Мъж преби дете с пръчка... за едната синя слива

Той счупи пръчката в главата ми, разказва 9-годишният Рачо
Обновена: 30 юли 2015 11:07 | 30 юли 2015 10:00,
212
Мъж преби дете с пръчка... за едната синя слива
Снимка: bTV

Мъж преби с пръчка 9-годишно дете, защото си позволило да си набере сини сливи от улично дърво. Случката се разиграва пред къщата на самотен човек.

Малкият Рачо се прибирал със свои приятели и пред къщата на побойника децата виждат узряла синя слива и ябълка. Решават да си откъснат, но за беда ги вижда Петър Газов.

Самотникът излиза и започва да ги налага с тояга. Другите момчета отнасят по някой удар, но 9-годишният Рачо е пребит.

"Той счупи пръчката в главата ми. Налагаше ме навсякъде. Виках за помощ, но никой не ми помогна. Откъснах само една слива, бях заедно с мой приятел", разказа Рачо пред bTV.

Възрастният мъж, употребил необяснимата агресия, отрече да е налагал с пръчка малкото дете, въпреки че побоят е заснет от случайни минувачи. За самотния мъж повечето съседи предпочитат да не говорят.

Въпреки, че детето е от ромски произход, съседите са потресени от жестокостта.

"Навсякъде го би, по лицето, краката... А детето плаче и се моли да не го бие. А той му вика: Ставай, ще те убия! Ужас беше!", разказва възрастна жена, станала неволен свидетел на случката.

Валери Радев и дъщеря му виждат побоя и веднага сигнализират в полицията. Мъжът не успява да дочака униформените и тръгва да търси изплашеното дете. Намира бащата на Рачо и му предлага да го закара с колата си до Спешното, за да прегледат момчето.

"Заведохме го в болницата, дадоха му успокоително Много е стресиран, една нощ не е спал", казва майката на пребитото дете.

"На момента, ако го бях намерил, щях да го пребия аз. Законът ако не предприеме нещо, аз ще пусна жалба“, разказва бащата на битото дете.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
29
 
! Отговори
Суека преди 8 години
сами да си засадят овощни дръвчета пък после да си ги брулят колкото искат а не на ГъРБъТ на отруденият и изнервен БЪЛГАРИН и помощи и ток и вода и храна ! СТОП на толерастията трябва да има закони и за стига само нас да ни мачкат като някакви *** а ние сме собствениците на тази държава а не скапаните политици !
60
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едва ли написаното е истината, но а докажи, че как е било, когато 10-20 говорят съвсем друго и се кълнат, че е истина.
59
4
 
26
 
! Отговори
Шикалгрубер преди 8 години
Престъпление и наказание !!! Който краде-бой !!! Та бил той и малолетен ...
58
7
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо му няма на . Саморасли сини сливи няма. Малко му е боя
57
7
 
7
 
! Отговори
Duhku4e преди 8 години
До СелчоСиня слива по улиците няма,саморасляци колкото искаш!
56
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Получовеците не трябва да ги бием,защото ЕС и БХК не разрешават.
55
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В случая мен лично ме дразни това, че някой си възмутено снима, а не отива да спре побоя. Аман от сеирджии!
54
12
 
9
 
! Отговори
kraska100 преди 8 години
До 93Не ти вярвам анонимни 93!Не са му влязли в двора! Дървото е на улицата!Този *** с пръчката какви права има над уличното дърво?
53
4
 
28
 
! Отговори
Селчо преди 8 години
Абе аз така да растат плодни дръвчета по улиците не знам. Някой трябва да го е засадил там пък за да даде плод синята слива трябва и да се подрязва и да се пръска с препарати дето не са без пари иначе я изяждат червеите, казвам го от опит щото имам две сини сливи в двора от различни сортове. И после да дойде да БЕРЕ наготово ше му счупя ръчичките да знае че без труд може да си изкара само боя!!
52
12
 
6
 
! Отговори
duhku4e преди 8 години
До ПероАз съм окрал сума ти череши,ябълки,сливи и круши, и кавото се сетиш за ядене,но бой не съм ял,Защо ЛИ???
51
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
da prestanat da pipat 6tom e na 4oveka pred vratata utre 6te vlezat i v dvora taka e pou4itelno
50
0
 
38
 
! Отговори
Перо преди 8 години
Доста бой сме изяли аз и приятелите ми по игра в подобни ситуации - в края на 50-те и началото на 60-те. На бащите ни и майките ни обаче, и през ум не им е минавало да ни защитават. Напротив, получавахме по няколко шамара и от тях - ДА ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ СЕ КРАДЕ - дори да става дума за няколко сливи или ябълки. Това ни беше възпитанието за цял живот. Малкият крадец, погладиш ли го по главата, ще стане голям крадец.
49
9
 
3
 
! Отговори
kraska100 преди 8 години
77 - ти деца имаш ли? Или само тролиш, защото животът ти без деца е кух и безличен!
48
14
 
5
 
! Отговори
AНОНИМ преди 8 години
По коментaрите рaзбирaм че всички си вярвaте че сте 100% БЪЛГAРИ.Сaмо де не зaбрaвяме че бяхме 500 г.под ТУРСКО РОБСТВО и не се знaе дa ли сме чисто нaтурaлни БЪЛ.Зaщо тогaвa не се опълчихте че ви огрaбихa и кaто нaция и във имотите.НЕ вие срaм дa се нaдигнете с/у децa
47
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мдаа... За утрепаните бабички по селата нищо по новините, нали?!
46
10
 
7
 
! Отговори
duhku4e преди 8 години
В този форум има много злобни и нещастни човечета,които и понятие си нямат от Човечност,но да отидат да протестират против робското си съществуване не могат.......тук дори ме изкараха,че заради такива като мен сме били на това положение..хахахах!
45
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
когато колят възрастните хора по селата, като жертвени агнета - всичките ви медии мълчат, като комунисти на разпит. Някой набил друг - страшна новина. На фона на масовата ислямизация, емиграция, демографски срив или с една дума - демокрация.
44
10
 
13
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Никой не се е притекъл на помощ на детето, някой си снимал с телефона - коментарът е излишен! Никой няма право да посяга на дете, сливата не е била в неговия двор, а навън.
43
4
 
8
 
! Отговори
do 67 преди 8 години
Ако беше твое това дете нямаше да си толкова безразличен.
42
10
 
13
 
! Отговори
kraska100 преди 8 години
WELCOME TO BULGARIA!Бай *** в действие! Т.е. това вече не е и бай ***, а някакъв абсолютен скот оскотял...!И за съжаление скотовете се умножават!Държавата, в която всеки *** може да бие дете или жена е егати факаната държава!Това не е демокрация, а анархия и никой от онези горе в тази държава нищо не прави!Къде е демокрацията, къде е сигурността на гражданите?Струва ли да пребиеш човешко същество за няколко сливи???