Петролният бос: Имах разрешение за купон в Античния!

"Платил съм и наем за съоръжението – 2880 лв. по сметките на общината"
Обновена: 28 юли 2015 14:06 | 28 юли 2015 09:03, Илиян Велков
99
Петролният бос: Имах разрешение за купон в Античния!
Снимка: bTV

Собственикът на "Инса Ойл" Георги Самуилов заяви, че има документи, според които община Пловдив е разрешила мероприятието му в Античния театър в събота вечерта, което да продължи до 2 часа през нощта, а до 3 часа теренът трябвало да бъде разчистен.

Dnes.bg потърси бизнесмена за коментар след скандала, че е направил шумно парти на Античния театър, което до призори оставило будни жители на града под тепетата.

Още по темата

"Не чувствам вина, че съм празнувал юбилей на компанията ми. Надлежно съм поискал разрешително и такова ми беше издадено от община Пловдив. Платил съм и наем за съоръжението – 2880 лева по сметките на администрацията. Не виждам и защо ще ме глобяват, при положение, че имаме всички необходими разрешителни", заяви Георги Самуилов.

В събота той организира празник по повод 25-годишнината на компанията му и 50-годишния му юбилей. По-късно избухна скандал, че партито е продължило до 2 часа през нощта, а институциите излязоха с коментари.

"Искрено се извиняваме за това, което се е случило, назначили сме проверка по случая и виновните ще бъдат глобени", заяви директорът на институт "Старинен Пловдив" Амелия Гешева.

Тя каза още, че е издадено разрешение за ползване на юридическо лице, което е за честване на юбилей и фирмена презентация, но разрешението за силната музика е било до 23 часа, а не до 2 в неделя.

Самуилов обаче обори думите й с документи.

"Честен човек съм с честен бизнес, винаги съм помагал за добри каузи и не виждам нищо лошо да организирам едно подобно празненство, което беше много премерено на място като Античния театър. Свириха гайдари, пяха известни български изпълнители. Нали затова е сцената на емблематичното съоръжение", каза още Самуилов.

Проверка показа, че в пловдивската полиция има само една регистрирана жалба за купона на Античния театър.


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
4
 
! Отговори
dn1962 преди 6 години
"Не чувствам вина, че съм празнувал юбилей на компанията ми" защото съм феноменален ***.
73
0
 
2
 
! Отговори
даа преди 6 години
отсега нататък, тоз "бизнесмен" ще го сочат навсякъдек като - ей тоа де се *** на античния театър! И някой ще го гледат с презрение, а останалите 80% с възхищение , обзалагам се че ако направи партия, като Бареков, ще гласуват за него. Простотията е безсмъртна :)
72
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И в Пазарджик всеки ден от обяд до полунощ и повече социално слаби и безработни хорица имат разрешение от някой не наял се общинар да се веселят до насита. А по простите хора трябва да се наспят и да отидат на работа и заработят помощите им. Та това е Българската демокрация.
71
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ха-ха... веднага си представих как италиански мафиоти си празнуват рожден ден в Колизеума... и понеже това никога, ама никога, ама НИКОГА няма как да стане, италианците ще са световен туристически лидер, а ние...
70
0
 
4
 
! Отговори
ии преди 6 години
Дано Благо Джисаса да не е бил там.Всщност я огледайте колоните за BG надписи : )
69
2
 
11
 
! Отговори
Паметлив преди 6 години
Между другото,тая фирма(ИНСА) се занимава повече с данъчни измами,отколкото с производство.
68
1
 
5
 
! Отговори
ksarax преди 6 години
До зЕми когато става въпрос за нещо от хилядолетия - ДА.Дават го под наем на цената на един телевизор
67
1
 
13
 
! Отговори
Румбо преди 6 години
То българските бизнесмени са така-за заплати и инвестиции нямат пари,ама за простотии -имат!
66
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
petrolen bos ,shto ne go obesihte toa kradec i eksploatator ,po podhodiashto miasto e ulichen stalb dal kral dal govedo..
65
1
 
16
 
! Отговори
Snorky преди 6 години
Сега ще му излезе солено! Минимум 50 лв. ще го одрусат!
64
3
 
16
 
! Отговори
до 81 преди 6 години
Не бе няма проблем, плащаш си и цялата "столица на културата" ти слуша партито до сутринта ! Можеш да правиш каквото си поискаш на римския амфитеатър щот си платил 2800....Баси ужаса! И ако това не е проблем за теб значи България наистина е *** пълен с Л.....
63
2
 
13
 
! Отговори
Смях! преди 6 години
Представяте ли си юбилей на Колизеума, бал на Акропола или рандеву на кулата в Пиза.......после Пловдив бил европейска столица на културата.....Да си връщате титлата, общинари прости! Само ще посрамите България!
62
2
 
9
 
! Отговори
нормален човек преди 6 години
Няма такива общинари като българските-къде в Европа в културна забележителност ще се правят партита,че и до 2 ч.през нощта.За пореден път се доказа,че в България всичко е възможно-няма уважение,няма зачитане права на гражданите и пр.Важното е,че мутрите са на власт-за тух е позволено всичко.Каквото поиска не само този бизнесмен,веднага ще му бъде дадено-жалко,трагично,безнадеждно.
61
8
 
8
 
! Отговори
Гунчо Гунчев преди 6 години
Човека си е прав. Платили си е повеселил се е и си има докумети за това. А, факта, че фирмата е на 25 г., а той самия на 50 г. не означава обезателно, че тази фирма не я е купил примерно преди 6 месеца или година. Просто злобата в хората понякога ме кара повръщам. Има само една жалба. Предполагам от собственика или съдружника в друга фирма завършваща с Ойл или от бранша с горива. Все пак не можем да избягаме от природата си :-)))
60
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От мухата журналистите направиха слон.Човека си направил рожден ден в Античния театър.Голям проблем стана.
59
0
 
3
 
! Отговори
Влади преди 6 години
Положението е: "синджирът си иде, козъта ги нема" както казват в един много забавен край -северозападния LOL
58
3
 
18
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
Те, качествените нашенски общинари, ако им даде подходящата сума, биха му издали и разрешение да събори Античния театър. :)))
57
2
 
18
 
! Отговори
Jojo преди 6 години
2880 наем на античния театър.... Това е подаръкът на Общината за 50 г. юбиляр ! ! !
56
0
 
4
 
! Отговори
до радулов от 38 преди 6 години
прочетох аз - "Парите купуват всичко,СВИКВАЙТЕ вие си го избрахте тоя път" , та за това ти отговорих и много добре вдявам накъде биеш другарю. Сега схващаш ли, що си част от проблема?
55
2
 
19
 
! Отговори
жо преди 6 години
той на 50, фирмата му на 25, значи билл "буден" младеж на 25 години , да е**** и номенклатурните бизнесмени