметът на община Симитли, който преди години бе един от топ съдиите в родната А група.

Пред bTV съпругът на Паулина - Николай Динков, обяви, че наскоро се е събудил с усещането, че ще спечели от лотарията, но не е сънувал числата, с които играл. "Веднага ще използвам парите си по предназначение, строя един ВЕЦ, сега ще ми е лесно, няма да ми трябват пари от банката”, заяви щастливият тотомилионер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
34
 
! Отговори
25 преди 8 години
ГОДИНИ ДЕМОКРАЦИЯ,25 ГОДИНИ ЦИРК!
48
0
 
31
 
! Отговори
Честитонапечелившите преди 8 години
Кмета на Симитли е от ДПС! Вече стана ли ви ясно кое семейство са истинските печеливши! За жокер само ще спомена, че майката е бивша шефка на Тотото, а сина й е голяма и много дебела клечка в ДПС!
47
0
 
23
 
! Отговори
nona преди 8 години
И един мармот завива шоколада в станиол....
46
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах го по телевизията въпросния селски хитрец и ми се видя много нагласена цялата работа! Някак си изкуствено го играеше на много щастлив и все ми се струва, че Прасчо и майка Праска са истинските щастливци, а този е подставено лице! За театъра със сигурност е взел някакви пари, но лошото е че тиражите на Тото-то са напълно опорочени и тотомафията въпреки закона за изваждане на показ на печелившите не може да бъде спряна!!!
45
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая случайност не е случайна
44
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е*ахти наглостта..........
43
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На спечелилите не се оставя право на избор -те получават първоначално 500 000 лв., а остатъкът ще им се превежда ежемесечно по минимум 30 000 лв. в рамките на максимум 7 години. Проблемът е, че в новите правила не се предвижда да бъдат питани самите печеливши как искат да си вземат парите. В САЩ, например, също има практика за изплащане на печалбите на вноски, но там е въпрос на избор. Ако някой желае да си вземе всичко накуп, лотарията му изплаща някъде около половината заради дължимите данъци. Ако обаче човекът се съгласи на разсрочено плащане, ще си получи целия размер на печалбата в рамки
42
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма такъв цирк...
41
1
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Случайности в БГ не съществуват. Никой не дава ей така пари особенно милиони. А тези,които вярват в илюзията да тичат по-бързо към Тото-пунктовете, че Лапчо се нуждае от вашите пари. Кой разбрал, разбрал.
40
0
 
25
 
! Отговори
www преди 8 години
До Университет далавераДа, и според мен най-вероятно става въпрос за това, за пране на пари. Но не е изключено да става въпрос и за грабеж. Просто обикновен човек се е похвалил прибързано, хората на Нинджата и адаша му са много силни по ония региони, усетили са го, удобен им е бил като техен градски и са го ограбили. Едно време имаше един джакпот, дето никой не си го потърси, и парите останаха в хазната. В района на печалбата обаче в същото време имаше двама-трима безследно изчезнали.
39
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И един марамот завива шоколада.....
38
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
KUPIHA SI SHESTIZA I SI IZPRAHA PARITE--OT PROKURATURATA NISHTO NE ZNAIAT --NI CUL,NI VIDIAL SEMKI YAL I STANAL MILIONER.
37
0
 
11
 
! Отговори
www преди 8 години
До Анонимен 54Нямат право да му правят скъпи подаръци. Той е политическа личност :)
36
0
 
54
 
! Отговори
Университет далавера преди 8 години
Нагледно упражнение: Как се перат 7 милиона.
35
1
 
30
 
! Отговори
www преди 8 години
Много разумни коментари чета под тази статия. Ще се опитам да поясня нещо. Тотото върти на година едно 150 мили минимум. От тези 150 мили се раздават като печалби около половината, като в частта джакпоти са максимум 30-40 милиона на година. Дори всичките джакпоти да се печелят от свои хора, то парите не са сериозни на фона на големия гепезлък.Тук най-вероятно става въпрос за пране на пари!
34
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
100 лева подарък от щастливото семейство, за да се почерпи.????
33
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тотото е най-сигурната "пералния".Даваш 7млн. от контрабанда и други тъмни сделки на собственика на тотото да си финансира изборите, а той те урежда да спечелиш от тотото.
32
0
 
15
 
! Отговори
www преди 8 години
До от БлагоевградИ според мен има сериозни пропуски в статията, затова се опитах в коментара си по-долу да обясня, кой е тати-свати. Вие, ако сте от района на Благоевград, със сигурно ще знаете не само кой е тати-свати, но и кой е Коко Нинджата и какви са му отношенията с Коко Галчев. Оттам са парите на тази фамилия!
31
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно нещо ги е бутнало да пуснат фиша ммм кое е това нещо Дамян Дамянов :D
30
0
 
40
 
! Отговори
от Благоевград преди 8 години
Хаххахах милионите отидоха при мъжа й,който е милионер както и тя.Е,да много удобно! Няма как да се направи разлика в стандарта на живот на едните милионери които има в пъти повече от 7млн. Егати пародията. Милиони не отиват при обикновените хора.Пак отидоха в нечия касичка за изборите.